Top 10 smartphones

Nedenfor kan du se listen over de mest solgte mobiler i vores webshop lige nu. Listen opdateres løbende med top 10 solgte mobiler.

Mest solgte mobiler lige nu

Er du på udkig efter ny smartphone? Og vil du gerne se, hvad andre køber lige nu? Eller er du bare nysgerrig på at se hvilken mobil, der er den bedst sælgende? Her på siden kan du hele tiden se hvilke smartphones, der er Telias mest solgte. Listen er opdateret i marts 2021.

1 - iPhone 12

iPhone 12 er udstyret med den lynhurtige A14 Bionic-chip, 5G-hastighed og et helt nyt design i ultra-stærkt Ceramic Shield glas. Skærmen er en 6,1” Super Retina XDR-skærm, der går helt fra kant til kant. iPhone 12 er 11% tyndere, 15% mindre og 16% lettere end forgængeren iPhone 11. Med iPhone 12 får du også et sublimt dobbeltkamera med vidvinkel- og ultravidvinkel-kameraer. Og som noget helt nyt får du Nat-tilstand med begge kameraer.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • Fem friske farver
 • TrueDepth-kamera på forsiden med Nat-tilstand
 • 1 års Apple TV+

Se priser på iPhone 12
Læs mere om iPhone 12

2 - OnePlus 9 Pro

OnePlus 9 Pro er udstyret med en ekstraordinær 6,7” Smart Fluid AMOLED-skærm med 120 Hz opdatering. Det gør surfing, gaming og video til en leg. På bagsiden finder du et avanceret kamerasystem, der er skabt i samarbejde med den legendariske svenske kameraproducent Hasselblad. Det primære kamera i OnePlus 9 Pro er på hele 50 megapixels og har Ultra-Wide vidvinkel. Det betyder, at du med OnePlus 9 Pro kan fange alle detaljer i ekstrem høj opløsning. OnePlus 9 Pro er derudover født til at performe med Qualcomm® Snapdragon™ 888 processoren.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • Firedobbelt kamera
 • 4.500 mAh batteri
 • En dags strøm på 15 minutter med 65W opladeren
 • Den nyeste 5G-teknologi

Se priser på og læs mere om OnePlus 9 Pro

3 - iPhone 12 Pro

Med iPhone 12 Pro får du A14 Bionic-chippen, der er den hurtigste i en smartphone nogensinde, 5G-hastighed og et helt nyt design. Skærmen er en 6,1” Super Retina XDR-skærm, og takket være Apples nye Ceramic Shield materiale, er glasset i din iPhone 12 Pro endnu stærkere end noget smartphone-glas. iPhone 12 Pro er også udstyret med et Pro tredobbelt kamera med et ultravidvinkel-, et vidvinkel- og et telekamera, så du kan få det hele med – uanset om du tager billeder af store vidder eller det allernærmeste.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • Støv- og vandtæt i henhold til IP68
 • TrueDepth-kamera på forsiden med Nat-tilstand
 • 1 års Apple TV+

Se priser på iPhone 12 Pro
Læs mere om iPhone 12 Pro

4 - iPhone 12 Pro Max

Med iPhone 12 Pro Max får du A14 Bionic-chippen, der er den hurtigste i en smartphone nogensinde, 5G-hastighed og et helt nyt design. Skærmen er en 6,7” Super Retina XDR-skærm, og takket være Apples nye Ceramic Shield materiale, er glasset i din iPhone 12 Pro Max endnu stærkere end noget smartphone-glas. iPhone 12 Pro Max er også udstyret med et Pro tredobbelt kamera med et ultravidvinkel-, et vidvinkel- og et telekamera, så du kan få det hele med – uanset om du tager billeder af store vidder eller det allernærmeste.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • Støv- og vandtæt i henhold til IP68
 • TrueDepth-kamera på forsiden med Nat-tilstand
 • 1 års Apple TV+

