• Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

FIND DIN NYE SAMSUNG TABLET HOS TELIA

Køb din nye Samsung tablet rentefrit over 36 måneder. Sammenlign priser og specs ved at klikke på ”Sammenlign” ved de Samsung tablets, du vil sammenligne. Læs mere og find din nye tablet herunder.

Filtrer

Få performance i verdensklasse

med Samsung tablets

Her på siden kan du se alle vores tablets fra Samsung. Vi har altid en billig Samsung tablet til dig, uanset hvad dine behov er. Og du kan roligt vælge en Samsung, hvis du vil have en stærk tablet, der kan alt det, som du forventer af en moderne tablet.

Samsung producerer tablets både i den absolutte top og i mere budgetvenlige udgaver. Fælles er dog, er du får rigtig meget for pengene, når du vælger en Samsung Tablet.

Designet er flot, brugerfladen er enkel og en Samsung tablet er hurtig og effektiv. Det er uanset, om du skal bruge din tablet til at surfe på nettet, skrive med vennerne, arbejde eller lave lektier, eller om du vil game løs. En Samsung tablet klarer alle opgaver lynhurtigt.

Samsungs serie af tablets hedder Samsung Galaxy Tab. Hos Telia har vi både de nyeste og lidt ældre modeller samt den billigere udgave Samsung Galaxy A7.

Vælg din nye Samsung Tablet med LTE-forbindelse, hvis du vil kunne tage din tablet med ud i verden og bruge den, som var det din smartphone. Med Nano SIM kan du bruge data fra din Samsung tablet direkte over dit mobilabonnement.

Samsung Galaxy Tab S

Samsungs bedste tablet

Med en Samsung Galaxy Tab S7 eller S7+, der er den nyeste Samsung Galaxy Tab, er du sikret et avanceret værktøj, der gør din hverdag både sjovere og lettere. Om du er på arbejde, i skole eller hjemme og skal producere eller slappe af, så er Samsung Galaxy Tab S7 eller S7+ det rette valg for dig.

Med den fornemme skærm med 120 Hz, der opdaterer lynhurtigt, får du en krystalklar og glidende overgang på Samsung Galaxy Tab S7 eller S7+. Især når du streamer eller spiller spil, kan du se, hvor overlegen en skærmteknologi der gemmer sig i din Samsung Galaxy Tab.

Designet er flot, brugerfladen er enkel og en Samsung tablet er hurtig og effektiv. Det er uanset, om du skal bruge din tablet til at surfe på nettet, skrive med vennerne, arbejde eller lave lektier, eller om du vil game løs. En Samsung tablet klarer alle opgaver lynhurtigt.

Med S Pen kan du bruge din Samsung Galaxy Tab S7 eller S7+ som en notesbog. Du kan tegne og illustrere med din S Pen, du kan betjene din tablet og præsentere for andre. Du kan med andre ord enormt meget med din S Pen og Samsung Galaxy Tab S7 eller S7+. Med en responstid på ned til 9 ms sker det, du gør med din S Pen, med det samme.

Samsung Galaxy Tab S7 eller S7+ understøtter også, at du kan tilslutte et eksternt tastatur, hvis du har brug for at arbejde endnu hurtigere. På den måde kan du hurtigt og enkelt gå fra at bruge din Samsung Galaxy Tab S7 eller S7+ til underholdning og arbejde.

Samsung Galaxy Tab A

En tablet for alle

Hvis du ønsker det simple, enkle og direkte, er det en Samsung Galaxy Tab A, du skal vælge. Samsung Galaxy Tab A - den nyeste værende Samsung Galaxy Tab A7 - er en mere budgetvenlig men stadig meget kraftfuld og brugervenlig tablet fra Samsung.

Den er, ligesom alle andre Samsung tablets, god til rigtig meget, og den giver dig mange muligheder for at udfolde dig kreativt.

Skærmen er skarp, designet er tyndt og elegant, og så har den kræfter og batteritid nok til mange timers visning. Stream, surf og spil løs på Samsung Galaxy Tab A7 ligesom du vil gøre det på andre Samsung tablets.

En Samsung Galaxy Tab A7 er faktisk et godt valg, hvis du leder efter dit barns første tablet. Samsung Kids er Samsungs egen pakke af børnevenlige apps, som hjælper dit barn med at få det bedste ud af sin Samsung Galaxy Tab A7.

Dit barn får alle de nødvendige funktioner til at hygge sig med sine yndlings-Youtube og spil. Med skærmtid og forældrekontrol kan du sørge for, at det kun er børnevenligt indhold i de rette mængder, som dit barn kan se på sin Samsung Galaxy Tab A.