Kurv
Telia Fordele

Telia Secure

Beskyt dig selv, din familie og dine venner online – ligesom du også ville gøre i det virkelige liv.

Telia Secure gør dit online liv sikkert, så du kan have fuld tillid til, at de ting, du foretager dig på internettet, forbliver private.

Telia Secure

Børne- og familiebeskyttelse

Telia Secure lader dig indstille begrænsninger og beskytte din familie. Du kan blokere adgang til websteder ud fra, hvad de viser: indhold beregnet til voksne, vold, shopping, hasardspil, sociale medier osv. Telia Secure blokerer begrænset indhold for dine børn og lader dig styre deres tid online ved at angive rammer for deres brug af elektroniske enheder.

Telia Secure

Shop sikkert

Browserbeskyttelse sørger for din sikkerhed og beskytter dine personlige oplysninger ved at holde dig væk fra websteder, der spreder skadeligt indhold eller indsamler personlige oplysninger. 

Telia Secure

Brug netbank uden bekymringer

Telia Secure indeholder også netbankbeskyttelse. Netbankbeskyttelse fortæller dig, når du går ind på et sikkert bankwebsted og sikrer samtidig din forbindelse til webstedet. Så er dine penge ikke i fare.

Telia Secure

Find din mobil

Det er nemt at kontrollere placeringen af din mobil i Telia Secure. På Android-mobiler kan du desuden låse en mistet enhed eller slette alle oplysningerne for at forhindre, at andre får adgang til dine personlige filer, såsom billeder og e-mails.

Telia Secure

Virusbeskyttelse

Telia Secure beskytter dig mod malware, som kan indsamle og distribuere dine personlige oplysninger. Telia Secure forhindrer infektioner ved automatisk at scanne alle filer og programmer. Hvis der bliver fundet virusser, får du straks en meddelelse herom og bliver instrueret i at fjerne dem.

Telia Secure

Kan jeg få Telia Secure?

Telia Secure er en ekstra service til dit Telia abonnement. Har du allerede abonnement, kan du tilkøbe Telia Secure i Mit Telia. Er du ny kunde, har du mulighed for at tilkøbe Telia Secure, når du opretter et nyt abonnement.

Kom i gang med Telia Secure

  1. Vælg dit Telia Secure abonnement med udgangspunkt i det antal computere, smartphones og tablets, du ønsker at beskytte. Du skal bruge en licens pr. computer, smartphone og tablet.
  2. Administrer beskyttelsen af dine computere, smartphones og tablets via din egen personlige Telia Secure webportal.
  3. Tilføj og opdatér dine computere, smartphones og tablets, når som helst. Hvis du f.eks. køber en ny computer, kan du flytte beskyttelsen fra én computer til en anden for at sikre, at alle dine computere, smartphones og tablets altid er beskyttet.

Spørgsmål og svar om Telia Secure

Hvem kan få Telia Secure?

Telia Secure er for alle som har en PC, Mac, iOS eller Android enhed, som de vil beskytte mod malware og andre trusler på internettet

Hvad er Browserbeskyttelse?

Browserbeskyttelse sikrer at dine enheder kan bruges til shopping på nettet, netbank osv. Det er vigtigt at bruge SAFE browseren for at få denne beskyttelse på mobile enheder. På PC og Mac er alle browsere sikret, når plugin er installeret.

Hvordan administrerer jeg mine licenser på Telia Secure?

Du administrerer dine licenser på SAFE home portalen her.

Vis flere
Hvor mange licenser har jeg brugt?

Du kan se, hvor mange licenser, du har brugt på SAFE home portalen her.

Hvordan bruges Forældrekontrol med Telia Secure?

Du kan læse mere om, hvordan du beskytter dit barns PC her.

Hvordan kan jeg nulstille en glemt adgangskode til Telia Secure?

Du kan nulstille din adgangskode ved at følge dette link.

Beskyt dit privatliv

Uanset hvor du er, eller hvor du tager hen, kan du stole på, at dine data er sikre. Du kan forhindre dine personoplysninger i at falde i de forkerte hænder, hvis f. eks. din enhed bliver stjålet. Skulle det ske, har du mulighed for både at lokalisere den og låse den via din personlige webportal. Hvis enheden er væk for altid, kan du slette alle personoplysninger på den for at beskytte dit privatliv.

Beskyttelse af alle dine enheder

Beskyt alle dine enheder – pc’er, Mac-computere, smartphones og tablets – med én enkel løsning. Uanset den anvendte enhed kan du beskytte dine oplysninger og aktiviteter online. Telia Secure har en nem og brugervenlig webportal til administration af sikkerheden for alle dine enheder.

  1. Fordele
  2. Telia Secure