Se priser på iPhone 12 Pro Max
Læs mere om iPhone 12 Pro Max

5 - iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro er udstyret med det første tredobbelte kamera i en iPhone, så du får en pro kameraoplevelse, uanset hvad du tager billeder af. Den har en mat glasbagside og kommer i fire smukke farver inklusiv en ny midnatsgrøn farve. Skærmen er et 5,8" Super Retina XDR-display, der giver dig en fordybende HDR-oplevelse, når du ser film og videoer på din iPhone. Det hele styres af den hurtigste chip i en smartphone nogensinde, nemlig den nye A13 Bionic-chip.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • 4 timer længere batteritid end i iPhone XS
 • Medfølgende 18W hurtigoplader
 • Støv- og vandtæt i henhold til IP68

Se priser på iPhone 11 Pro
Læs mere om iPhone 11 Pro

6 - iPhone 12 mini

iPhone 12 mini er udstyret med den lynhurtige A14 Bionic-chip, 5G-hastighed og et helt nyt design i ultra-stærkt Ceramic Shield glas. Skærmen er en 5,4” Super Retina XDR-skærm, der går helt fra kant til kant. iPhone 12 mini er 11% tyndere, 15% mindre og 16% lettere end forgængeren iPhone 11. Og med iPhone 12 mini får du den smalleste, tyndeste og letteste 5G mobil i verden. Du får også et sublimt dobbeltkamera med vidvinkel- og ultravidvinkel-kameraer. Og som noget helt nyt får du Nat-tilstand med begge kameraer.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • Fem friske farver
 • TrueDepth-kamera på forsiden med Nat-tilstand
 • 1 års Apple TV+

Se priser på iPhone 12 mini
Læs mere om iPhone 12 mini

7 - iPhone 11

Med iPhone 11 introducerer Apple et nyt dobbeltkamera med helt nye ultravidvinkel- og vidvinkelkameraer. iPhone 11 er designet i det mest holdbare glas i en smartphone nogensinde, og den kommer i et væld af fede farver. Den naturtro 6,1" Liquid Retina-skærm, der går fra kant til kant, får alt til at se fantastisk ud. iPhone 11 er udstyret med A13 Bionic-chippen, der er den hurtigste chip i en smartphone nogensinde. Den er så effektiv, at alt, du foretager dig på din iPhone 11, sker hurtigt og uden forsinkelser.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • TrueDepth-kamera på fronten
 • Hurtigopladning
 • Støv- og vandtæt i henhold til IP68

Se priser på iPhone 11
Læs mere om iPhone 11

8 - Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 er udstyret med et fantastisk kamera setup med tre linser på bagsiden. Det ene er et 64 megapixel kamera med 30x zoom. Det giver dine billeder en fremragende skarphed med en helt ny dybde og realisme. Zoomfunktionen gør det muligt for dig at komme endnu tættere på uden at miste skarphed. Opdateringsfrekvensen i S21-serien er 120 Hz. Det vil du opleve i skærmens knivskarpe, nuancerede og stabile billedgengivelse. Samsung Galaxy S21 er også udstyret med Samsungs hurtigste og mest kraftfulde processor på kun 5 nanometer, der har ydeevne nok til alt det, du kræver af din mobil. Og så er den naturligvis klar til 5G.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • 6,2" Flad FHD+ 120 Hz
 • 4.000 mAh batteri
 • 50% strøm på kun 30 minutter med Samsungs nyeste hurtigopladningsteknologi

Se priser på Samsung Galaxy S21
Læs mere om Samsung Galaxy S21

10 - Samsung Galaxy A52

Med tre kameraer bag på Samsung Galaxy A02s kan du forevige dine øjeblikket og nyde dem på den 6,5” store Infinity-V-skærm. Skærmen er skarp, og den giver dig en spektakulær oplevelse med sine flotte farver og skarpe lys. A02s er også meget praktisk. Det 5.000 mAh batteri giver dig nok kraft til en hel dag. Og skulle du alligevel løbe tør, kan du med hurtigopladeren lade din A02s op på kort tid. 

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • Tredobbelt kamerasystem
 • 1,8 GHz Qualcomm Snapdragon 450 octa-core processor

Se priser på og læs mere om Samsung Galaxy A02s

 1. Mobiler og tablets
 2. Top 10 smartphones