Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Find din nye Samsung tablet hos Telia

Køb din nye Samsung tablet nu og betal over 36 måneder. Sammenlign priser og specs ved at klikke på ”Sammenlign” ved de Samsung tablets, du vil sammenligne. Læs mere og find din nye tablet herunder.

Filtrer

Få performance i verdensklasse med Samsung tablets

Her på siden kan du se alle vores tablets fra Samsung. Vi har altid en billig Samsung tablet til dig, uanset hvad dine behov er. Og du kan roligt vælge en Samsung, hvis du vil have en stærk tablet, der kan alt det, som du forventer af en moderne tablet.

Samsung producerer tablets både i den absolutte top og i mere budgetvenlige udgaver. Fælles er dog, er du får rigtig meget for pengene, når du vælger en Samsung Tablet.

Designet er flot, brugerfladen er enkel og en Samsung tablet er hurtig og effektiv. Det er uanset, om du skal bruge din tablet til at surfe på nettet, skrive med vennerne, arbejde eller lave lektier, eller om du vil game løs. En Samsung tablet klarer alle opgaver lynhurtigt.

Samsungs serie af tablets hedder Samsung Galaxy Tab. Hos Telia har vi både de nyeste og lidt ældre modeller samt den billigere udgave, Samsung Galaxy A.

Vælg din nye Samsung Tablet med et Telia mobilt bredbåndsabonnement med streamingtjenester. På den måde får du nem adgang til NetflixTV2 PLAYHBO MaxSpotify PremiumTelia TVMicrosoft 365 FamilyFlipp og Telia Secure.

Samsung Galaxy Tab S8-serien

Om du vil have en Samsung-tablet til underholdning eller til at arbejde effektivt og kreativt med, så er Samsung Galaxy S8-serien det helt rette valg. Her kan du nemlig begge dele. 

Samsung Galaxy S8-serien består af Samsung Galaxy S8, S8+ og S8 Ultra

Uanset hvilken Samsung Galaxy S8-tablet du vælger, så får du en stor, krystalklar og lynhurtig skærm. Det gør, at du kan game, surfe, tegne, male eller arbejde uden forstyrrelser og nyde de klare detaljer hver gang. Du kan også tage flotte billeder eller foretage videoopkald i høj kvalitet.

Samsung Galaxy Tab S8-serien: Sammenligning af størrelser

Samsung Galaxy TAB S8

Samsung Galaxy TAB S8+

Samsung Galaxy TAB S8 Ultra

Skærmen på hele Samsung Galaxy S8-serien er med 120 Hz. Det giver en strømlinet oplevelse, og alt forløber uden hverken forsinkelser eller noget andet, der tager noget fra din oplevelse eller evne til at være produktiv. 

Processoren i Samsung Galaxy S8-serien er tilmed den hurtigste, som Samsung har produceret. Den er baseret på den banebrydende 4 nm-teknologi. Det gør, at du får kræfter nok til selv de tungeste opgaver. Og du kan udføre flere forskellige opgaver samtidig. Du kan flere apps åbne samtidigt og eksempelvis tage noter, mens du præsenterer. 

Og netop ift. at præsentere, at tage noter og være kreativ, har Samsung Galaxy S8-serien sin styrke. Takket være S Pen er Samsung Galaxy S8-serien forskellig fra mange andre tablet-serier. Du kan få så meget mere ud af din Samsung Galaxy S8 ved at betjene den med S Pen. 

Hele Samsung Galaxy S8-serien er udstyrede med stærke batterier, der sikrer dig strøm hele dagen samt hurtigopladning, hvis du løber tør. Så er du hurtigt klar til at være effektiv og fleksibel med Samsung Galaxy S8-serien igen. 

Samsung Galaxy Tab S7-serien

Med en Samsung Galaxy Tab S7 eller S7+ er du sikret et avanceret værktøj, der gør din hverdag både sjovere og lettere. Om du er på arbejde, i skole eller hjemme og skal producere eller slappe af, så er Samsung Galaxy Tab S7 eller S7+ det rette valg for dig.

Med den fornemme skærm med 120 Hz, der opdaterer lynhurtigt, får du en krystalklar og glidende overgang på Samsung Galaxy Tab S7 eller S7+. Især når du streamer eller spiller spil, kan du se, hvor overlegen en skærmteknologi der gemmer sig i din Samsung Galaxy Tab.

