Kurv
Telia Danmark

Vores netværk

Hurtige og stabile netværksforbindelser er helt afgørende for digitaliseringen af Danmark. Telias mobilnetværk har mere end 4.000 antennepositioner, som vi løbende optimerer og udbygger, for at kunne tilbyde størstedelen af danskerne 5G i løbet af 2022.

Vores infrastrukturselskab, TT-Netværket, driver mobilnetværket, der med mere end 4.000 antennepositioner og over 3 mio. brugere er Danmarks største.

Netværksmodernisering

Vi er i gang med en gennemgribende modernisering, der skal give endnu bedre dækning via de nyeste mobilteknologier gennem introduktion af 5G, opgradering af 4G og udfasning af 3G. Vi arbejder målrettet på, at langt størstedelen danskerne kan få adgang til 5G i løbet af 2022. Læs mere om opgraderingen af netværket og 5G.

Dækningskort

Vores dækningskort viser, hvor du har gode muligheder for at ringe og surfe og hvilke hastigheder, du kan forvente i forskellige områder, indendørs og udendørs. Her finder du også aktuel driftsinformation samt oplysninger om vores udbygnings- og opgraderingsaktiviteter for de forgangne og kommende tre måneder.

Mobilantenner

Hvordan fungerer en mobilantenne? Hvilke krav er der til opsætning? Og hvad betyder mobilsignaler for sundheden? Få svar på en lang række typiske spørgsmål i folderen ”Mobilmaster og – antenner”, som er tilgængelig på Teleindustriens hjemmeside.

Fun facts om Telias netværk

Data

Telias netværk håndterer hver dag mere end 550.000GB data. Heraf bliver de 45% brugt på browsing og de 25% på streaming.

Daglig datatrafik

Den daglige datatrafik i Telias netværk svarer til 21 års kontinuerligt Netflix streaming i HD-kvalitet eller 125.000 dages videoopkald via FaceTime (ring op nu – og læg først på i år 2362).

Tale

Telias kunder talte i første halvår af 2019 i telefon i 1,36 milliarder minutter – hvilket samlet set svarer til 2.583 år.

Mere om Telia Danmark

Ledige stillinger

Karriere hos os

Vi er en dynamisk og inspirerende arbejdsplads med utallige muligheder for dig, der interesserer dig for fremtidens digitale samfund.

Om Telia

Vores indsats for klimaet

I Telia har vi forpligtet os på tre ambitiøse, grønne målsætninger, der bidrager til at løse den globale klimaudfordring. Vi vil nemlig være en del af løsningen og ikke bare en mindre del af problemet.

Om Telia

Telia Danmark

Telia er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser. Vi er kommunikationen til dine venner, familie, kolleger og kunder.

  1. Om Telia
  2. Vores netværk