Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv

Bedst solgte mobiler lige nu

Er du på udkig efter ny smartphone? Og vil du gerne se, hvad andre køber lige nu? Eller er du bare nysgerrig på at se hvilken mobil, der er den bedst sælgende? Her på siden kan du hele tiden se hvilke smartphones, der er Telias mest solgte. Listen er opdateret i juli 2023.

Nr. 1: iPhone 14

Dobbeltkamera-system med 12 megapixel vidvinkel- og ultravidvinkelkameraer, Smart HDR 4 og Filmisk funktion og Fotoformater

6,1” Dynamisk Super Retina XDR-skærm. Det er OLED-teknologien, der giver en flot kontrast med klare hvide og dybe sorte farver.

Stænk-, vand- og støvafvisende og IP68-klassificeret

A15 Bionic-chippen med dens 5-core GPU, der driver alle funktionerne i iPhone 14

Forsiden på telefonen er beskyttet med Ceramic Shield og bagsiden er lavet af glas

Nr. 2: Samsung Galaxy S22 5G

Med 50 megapixels er Samsung Galaxy S22 fuldt udstyret med et kamera, der kan fange alt det, du har brug for.

På den lækre 6,1” FHD+ Dynamic AMOLED 2X skærm med en opdateringshastighed på 120 Hz, kan du nyde alt dit indhold.

Med 8K Video og billedstabilisator får du også rig mulighed for at lave optagelser i en kvalitet, du kan sende op på den helt store skærm.

Du får et batteri på 3.700 mAh, der er rigtig meget og giver dig masser af strøm.

Nr. 3: iPhone 14 Pro Max

Dobbeltkamera-system med 12 megapixel vidvinkel- og ultravidvinkelkameraer, Smart HDR 4 og Filmisk funktion og Fotoformater

6,7” Dynamisk Super Retina XDR-skærm. Det er OLED-teknologien, der giver en flot kontrast med klare hvide og dybe sorte farver.

Stænk-, vand- og støvafvisende og IP68-klassificeret

A16 Bionic-chippen med dens 5-core GPU, der driver alle funktionerne i iPhone 14 Pro Max

Forsiden på telefonen er beskyttet med Ceramic Shield og bagsiden er lavet af glas

Nr. 4: iPhone 14 Pro

Tredobbelt kamera med vidvinkel- og ultravidvinkelkameraer, Smart HDR 4 og Filmisk funktion og Fotoformater

6,1” Dynamisk Super Retina XDR-skærm. Det er OLED-teknologien, der giver en flot kontrast med klare hvide og dybe sorte farver.

Stænk-, vand- og støvafvisende og IP68-klassificeret

A16 Bionic-chippen med dens 5-core GPU, der driver alle funktionerne i iPhone 14 Pro

Forsiden på telefonen er beskyttet med Ceramic Shield og bagsiden er lavet af glas

Nr. 5: Xiaomi Redmi 10 5G

Redmi 10 5G kommer med et strålende kamera på hele 50MP, som har en særligt stærk nattefunktion, hvor du kan tage imponerende billeder i meget svagt lys.

6,58” FHD+ Dot Drop display med 90 Hz-opdateringshastighed

Xiaomi Redmi 10 5G er udstyret med et højkapacitets 5.000 mAh-batteri, der giver dig strøm nok til hele dagen og alle dine gøremål.

Nr. 6: Samsung Galaxy Z Flip4 5G

Galaxy Z Flip4 er karakteriseret ved sine dobbelte muligheder: Foldet sammen er den så lille, at du kan have den i lommen helt uden at mærke den. I åben tilstand får du en stor skærm på 6,7 tommer

Dobbeltkamera-system med 12 megapixel og 12 megapixel ultravidvinkelkamera med mulighed for håndfri fotografering

Stor 6.7" Dynamic AMOLED 2X 120Hz skræm. Foldet sammen er skærmen 1.9" (Super AMOLED)

Med Flex Mode kan du lade Samsung Galaxy Z Flip4 hvile på foden af sig selv. Bagsiden af telefonen er nemlig foden, mens du ser din favoritserie eller foretager et videoopkald på resten af skærmen.

