Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Netværk Hjælp
Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Google Pixel 8-serien

Den nye Google Pixel 8-serie er netop landet, og serien byder på to nye modeller fra Google, nemlig Pixel 8 og Pixel 8 Pro. Her på siden kan du dykke ned i de to modeller og læse mere om, hvad telefonerne kan byde på af smarte funktioner.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Spar op til 1.200 kr. ekstra på din nye mobil

Spar op til 1.200 kr. ekstra på din nye mobil

Saml familiens abonnementer hos Telia og få 300 kr. i rabat for hvert abonnement du flytter til Telia udover det første.

Tilføj et nyt abonnement i kurven, hvorefter rabatten automatisk fratrækkes. Gælder max. 4 stk.

Google Pixel 8

Pixel 8 kommer med et imponerende kamera, robust sikkerhed og et batteri, der ikke svigter dig i løbet af dagen. Med Google-AI kan du optimere din produktivitet og arbejde endnu mere effektivt. Du får hjælp til at finpudse dine fotos, redigere videoer og betjene din telefon med stemmekommandoer. Dertil er Pixel 8 også udstyret med personlige sikkerhedsfunktioner, der giver dig ekstra tryghed. Google Pixel 8 er tilgængelig i fem flotte farver, nemlig Charcoal, Hazel, Rose, Coral og Mint.

Få en kraftfuld oplevelse med Pixel 8

Pixel 8 er bygget med en skærm på 6,2", der fremviser skarpe, livlige farver og dybdegående detaljer takket være dens høje opløsning. Med en opdateringsfrekvens på op til 120 Hz tilbyder den en mere stabil spiloplevelse, intuitiv scrolling og hurtigere skift mellem apps. Pixel 8 sætter andre skærme i skyggen med sin overlegne maksimale lysstyrke. Det betyder, at du kan se indholdet på din skærm mere klart, selv under direkte sollys.

Google Tensor G3 er den hidtil stærkeste processor i Pixel-serien. Den er skræddersyet med Google AI, hvilket giver revolutionerende funktioner til dine billeder og videoer. Dette gør Pixel 8 utrolig smart og effektiv.

Med Batterijustering kan Pixel 8 levere mere end en hel dags strøm. Slå Ekstrem batterisparefunktion til for at udvide batteriets levetid til op til 72 timer, lige når du har mest brug for det. Din Pixel oplader nu også hurtigere end nogensinde før.

Oplev et kamera, der leverer flotte billeder og videoer hver gang

Pixel-kameraet er blevet totalt opdateret og besidder nu en højteknologisk billedbehandling, der sikrer sprøde farver og fortryllende detaljer under alle lysforhold. Ved hjælp af Makrofokus forvandles selv de mindste detaljer til imponerende billeder.

Pixel 8 er udstyret med et 50 MP Octa PD-vidvinkelkamera og et 12 MP ultravidvinkelkamera med autofokus på bagsiden. Og på forsiden af telefonen får du et 10,5 MP Dual PD-selfiekamera.

Pixel-kameraet indfanger optagelser med imponerende skarphed og tydelig lyd - selv i omgivelser med mange mennesker og svag belysning. Derudover kan du nemt tilføje filmiske effekter med et par enkelte tryk. Du kan filme i 4K med både forside- og bagsidekameraet i op til 60 FPS.

Sikkerhedsfunktioner du kan regne med

Takket være Google Tensor G3 og Titan M2-sikkerhedschippen får du adgang til flere beskyttelseslag, der sikrer dine private data. Og med den indbyggede VPN fra Google One bidrager Pixel 8 aktivt med at beskytte din aktivitet online uanset, hvilke apps eller webbrowser du bruger.

Pixel 8 holder dig opdateret med potentielle farer i dit nærområde som oversvømmelser og brande. Telefonen er altid et skridt foran og udsender forebyggende advarsler til dig for at sikre, at du og dine nærmeste er i sikkerhed. Samtidig kan Pixel 8 registrere, hvis du har været i en alvorlig bilulykke og ringe til nødtjenesterne for dig.

