Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Samsung Galaxy S24-serien

Samsung har altid været pionerer, der tillader folk at tage højderne i livet. Med tekniske løsninger af allerhøjeste kaliber og en uudtømmelig vilje til konstant at udfordre det eksisterende. Nu præsenterer Samsung Galaxy S24-serien med Galaxy AI med avancerede AI-funktioner, der fuldt ud udnytter styrken i 5G og vil revolutionere forestillingen om, hvad en Samsung smartphone er.

Ligesom smartphones fuldstændigt ændrede vores livsstil, vil den nye Galaxy S24-serie transformere og forbedre måden, vi skaber, interagerer og kommunikerer på. Det er simpelthen en smartphone, der genfortolker betydningen af ordet ”smart.”

Når du er kunde hos Telia får du nu ubegrænset adgang til podcasts hos Podimo for 0 kr./md. – vi gi'r i hele 2024! Og lige nu får du også TV 2 PLAY i 3 mdr. til 0 kr.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Derfor skal du købe din S24 hos Telia:

SAML & SPAR – Rabat på din nye mobil
SAML & SPAR – Rabat på din nye mobil

Flyt familien og spar op til 1.200 kr.

Flyt familien og spar op til 1.200 kr.

Flyt familiens mobilabonnementer til Telia, og få rabat på din nye mobil. Du får 300 kr. i rabat pr. familiemedlem, du flytter, ved køb af mobil til min. 799 kr.

Tilføj et nyt abonnement i kurven – så fratrækkes rabatten automatisk. Gælder maks. 4 abonnementer. Online fås rabatten ved køb af abn. med fri tale og fri data. Kom ned i din Telia-butik og få samme rabat med vores andre abn.

Træd ind i fremtiden med Galaxy AI

Den nyeste tilføjelse til Samsung Galaxy S24-serien med banebrydende AI-funktioner, vil revolutionere måden du skaber, forbinder og kommunikerer på med din Samsung mobil. Disse funktioner, styrket af 5G, vil folde sig ud i fuldt flor. En innovation, der ikke bare ændrer din daglige rutine, men kaster dig ind i en ny tidsalder, så du kan udforske, hvad fremtiden gemmer på.

Med Live Translate kan du modtage opkald på fremmede sprog og få dem oversat i realtid. Du kan også finpudse og forbedre dine tekstbeskeder, indtil de rammer helt plet.

Med Googles Circle to Search kan du ubesværet finde det, du har bemærket i en video eller et billede, uden at skulle formulere det med ord. Du skal blot markere genstanden med din finger, og Samsung Galaxy S24 Ultra gør resten af arbejdet for dig. Udforsk en mere intelligent og fleksibel måde at søge på, ganske simpelt.

Er du i besiddelse af notater eller tekst, som trænger til en kvalitetsforbedring? Eller er du stødt på en omfangsrig artikel, som du ønsker at sammenfatte og dele med en ven? Note Assist er her for at hjælpe dig med at forbedre og finpudse både din egen og eksisterende tekst, indtil du er helt tilfreds med sprogtonen og stilen. Takket være automatisk formatering bliver dine notater transformeret til velstrukturerede tekster med overskrifter, afsnit og en klar og tydelig struktur.

Og hvis du er i tvivl om, hvordan du skal besvare en besked, kan funktionen Chat Assist hjælpe dig med at formulere dit svar. I kombination med den imponerende hastighed fra 5G kommer Galaxy S24-seriens fulde potentiale til sin ret, hvilket sikrer, at din søgning er lynhurtig.

Galaxy S24 Ultra

Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra bygger videre på det kendte Ultra-design, men hæver luksusoplevelsen til et nyt niveau. Med sin elegante form, skærm der strækker sig fra kant til kant og iøjnefaldende finish, holder du et sandt mesterværk i hånden.

Samsung Galaxy S24 Ultra er tilgængelig i fire flotte farver: Titanium sort, Titanium grå, Titanium violet og Titanium gul.

Ultraskarpe billeder døgnet rundt

Med en kraftfuld processor og optimeret software er hvert eneste billede værd at dele. Med Night Space Zoom og en 50 MP 5x optisk zoom kan du indfange koncertoplevelser i høj kvalitet og med strålende lys, selv fra de øverste rækker. Lav imponerende film uanset tidspunktet på dagen med super HDR, og med Samsung Galaxy S24-seriens Nightography-funktioner, som også er tilgængelige i apps som Snapchat, Instagram og Tiktok, kan du løfte dine billeder til nye højder, uanset hvor du befinder dig.