Designet er flot, brugerfladen er enkel og en Samsung tablet er hurtig og effektiv. Det er uanset, om du skal bruge din tablet til at surfe på nettet, skrive med vennerne, arbejde eller lave lektier, eller om du vil game løs. En Samsung tablet klarer alle opgaver lynhurtigt.

Med S Pen kan du bruge din Samsung Galaxy Tab S7 eller S7+ som en notesbog. Du kan tegne og illustrere med din S Pen, du kan betjene din tablet og præsentere for andre. Du kan med andre ord enormt meget med din S Pen og Samsung Galaxy Tab S7 eller S7+. 

Med en responstid på ned til 9 ms sker det, du gør med din S Pen, med det samme.

Samsung Galaxy Tab S7 eller S7+ understøtter også, at du kan tilslutte et eksternt tastatur, hvis du har brug for at arbejde endnu hurtigere. På den måde kan du hurtigt og enkelt gå fra at bruge din Samsung Galaxy Tab S7 eller S7+ til underholdning og arbejde.

Samsung Galaxy Tab A8: Suveræn tablet til prisen

Hvis du skal have en af de bedste tablets til prisen, så er det Samsung Galaxy Tab A8, du skal vælge. Her får du en fremragende skærm og en tablet, der kan alt det, du har brug for. Du kan game, holde videomøder, surfe på nettet, tilgå millioner af apps og meget mere. 

Samsung Galaxy Tab A8 kombinerer det bedste fra de bedste tablets med lang batteritid og høj ydeevne. Det gør, at du kan arbejde eller koble af i lange perioder uden nogle bekymringer om hverken strøm eller forstyrrelser. For at gøre det endnu nemmere, kan du vælge en Samsung Galaxy Tab A8 med LTE (5G).

Samsung Galaxy Tab A8 er en god tablet for hele familien. Men er du på jagt efter dit barns første tablet, er den i særklasse det helt rette valg. Med det store batteri går der nemlig lang tid, før morskaben hører op.

Men Samsung Galaxy Tab A8 er også udstyret med Samsung Kids. Samsung Kids er en indholdsplatform, der både giver dit barn en sjov mens og lærerig oplevelse. Du finder pædagogisk og underholdende indhold i Samsung Kids. Men samtidig sikrer du også, at dit barn kun ser det indhold, du mener, han eller hun skal se.

Samsung Galaxy Tab A7

Hvis du ønsker det simple, enkle og direkte, er det en Samsung Galaxy Tab A, du skal vælge. Samsung Galaxy Tab A7 er en mere budgetvenlig men stadig meget kraftfuld og brugervenlig tablet fra Samsung.

Den er, ligesom alle andre Samsung tablets, god til rigtig meget, og den giver dig mange muligheder for at udfolde dig kreativt.

Skærmen er skarp, designet er tyndt og elegant, og så har den kræfter og batteritid nok til mange timers visning. Stream, surf og spil løs på Samsung Galaxy Tab A7 ligesom du vil gøre det på andre Samsung tablets.

En Samsung Galaxy Tab A7 er faktisk et godt valg, hvis du leder efter dit barns første tablet. Samsung Kids er Samsungs egen pakke af børnevenlige apps, som hjælper dit barn med at få det bedste ud af sin Samsung Galaxy Tab A7.

Dit barn får alle de nødvendige funktioner til at hygge sig med sine yndlings YouTube-videoer og spil. Med skærmtid og forældrekontrol kan du sørge for, at det kun er børnevenligt indhold i de rette mængder, som dit barn kan se på sin Samsung Galaxy Tab A.

Se udvalget af Samsung computere med mobilt bredbånd, som du kan købe hos Telia.

Alt fra Samsung Galaxy

Galaxy S-serien

Galaxy S23-serien

Galaxy S22-serien

Galaxy S21-serien

Galaxy S21 Ultra

Galaxy S20-serien

Galaxy S10-serien

Galaxy Z-serien

Galaxy A-serien

Galaxy Tab & Book

Samsung rygter

Galaxy Buds

Galaxy Watch

Galaxy Covers