Sustainability og ansvarlighed

Telias bæredygtighedsarbejde hviller på tre ben: Tryghed online, sustainability samt data og privatliv.

Hvis der er én ting, der er blevet mere og mere tydeligt, så er det, at alt hænger sammen. Digitaliseringen har forbundet mennesker og giver os mulighed for at tale, lytte, se, læse og tænke, næsten uanset hvor i verden vi er. Nationer, virksomheder og enkeltpersoner mødes, arbejder og handler med hinanden på tværs af grænser og kontinenter, døgnet rundt og hele året rundt. Og vi ser, at vores måde at leve, arbejde og drive forretning på påvirker miljøet og samfundet over hele verden. Det hele hænger sammen. Derfor hviler Telias bæredygtighedsarbejde på tre ben.

De tre ben

Ben 1

Trykhed online

Vi ønsker, at alle, der bor i dette land, skal have samme mulighed for at kommunikere. Samme mulighed for at tale, lytte, se, læse, tænke og sende. Der er tre grundlæggende behov, der skal opfyldes: tryghed, deltagelse og trivsel. Vi arbejder for, at alle disse brikker falder på plads – for at du er tryg, for at alle er med og for at vi har det godt!

Ben 2

Følg med os på rejsen mod 0

Det er miljøet og klimaets tur nu. De siger, at de ikke kan vente længere. Vi skal gå fra ord til handling og bygge et samfund, som vi er stolte af at give videre til næste generation. Og den næste. Derfor har vi i Telia startet en rejse: i 2030 vil vi have nul-udledning. Og nul spild. Sammen bringer vi både leverandører og kunder med os, for det er, når vi gør tingene på nye smartere måder, at vi kan gøre en forskel. Tag med os på rejsen!

Ben 3

Data og privatliv

I Telia sætter vi din ret til privatliv og beskyttelse af persondata meget højt. Vi prioriterer området og bruger mange kræfter på det i vores forretning og den måde, vi arbejder på. Du skal føle dig tryg hos os, og vi skal leve op til den tillid, du viser os i forhold til behandlingen af dine persondata.

  1. Om Telia
  2. Ansvarlighed