Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Netværk Hjælp
Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Covers til Samsung

Hvis du leder efter nyt et cover til din Samsung-smartphone, er du kommet til det rette sted. Hos Telia har vi et stort udvalg af covers til langt de fleste nyeste Samsung-mobiler og tablets.

Du kan finde et bredt udvalg af alt fra simple silikonecovers til større foldbare covers og etuier, der giver omfattende beskyttelse af din Samsung-mobil. Dyk ned i vores udvalg af covers til Samsung her på siden og find det, der passer til dit behov. 

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Stor udvalg af covers til Samsung

Et cover er både et sikkert og stilrent valg, hvis du gerne vil have et ekstra godt greb om din Samsung-mobil, samt beskytte den mod slag og tab. Et Samsung-cover kan være enten hårdt eller blødt, stift eller fleksibelt. Det er dine præferencer, der afgør, hvordan den skal være. 

De mest populære materialer med Samsung-covers er silikone eller læder. Silikone-covers giver så mange muligheder. Her kan du finde masser af forskellige farver og mønstre, samt det helt gennemsigtige cover.

Vælg et etui til din Samsung

Hvis du gerne vil have alle dine ejendele, som du normalt har i lommerne, samlet ét sted, skal du vælge et etui som cover til din Samsung. Med Samsung-etuier kan du have det hele ét sted. Dine kreditkort sidder samme sted som din mobil, og der er derfor kun én ting, du skal holde styr på og have i din lomme. 

Etuier lukker som regel om din Samsung-telefon med en magnet, som ikke skader hverken mobil eller kort. Det smarte er, at du ved mange etuier kan slå det ud og bruge som en holder til din Samsung-telefon. På den måde kan du se film og serier, mens din telefon står i en perfekt vinkel. 

Du kan vælge etuier i silikone eller læder.

Vær endnu mere sikker med Samsung-skærmbeskyttelse

Hvis du har et etui eller et cover til din Samsung-telefon, er din telefon rigtig godt beskyttet. Det betyder, at du ikke skal frygte, at din telefon går i stykker, hvis du er uheldig at tabe den fra en rimelig højde. Dog kan du være uheldig, at den lander med skærmen på en spids genstand. 

Men netop for at beskytte din telefon med mere end et mobil-cover, kan du købe skærmbeskyttelse.

Hvis du både køber skærmbeskyttelse og et cover til din smartphone, så kan du være helt sikker på, at din Samsung-mobil er rigtig godt beskyttet mod slag, tab og andre uheld. 

Alt Samsung tilbehør