Nr. 7: OnePlus Nord Ce 3 Lite

108 MP-kamerasystem med 3x tabsfri zoom + Dual View Video.

Qualcomm® Snapdragon™ 695-chipsæt + 128GB Lagringshukommelse.

67W SUPERVOOC Endurance Edition + 5000 mAh Batteri.

Stor skærm på 17,07 cm (6,7") med 120 Hz.

8 GB + 8GB virtuel RAM-udvidelse.

Nr. 8: iPhone 14 Plus

Dobbeltkamera-system med 12 megapixel vidvinkel- og ultravidvinkelkameraer, Smart HDR 4 og Filmisk funktion og Fotoformater

6,7” Dynamisk Super Retina XDR-skærm. Det er OLED-teknologien, der giver en flot kontrast med klare hvide og dybe sorte farver.

Stænk-, vand- og støvafvisende og IP68-klassificeret

A15 Bionic-chippen med dens 5-core GPU, der driver alle funktionerne i iPhone 14 Plus

Forsiden på telefonen er beskyttet med Ceramic Shield og bagsiden er lavet af glas

Nr. 9: Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

Kamera med 200 megapixel – Du får det bedste kamera i en Samsung Galaxy mobil nogensinde med enestående opløsning og detaljerigdom.

Den hurtigste processor til dato i en Samsung Galaxy telefon. Med Snapdragon 8 Gen 2 Pro løftes din gaming til nye højder.

Den hidtil bedste batteritid nogensinde i en Samsung Galaxy smartphone.

Nightography giver dig imponerende skarpe billeder og film, selv når der er mørkt.

Nr. 10: OnePlus 11

Kameraet har en 50MP IMX890-sensor med OIS, en 48MP 115° FOV ultra bred linse og en 32MP IMX709 RGBW portrætlinse, så du kan tage fantastiske billeder.

OnePlus 11 5G er en telefon, der kombinerer styrke med skønhed. Kameraet i OnePlus 5G er skabt i samarbejde med den svenske kameraproducent Hasselblad.

OnePlus 11 5G er en hurtig og kraftfuld smartphone, der giver dig en exceptionel oplevelse. Takket være den kraftige Snapdragon® 8 Gen 2-processor og den massive 16 GB RAM samt 256 GB lagerplads.

Den 6,7-tommer 2K 120Hz Super Fluid AMOLED-skærm giver en fantastisk oplevelse til videoafspilning og gaming.

Sådan vælger du den bedste mobil

Den bedste smartphone er for mange en subjektiv holdning. Hvis du alene sværger til Apples iPhone, kan det næsten være lige meget, hvor gode telefoner du kan få med Android. Det samme gælder den anden vej. Men hvis du er åben over for begge typer af styresystemer, så er der en række kriterier, du kan vælge ud fra og finde den bedste smartphone til dit behov.

Det er jo dig, der skal bruge din telefon. Og vi bruger vores mobiler rigtig meget i dag, hvilket stiller høje og unikke krav til dem. Hvad der er den bedste mobil for en person, er ikke nødvendigvis det samme for en anden. 

Herunder hjælper vi dig med at vælge den bedste mobiltelefon ud fra nogle særlige kriterier. På den måde ved du, at du har fundet den rette kombination af pris, hardware, design og den følelse, man ikke helt kan sætte en finger på. 

Find den bedste smartphone ud fra dit budget

Når du ser efter de bedste mobiltelefoner, er dit budget et godt pejlemærke for, hvad du kan vælge mellem. Hvis du ved, at du maksimalt vil bruge 5.000 kroner på en ny mobil, så kan du nemt fravælge alle de smartphones, der koster mere.

I dag kan du få moderne smartphones med masser af avancerede funktioner til få tusinde kroner. Men du kan også få ekstremt avancerede telefoner med særlige designs og utrolig kameraer, hvor prisen er på den anden side af 10.000 kroner. Hvis dit budget rækker til det, så er det nogle helt andre mobiler, du skal gå efter, når du går efter at finde den bedste mobil. 

