• Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22

Xiaomi

Xiaomi er en kinesisk teknologivirksomhed, der blandt andet producerer smartphones. Xiaomi blev grundlagt af den kinesiske iværksætter Lei Jun ud fra tankegangen om, at moderne produkter af høj teknologisk værdi ikke behøver at koste en formue.

Xiaomi producerer derfor mobiltelefoner af meget høj kvalitet til lave priser. Denne strategi har ført Xiaomi til stor succes på verdensplan, hvor de i 2018 blev det yngste selskab, der blev noteret på Fortune Global 500-listen. Desuden var Xiaomi i 2018 den smartphone-producent, der steg mest i markedsandele.

Xiaomi kombinerer deres brede og dybe teknologiske viden til at skabe high-end smartphones til lavere priser. Xiaomi producerer også elektriske løbehjul, robotstøvsugere, aktivitetsarmbånd og mange andre teknologisk produkter.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Xiaomi Redmi Note 10 5G, Mi 11i 5G og MI 11 Lite 5G ­ Sammenligning og anmeldelser ­

Her i videoen anmelder og sammenligner chefredaktør på iNPUT Torben Vognsen tre Xiaomi smartphones. Han giver dig et samlet overblik over Xiaomi Redmi Note 10 5G, Xiaomi Mi 11i 5G og Xiaomi MI 11 Lite 5G.

Xiaomi mobiltelefoner: Lav pris, høj kvalitet

Vælger du en smartphone fra Xiaomi, får du en mobil, der kan alt det, du kan forvente af en moderne smartphone. Om du skal game, optage video, skyde billeder, streame eller noget andet, så kan du det hele med din Xiaomi smartphone.

Xiaomi producerer smartphones til lave priser men med ydelse i den høje ende. Her får du en Android-mobil, der er fuldt kompatibel med Google Play Store. Det betyder, at du kan hente apps og widgets, som du kan bruge til at gøre din Xiaomi til din helt egen.

En anden kinesisk smartphone producent, Huawei, har ikke adgang til Google Play grundet en sag med den amerikanske stat. Dette er dog ikke tilfældet med Xiaomi. Xiaomi har fuld adgang til Google Play Store, og Android fungerer på Xiaomi, som det gør på Samsung, OnePlus, Nokia, Sony og så videre.

Hvem er Xiaomi?

Xiaomi er som nævnt en kinesisk teknologiproducent, der producerer et væld af teknologiske produkter, herunder smartphones. Xiaomi udtales “shaw-mee”, og virksomheden blev grundlagt af Lei Jun tilbage i 2010, den 6. april.

Xiaomi blev hurtigt en af verdens bedst sælgende smartphone-producenter, og det gjorde de især, fordi de sælger avancerede smartphones til en meget lav pris. Hvis du skal sammenligne Xiaomi med andre producenter, så minder de om Huawei og OnePlus, der ligeledes sælger high-end smartphones til lavere priser.

Xiaomi forsøgte første gang i 2018 at komme ind på det danske marked, men det blev gjort igennem en enkelt distributør, hvilket begrænsede mulighederne for Xiaomi. Nu er Xiaomi dog for alvor i gang med at indtage det danske marked, hvor de løbende vinder større og større markedsandele.

Ser vi på, hvordan de klarer sig på verdensplan, er der da også gode chancer for, at Xiaomi vinder frem i Danmark. I 2020 var Xiaomi den tredjestørste producent af smartphones baseret på salgstal.

"I 2020
var Xiaomi den tredjestørste producent af smartphones baseret på salgstal"

Xiaomi producerer også tilbehør til deres smartphones, og det gør, at du kan få endnu mere ud af din Xiaomi smartphone. Derudover kan du købe Xiaomi tilbehør og Xiaomi produkter som diverse wearables, smartwatches, robotstøvsugere, powerbanks, løbehjul og Bluetooth-højttalere samt andet tilbehør.

Xiaomi Mi Series - til dig, der vil have det bedste

Xiaomi Mi Series er Xiaomis flagskibsserie, der byder på det bedste fra Xiaomi. Med den nyeste Android-teknologi, Qualcomm Snapdragon processor, et batteri der holder ekstra længe og et fantastisk kamera, får du det hele med Xiaomi Mi Series.

Xiaomi producerer både high-end og “lite” udgaver af deres Mi Series. Det vil sige, at du kan finde en high-end smartphone til en utrolig skarp pris og en lettere udgave, til en endnu lavere pris. Alt i mens at telefonerne er blandt nogle af de bedste på markedets i deres respektive klasser.

Xiaomi har med deres Xiaomi Mi Series formået at kombinere ydelse, design og brugervenlighed, så du får en noget nær perfekt smartphone.

Mi11i

Xiaomi Redmi Series - Til dig, der vil have det simpelt

Ønsker du en god smartphone, der ikke hører til i toppen, men som byder på alt det, en moderne smartphone skal? I så fald skal du vælge en Xiaomi Redmi telefon.

