Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Samsung-tilbehør

Hos Telia kan du finde et stort udvalg af tilbehør til Samsung. Vi har både Samsung-tilbehør til smartphones og tilbehør til tablets. En del af vores tilbehør kan du også bruge til både din Samsung-mobil og din tablet. 

Hvad end du er på jagt efter et nyt cover til smartphone eller Samsung-tablet, eller leder efter noget større som et par Samsung-høretelefoner eller et Smartwatch, så har vi det. Du kan gå på jagt i vores store udvalg herunder og læse mere om diverse tilbehør, vi tilbyder dig til dit Samsung-produkt.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Samsung originalt tilbehør & udstyr

Galaxy Buds

Galaxy Watch

Galaxy Cover

Samsung tablets

Galaxy Book

Alle Samsung mobiler

Find et nyt cover til din Samsung-mobil

Hvis du leder efter et nyt cover eller skærmbeskyttelse til at beskytte din Samsung-telefon, så har vi et bredt udvalg af kvalitetscovere og panserglas til de nyeste smartphones fra Samsung. 

Her kan du vælge mellem de diskrete, gennemsigtige covers, der beskytter din mobil, men som du ikke bemærker. Hvis du udelukkende går efter et cover, som du mærker mindst til i hverdagen, er dette et godt valg. Her får du optimal beskyttelse til din mobil, mens du stadig kan se dens flotte design.

Nogle foretrækker også, at mobilen er dækket ind i et cover, uden at mobilen kommer til syne. Hvis du foretrækker det, kan du vælge et silikonecover til din Samsung-mobil. 

Hvis du gerne vil give din skærm den mest optimale beskyttelse, kan du vælge et cover, som du folder over din skærm. Når du ikke bruger din Samsung-smartphone, er skærmen fuldstændig beskyttet af coveret. Og når du skal have din telefon frem og bruge, klapper du bare forsiden af coveret til siden. 

Nogle covers af den type har et såkaldt Clear View, som du kan se en del af skærmen igennem. På den måde kan de se, hvad klokken er, eller om du har fået beskeder, du skal tage dig af. Helt uden at du behøver at fjerne dit cover fra din telefon.  

Find covers, opladere og andet Samsung-tilbehør til din tablet

Er du på jagt efter Samsung-tilbehør til din tablet, har vi også masser af det. Hvis du ejer en Samsung-tablet, har du mange muligheder for at få endnu mere ud af den med det rette tilbehør. 

De fleste vælger at købe et cover til deres tablet. Det er for mange et stykke “must have-tilbehør”, fordi de ønsker at beskytte skærmen på deres tablet. Men et godt cover kan samtidig også fungere som en støtte, som din tablet kan stå i. Hos Telia har vi mange forskellige covers til både tablet og smartphones, og du kan helt sikkert finde et, der passer til netop din tablet. 

Hertil kan du også købe andet tilbehør til din tablet som keyboards og andet, der får din tablet til at minde mere om en computer. Bare med meget mere fleksibilitet. 

Vi har også et stort udvalg af kabler og opladere, som du både kan bruge til din tablet og din mobil.

Fuldend din Samsung-samling med et nyt Samsung-device

Hvis du har en række Samsung-produkter i forvejen og gerne vil tilføje flere til samlingen, kan du med fordel se på vores udvalg af Samsung-tilbehør.

Samsung producerer høretelefoner i høj kvalitet, og derfor vælger mange også et par høretelefoner af samme mærke, hvis de i forvejen har en Samsung-telefon. Dog fungerer Samsung-høretelefoner til alle typer smartphones, men du får mest ud af dem, hvis du har en Samsung-telefon. 

Hvis du leder efter et smartwatch og gerne vil have et, der passer til Samsung-mobiler, er et Samsung Smartwatch et rigtig godt valg. Smartwatches fra Samsung kan du bruge til alle Android-mobiler, men du får allermest ud af dem, hvis du bruger dem sammen med din Samsung-telefon.