Der findes nogle brands, der har som mål at lave så billige og avancerede smartphones som muligt. Her får du rigtig meget mobil for pengene, og hvis dit budget er lavere, vil det give mening at gå efter mobiler fra netop de brands. Det kan være Nokia, OnePlus, Motorola eller Xiaomi

Hvis budgettet rækker til mere, og du bare gerne vil have den bedste mobil, kan du gå efter flagskibsmodeller fra Apple, Samsung eller Sony eksempelvis. 

Find de bedste mobiltelefoner ud fra deres kamera, hukommelse, processor etc.

Moderne smartphones har masser af avancerede funktioner. Men alle funktioner er ikke nødvendigvis lige vigtige for dig. Den funktion, der nok deler vandene mest, er telefonens styresystem. Altså om der er tale om en Apple-telefon - en iPhone - med iOS eller en Android-telefon. Hvis du udelukkende foretrækker det ene styresystem over det andet, så er det en let måde at sortere de bedste smartphones fra hinanden. 

Dernæst kan du se på kameraet. I dag har smartphones mange linser, der tilsammen skaber ét kamera. Men det er kun på bagsiden af mobilen, at det er sådan. På forsiden er der også et kamera, så du kan skyde selfies i lange baner. Hvis du gerne vil skyde billeder og optagelser som en professionel fotograf, så skal du selvfølgelig gå efter en mobil med et godt kamera.

Hvis du er meget på sociale medier eller sågar tjener penge på det, så skal dit selfiekamera være godt. 

Skærmen har selvfølgelig også en betydning. Gamer du meget, eller nyder du at se film og serier på din telefon? I så fald skal du have en fantastisk skærm, der kan gengive selv de mindste detaljer i krystalklar kvalitet. 

Dette stiller også høje krav til processoren i mobilen. De bedste mobiler har de bedste processorer. Men det afspejler sig også i prisen. Jo hurtigere processoren er, desto tungere og flere opgaver kan du have din mobil til at løse på samme tid. 

Intern lagerplads eller hukommelse er også et vigtigt parameter. Jo mere du vil have liggende på din mobil, desto mere plads har du brug for. Men i dag er der mange muligheder for at opbevare filer, billeder og videoer i “skyen”, og derfor er dette kriterie mindre kritisk, end det tidligere har været. 

Vælg den bedste mobiltelefon ud fra det praktiske som trådløs opladning, batterilevetid og holdbarhed

Som sagt er der enormt mange funktioner, som moderne smartphones har i forhold til tidligere modeller. 

En smart måde at lade sin telefon op på, er ved at bruge trådløs opladning. Her lægger du bare din telefon på en opladerplade, og så lader den. På den måde slipper du for ledninger, og det er en mere moderne og smart måde at lade sit device op på. Hvis du ønsker at gøre det, skal du sikre, at din telefon understøtter trådløs opladning og eventuelt hurtig opladning. 

Det er selvfølgelig også vigtigt, at telefonen er udstyret med et batteri, der lader dig bruge de mange funktioner dagen lang. Det er vigtigt at kunne være fleksibel, når du er på farten, og derfor skal du se efter, om batteriet holder til det, du gerne vil.

Og så skal du naturligvis heller ikke være bange for at bruge den mobil, du har valgt som den bedste. Derfor skal den være holdbar og kunne stå imod vand, støv, slag og tab. Alternativt kan du købe et cover til den. 

Husk tilbehør til din mobil

Hvis du vil have det maksimale ud af din smartphone, så kan du vælge mellem en masse spændende tilbehør. Alt fra headsets, smartwatches, gaming-udstyr, beskyttelse og meget mere. Med tilbehør til din telefon har du alle muligheder for at få en endnu bedre oplevelse.

Et headset er nærmest uundværligt, og hvis du vil have et headset, der er bedre end det, der eventuelt følger med telefonen, kan du se vores udvalg her

Hvis du vil have dit hjem til at være ekstra smart og styre diverse funktioner med din mobil, kan du dykke ned i vores udvalg af Smart Home-tilbehør. 

  1. Mobiler og tablets
  2. Top 10 smartphones