Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Højtalere fra Harman Kardon

Med Harman Kardon får du et stort udvalg af højtalere i et stilrent design og med en lyd, der er lige så skarp og detaljeret, som den skal være. Designet er flot og stilrent, og du får derfor en højtaler, der pynter i hjemmet og forkæler dine sanser med den helt rette lyd.

En Harman Kardon højtaler lader dig fordybe dig i rytmer og god akustik, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne. Derudover er en Harman Kardon højtaler også let at have med rundt, da den ikke vejer meget. De fleste modeller er også udstyrede med håndtag, så du lettere kan flytte dem.

Læs mere om Harman Kardon herunder og se vores udvalg af højtalere fra Harman Kardon. 

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Derfor skal du vælge en Harman Kardon højtaler

Du får bare alt det gode, hvis du vælger en højtaler fra Harman Kardon. Harman Kardon udvikler konstant deres produkter, så du får den bedst mulige lydoplevelse hver gang. Eksempelvis har de udstyret deres serie med dobbelt diskanthøjtalere, der giver et altomsluttende og fuldkomment lydbillede. Det er noget, du virkelig kan høre, når du afspiller musik på din Harman Kardon højtaler.

Derudover er alle højtalere produceret og skabt i de bedste materialer. Dette gør, at en Harman Kardon passer ind i stilen i ethvert hjem, hvor der er sans for detaljen. Og så er den sikker og let at tage med rundt. 

Du får også mange timers batteritid med en højtaler fra Harman Kardon, hvilket gør den endnu mere praktisk at have med på farten. Og selvfølgelig kobler du bare din smartphone eller tablet til højtalerne med Bluetooth.

Vælg en stemmestyret højttaler fra Harman Kardon med Google Assistent

Hvis du gerne vil have en højtaler, der passer ind i et fremtidssikret SMART-hjem, kan du vælge en Harman Kardon-højtaler med stemmestyring og Google Assistent. Med denne funktion kan du blot sige “Hey Google!” og så din kommando. 

På den måde kan du styre det, som Harman Kardon højtaleren skal afspille, skrue ned eller skifte sang samt meget andet.

På den måde har du altid hænderne frie, og du skal ikke engang have din smartphone frem for at skifte nummer eller skrue ned. Det hele sker via din stemme, og det har aldrig været lettere at styre lyd og musik i dit hjem. 

Hos Telia har vi også højtalere fra JBL.