Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
Om Telia

Telia Danmark

Telia er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser. Vi er kommunikationen til dine venner, familie, kolleger og kunder.

Om Telia

Vores virksomhed

I Telia er vi begejstrede for digitalisering og dens mange muligheder. Vi transformerer den nyeste teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomheder mere effektive og samfundet endnu grønnere.

Om Telia

Vores kultur og værdier

Vores omkring 800 medarbejdere står sammen som One Team om at nå vores vision som virksomhed. Det bidrager til en unik og mangfoldig kultur, hvor vi hver især tager ansvar for os selv, hinanden og vores kunder – samtidig med, at vi har det sjovt sammen.

Om Telia

Vores direktion

Vi har i Telia en flad organisation, så vi kan træffe hurtige beslutninger og hele tiden blive endnu bedre for vores kunder.

Telia skruer ned

Telia skruer ned

Vidste du, at Telias mobilnetværk er så intelligent, at det selv kan skrue op og ned for kapaciteten efter behov? 

Om Telia

Vores netværk

Hurtige og stabile netværksforbindelser er helt afgørende for digitaliseringen af Danmark. Telias mobilnetværk har mere end 4.000 antennepositioner – og vi har stort fokus på løbende at optimere, udbygge og fremtidssikre netværket.

Om Telia

Vores historie

Vi er i Telia Danmark en del af den globale telekoncern, Telia Company, og har markeret os på det danske telemarked siden 1995.

Ledige stillinger

Karriere hos os

Vi er en dynamisk og inspirerende arbejdsplads med utallige muligheder for dig, der interesserer dig for fremtidens digitale samfund.

Om Telia

Vores fakta og nøgletal

Efter hvert kvartal udsender Telia Company et kvartalsregnskab, hvoraf regnskabet for 4. kvartal også inkluderer årsregnskabet.

Om Telia

Presserum

Bliv opdateret om de seneste nyheder fra Telia – herunder nyt fra privat- og erhvervsforretningen m.m. Mediebiblioteket indeholder fotos af direktionen, vores butikker og hovedkontor. Du finder også kontaktinformation til presse- og kommunikationsafdelingen.

Om Telia

At sige til

Speak-Up Line er Telia Companys kanal, til rapportere bekymringer, hvis du oplever eller har mistanke om en adfærd, der ikke er i overensstemmelse med vores kodeks, eller som ikke følger lokal eller international lovgivning.

  1. Om Telia