Redmi er Xiaomis serie af prisvenlige smartphones, der kan det hele, men som ikke koster særlig meget.

Med Xiaomi Redmi får du masser af fede funktioner, høj ydeevne og en fed brugerflade. Der er styr på det hele, og du får en helstøbt oplevelse. Også selvom du ikke betaler en formue for det. Det er nemlig målet med Xiaomi Redmi: At en god smartphone-oplevelse bliver tilgængelig for alle.

Xiaomi Redmi Note Series bringer det bedste frem

Hvis du vil have masser af kræfter, skal du vælge Xiaomi monster af en smartphone, nemlig Redmi Note Series. I denne serie får du en større skærm, som du sikkert kender fra “Note” smartphones. Den store skærm er dog ikke det eneste, du får nemlig masser af power med.

En Xiaomi Redmi Note er til dig, der enten vil arbejde, streame, surfe eller game mere effektivt og på en større skærm.

Xiaomi Redmi Note er også udstyret med et større batteri. Det giver dig op til 10 timers gaming eller anden aktiv skærmtid, der kræver kræfter. Der er altså rigeligt med mulighed for at have det sjovt og nyde din Xiaomi Redmi Note.

Derudover er serien også kendt sine skarpe kameraer og lette brugerflade med mange smarte funktioner.

Sammenlign: XIAOMI modeller

Hvad er forskellen på Xiaomi Mi 11i 5G, Mi 11 Lite 5G og Redmi Note 10 5G? Sammenlign deres specifikationer her.

Mi 11i 5G

Skærm

6,67” Super AMOLED DotDisplay, 120Hz, HDR10+, 20:9, ~395 ppi (1080 x 2400 pixels)

Kamera

Bagside: Tripel kamera med 108 MP vidvinkel kamera (f/1.8) + 8 MP 119˚ ultravidvinkel (f/2.2) +5 MP 50mm macro (f/2.4). Forside: 20 MP (f/2.5)

Batteri

4.520 mAh (33W) og superhurtigopladning: 100% in 52 min.

Hukommelse

256 GB + 8 GB RAM

Processor og operativsystem

Qualcomm Snapdragon 888 5G med 5nm proces teknologi

Tilslutninger

USB Type-C 2.0, USB on-the-go, NFC, BT 5.2, Wifi og GPS

Netværk

5G Ready

Andet

Fingeraftrykssensor under skræmen / vægt 196 gram / kører på Android 11 / IP53: støv. og vandafvisende

Mi 11 Lite 5G

Skærm

6,55” AMOLED DotDisplay, 90Hz, HDR10+, 20:9, ~402 ppi (1080 x 2400 pixels)

Kamera

Bagside: Tripel kamera med 64 MP hovedkamera (f/1.8) + 8 MP 119˚ ultravidvinkel (f/2.2) +5 MP telemacro (f/2.4). Forside: 20 MP (f/2.2)

Batteri

4.250 mAh (33W) og superhurtigopladning

Hukommelse

128 GB + 6 GB RAM med microSDXC

Processor og operativsystem

Qualcomm Snapdragon 780G 5G med 5nm proces teknologi

Tilslutninger

USB Type-C 2.0, USB on-the-go, NFC, BT 5.2, Wifi og GPS

Netværk

5G Ready

Andet

Fingeraftrykssensor på side / vægt 159 gram / kører på Android 11 / IP53: støv. og vandafvisende

Redmi Note 10 5G

Skærm

6.5” DotDisplay
IPS LCD, 90Hz, 20:9, ~405 ppi (1080 x 2400 pixels)

Kamera

Bagside: Tripel kamera med 48MP hovedkamera + 2MP telemacro (f/2.4) og 2MP depth sensor (f/2.4).

Forside: 8 MP (f/2.0)

Batteri

5.000 mAh (18W) og super-hurtigopladning

Hukommelse

128 GB + 4 GB RAM med microSDXC

Processor og operativsystem

MediaTek Dimensity 700 5G med 7nm proces teknologi

Tilslutninger

USB Type-C 2.0, NFC, BT 5.1, Wifi
og GPS

Netværk

5G Ready

Andet

Fingeraftrykssensor på siden / vægt 190 gram / kører på Android 11

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Xiaomi?

Xiaomi er en kinesisk teknologiproducent, der blandt andet producerer smartphones, elløbehjul, robotstøvsugere og masser af tilbehør. De producerer produkter i høj kvalitet men til lave priser. Med Xiaomi kan du få samme gode oplevelse fra de kendte mærker men til en meget lavere pris.

Hvorfor skal jeg købe Xiaomi hos Telia?

Hvis du vil have Nordens bedste netværk og have en high-end smartphone til en rigtig skarp pris, skal du købe din nye Xiaomi smartphone hos Telia. Her får du mere mobil for pengene og adgang til 5G-netværket.