Google Pixel 8 Pro

Pixel 8 Pro er stilfuld, raffineret, kraftfuld og sikker. Med Google-AI kan du præstere mere og gøre det endnu hurtigere. Det tredobbelte kamerasystem har en 5x telefoto linse, forbedret autofokus og muligheden for at tage billeder i fuld opløsning med professionelle indstillinger. Batteriet holder hele dagen og kan oplades hurtigere end nogensinde før. Google Pixel 8 Pro kan fås i fem smukke farver, nemlig Charcoal, Porcelain, Bay, Coral og Mint.

Pixel 8 Pro giver høj ydeevne og elegance

Pixel 8 Pros fortryllende 6,7" skærm bringer alt til live med klare, præcise farver. Skærmens opdateringsfrekvens justerer sig selv fra 1-120 Hz, hvilket sikrer en hurtigere respons og en bedre strømeffektivitet.

Pixel 8 Pro repræsenterer det mest luksuriøse Pixel-design til dato. Den er udført med en blank aluminiumsramme og prydet med et glat, mat glas på bagsiden. Denne model er tilmed produceret med 18% genbrugsmaterialer.

Derudover får du også glæde af mere end 24 timers batteritid, så du har nok strøm, mens du er på farten. Og Pixel 8 Pro kan præstere op til 72 timers batteritid med Ekstrem batterisparefunktion.

Oplev det hidtil bedste kamera på en Pixel

Pixel 8 Pro's kamerasystem anvender de seneste professionelle kamerateknologier for at sikre bedre billeder og mere detaljerede selfies, selv i svagt lys - og du får tilmed den bedste zoom Pixel nogensinde har tilbudt. Med avancerede indstillinger kan du tilpasse dine kameraindstillinger og tage billeder i den højeste opløsning.

Pixel 8 Pro er udstyret med et tredobbelt kamerasystem med et 50 MP Octa PD-vidvinkelkamera, et 48 MP Quad PD-ultravidvinkelkamera og et 48 MP Quad PD-telefotokamera. På forsiden af telefonen kan du nyde det 10,5 MP Dual PD-selfiekamera.

Med Pixel 8 Pro kan du også filme løs i 4K med op til 60 FPS. Og du kan trygt lægge dine bekymringer om uklare, uperfekte videoklip på hylden. Med Video Boost bliver farve, lys, stabilisering og kornethed justeret automatisk for at løfte den samlede billedkvalitet til et højere niveau.

Pixel 8 Pro giver dig mulighed for at bruge funktionen Mørkelinse til videooptagelser. Google's sofistikerede AI hjælper dig med at reducere støj, når du optager videoer i svagt lys eller om aftenen, forbedrer kvaliteten markant. Dette giver dig mulighed for at opleve flere detaljer og farver i mørke omgivelser.

Pixel 8 Pro værner om dit privatliv og sikkerhed

Med Google Tensor G3 og Titan M2-sikkerhedschippen i ryggen får du flere lag af sikkerhed, der passer på dine personlige data. Pixel 8 Pro, med sin indbyggede VPN fra Google One, arbejder aktivt for at skærme din online aktivitet, uanset hvilke apps eller internetbrowsere du benytter.

Pixel 8 Pro holder også dig løbende informeret om potentielle risici i din umiddelbare omgivelser som oversvømmelser og naturbrande. Telefonen er konstant et skridt foran, idet den udsender præventive varslinger til dig for at garantere sikkerheden for dig og dine nærmeste. Ydermere er Pixel 8 Pro i stand til at registrere, hvis du har været involveret i en alvorlig bilulykke og kan automatisk ringe til nødhjælpen for dig.

Alt fra Google

Google Pixel

Pixel 7

Google opladere og kabler

Google Nest WiFi

Google Chromecast

Google Covers

Google Nest Hub

Google Pixel Buds

Google Mesh