Kurv
Telia Mobil Danmark

Vores netværk

Hurtige og stabile netværksforbindelser er helt afgørende for digitaliseringen af Danmark. Telias mobilnetværk har mere end 4.300 antennepositioner, som vi løbende optimerer og udbygger. Inden udgangen af 2023 er målet at 95% af danskerne har mulighed for 5G-dækning fra Telia.

Vores infrastrukturselskab, TT-Netværket, driver mobilnetværket, der med mere end 4.300 antennepositioner og over 3 mio. brugere er Danmarks største.

Netværksmodernisering

Vi er i gang med en gennemgribende modernisering, der skal give endnu bedre dækning via de nyeste mobilteknologier gennem introduktion af 5G, opgradering af 4G og udfasning af 3G. Inden udgangen af 2023 er målet at 95% af danskerne har mulighed for 5G-dækning fra Telia. Her kan du læse mere om opgraderingen af netværket og 5G.

Dækningskort

Vores dækningskort viser, hvor du har gode muligheder for at ringe og surfe og hvilke hastigheder, du kan forvente i forskellige områder, indendørs og udendørs. Her finder du også aktuel driftsinformation samt oplysninger om vores udbygnings- og opgraderingsaktiviteter for de forgangne og kommende tre måneder.

Mobilantenner

Hvordan fungerer en mobilantenne? Hvilke krav er der til opsætning? Og hvad betyder mobilsignaler for sundheden? Få svar på en lang række typiske spørgsmål i folderen ”Mobilmaster og – antenner, som er tilgængelig på Teleindustriens hjemmeside.

Fun facts om Telias netværk

Data

Telias netværk håndterer hver dag mere end 550.000GB data. Heraf bliver de 45% brugt på browsing og de 25% på streaming.

Daglig datatrafik

Den daglige datatrafik i Telias netværk svarer til 21 års kontinuerligt Netflix streaming i HD-kvalitet eller 125.000 dages videoopkald via FaceTime (ring op nu – og læg først på i år 2362).

Tale

Telias kunder talte i første halvår af 2019 i telefon i 1,36 milliarder minutter – hvilket samlet set svarer til 2.583 år.

Telia skruer ned

Telia skruer ned

Vidste du, at Telias mobilnetværk er så intelligent, at det selv kan skrue op og ned for kapaciteten efter behov? 

Mere om Telia Mobil Danmark

Om Telia

Telia Mobil Danmark

Telia er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser. Vi er kommunikationen til dine venner, familie, kolleger og kunder.

Om Telia

Vores indsats for klimaet

I Telia har vi forpligtet os på tre ambitiøse, grønne målsætninger, der bidrager til at løse den globale klimaudfordring. Vi vil nemlig være en del af løsningen og ikke bare en mindre del af problemet.

Ledige stillinger

Karriere hos os

Vi er en dynamisk og inspirerende arbejdsplads med utallige muligheder for dig, der interesserer dig for fremtidens digitale samfund.

  1. Om Telia
  2. Vores netværk