Med et hovedkamera og en Adaptive Pixel-sensor på hele 200 MP kan dine billeder fange verden i enestående detaljegrad. Det giver dig mulighed for at vælge en specifik sektion af et billede, zoome ind og lade denne sektion blive det nye centrum for opmærksomheden. Alt dette uden at gå på kompromis med billedkvaliteten. Det kan man kalde for et professionelt kamera med sans for detaljer. Og med intelligente AI-funktioner som Photo Assist kan kameraet selv identificere muligheder for forbedringer og justere billedet for dig.

Med Quick Share kan du også nemt dele dine fotos, videoer og filer og være sikker på at bibeholde den samme knivskarpe billedkvalitet - helt uden brug af kabler eller internetforbindelse.

Kraftfuld ydeevne, der rykker grænserne

Oplev enestående ydeevne som aldrig før med den hidtil hurtigste processor i en Ultra. Samsung Galaxy S24 Ultra er drevet af Snapdragon 8 Gen 3, der ikke kun gør de utrolige AI-funktioner mulige, men også tager dine spiloplevelser til nye højder og forlænger batteriets levetid. Og med den hidtil mest strålende skærmstyrke på 2600 nits og op til 120 Hz dynamisk opdateringshastighed kan du se din yndlingsunderholdning i et helt nyt lys.

S Pen træder i karakter, når hverken tastaturet eller dine fingre kan klare opgaven. Skriv noter på skærmen, og se din håndskrift blive transformeret til pænt formateret tekst takket være Galaxy AI. Er du mere til noter fyldt med tegninger og illustrationer? Med S Pen kan du lave noter på den måde, der passer dig bedst, og resultatet vil altid være effektivt, produktivt og fyldt med kreativitet.

Galaxy S24 og S24+

Galaxy S24 og S24+

Samsung Galaxy S24 og S24+ tager arven fra de tidligere modeller og løfter luksusoplevelsen endnu et trin. Med sit elegante udseende, en skærm der strækker sig fra kant til kant med afrundede hjørner, og den iøjnefaldende finish, holder du et sandt ikon i din hånd, uanset om du vælger S24 eller S24+.

Samsung Galaxy S24 præsenteres i fire smukke farver: sort onyx, marmor grå, kobolt violet og rav gul.

Fang alle detaljerne med 50 MP

Med Samsung Galaxy S24 og Galaxy S24+ kan enhver blive en professionel fotograf. Disse enheder er udstyret med AI, der kan identificere, når et billede ikke lever op til sit fulde potentiale - og det korrigerer det for dig. Har du en sen middag med stearinlys? Har du taget et billede, som du ønsker, du havde taget i portrætformat? Med Galaxy S24-serien har du alle de nødvendige værktøjer til at fremstille imponerende billeder.

Med et førsteklasses 50 MP-kamera, Nightography Zoom og indbyggede smarte AI-fotofunktioner som Photo Assist, kan du sige farvel til uskarpe billeder. I stedet kan du koncentrere dig om at fange øjeblikket, og Galaxy S24 og Galaxy S24+ vil sikre, at det ser lige så betagende ud, som da du først oplevede det.

Udnyt processorkraften fuldt ud

Samsung Galaxy S24 og Galaxy S24+ er udstyret med en imponerende processor, der kan løfte din dagligdag til nye, episke niveauer. Med Exynos 2400-processoren får du ikke blot adgang til alle de fantastiske AI-funktioner, men du får også en forbedret spiloplevelse og en længere batterilevetid. Alt dette bidrager til en mere ubesværet hverdag, hvor tingene bare fungerer.

Samsung Galaxy S24 er indbygget med et 4000 mAh-batteri, og S24+ er udstyret med et 4900 mAh-batteri, der giver dig friheden til at nyde dine aktiviteter i længere perioder - uden konstant at skulle bekymre dig om batteriniveauet. Sagt på en anden måde, kan du se dine favoritserier i timevis, dykke ned i dine mest elskede spil og indfange din dag med kameraet - alt sammen i en længere varighed end med Samsung Galaxy S23-serien.

Galaxy S-serien

Alle Samsung mobiler

Customer service