Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv

Udlandspriser: Priser for opkald i udlandet

Herunder kan du se priser for data, sms/mms og opkald i udlandet.

Priser i udlandet

I lande, der ikke er på listen herunder, anbefaler vi at anvende lokalt wi-fi for bedst mulig dækning. 

Vælg land:

Priser i

Ang. Ukraine

Priserne for tale og sms til/fra Ukraine er markant nedsatte, indtil videre besked:

Data: 0,02 kr./MB
Modtaget opkald: 0,00 kr./min.
SMS/MMS: 0,04 kr./stk.
Opkald fra Danmark til Ukraine: 0,47 kr./min.
Opkald til Danmark fra Ukraine: 0,65 kr./min.

Brug mobilen i udlandet

Roam like home - Europa

Med alle vores mobilabonnementer kan du føle dig fri på ferien i EU uden at blive overrasket over en ekstraregning. Når du rejser i Norden og EU, kan du nemlig frit tale og sende sms/mms'er til alle europæiske numre. Derudover kan du bruge en del af din inkluderede data. Du kan se hvor mange GB data, du kan bruge i EU på Mit Telia.

Roam like home - USA, Tyrkiet og Thailand

Har du et ONE, ONE NETFLIX eller ONEMORE abonnement, kan du føle dig ekstra fri, når du rejser. Du har nemlig mulighed for at bruge mobilen i USA, Tyrkiet, Thailand og hele EU, uden det koster ekstra. Du kan tale og sms'e frit, og så har du hele 22 GB data, du frit kan bruge i de inkluderede lande.

OBS: Vi gør opmærksom på, at der gælder andre priser, når du ringer/sender sms'er fra udland til udland. Vælg det land, du ringer/sms'er fra og til i dropdown-menuen længere nede på siden for at se prisen.

Data i udlandet

Er du i tvivl om, hvilket abonnement du har, eller hvad dit abonnement indeholder? Find informationen på Mit Telia.

For at give tryghed ved databrug i EU har vi lavet en sms-tjeneste, der er gratis for dig at bruge i EU. Du kan sende sms med teksten ”forbrug” til 81111. Så modtager du en sms om dit EU data forbrug.

Udlandsabonnementer Inkluderet data i udlandet
ONE  27 GB USA, Tyrkiet, Thailand og EU
ONEMORE  27 GB USA, Tyrkiet, Thailand og EU
ONE NETFLIX  33 GB USA, Tyrkiet, Thailand og EU

LITTLE ONE

 3 GB i EU

SMART40

 18 GB i EU

 
EU-lande er følgende lande
Belgien, Bulgarien, Cypern (inkl. græsk del, ekskl. tyrkisk del), Estland, Finland, Frankrig (Fransk Guyana, Guadeloupe, Martinique, Reunion), Grækenland, Holland, Island, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Polen, Portugal (inkl. Azorerne og Madeira) Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien (Ceuta, De Kanariske Øer, Melilla), Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

I vores kommercielle EU tilbud indgår også følgende lande, der ikke er EU-lande: Færøerne, Liechtenstein, Norge, San Marino, Schweiz og Storbritannien (inkl. Gibraltar, ekskl. Guernsey, Isle of Man og Jersey).

Fair Usage Policy
Der er af EU fastsat et loft på, hvor meget af det inkluderede data, som kan bruges i EU. Du kan altid se mængden af EU data i dit abonnement på Mit Telia.

Bruger du al den EU data, der er inkluderet i dit abonnement, har du 3 valgmuligheder:
1. Blokere: Du kan vælge at blokere for data resten af din regningsperiode frem til den 1. i måneden
2. Betale for forbrug: Fortsætte med at bruge data og betale pr. brugt MB
3. Pakker: Købe en data-pakke, der gælder resten af regningsperioden

OBS: Vi gør opmærksom på, at der gælder andre priser, når du ringer/sender sms'er fra udland til udland. Vælg det land, du ringer/sms'er fra og til i dropdown-menuen længere nede på siden for at se prisen.

Priser for opkald fra Danmark til udlandet, kan du finde her.

Betingelser

Opkald
Der afregnes (med undtagelse af zone 6 og 7) altid minimum 30 sek. per foretaget kald og herefter per påbegyndt sekund. Ved modtagelse af opkald afregnes der per påbegyndt sekund. Der er ingen opkaldsafgift.Du betaler både for at foretage og modtage opkald – også når opkaldet viderestilles til f.eks. telefonsvareren. Se specifikke priser for EU ovenfor.

Sms/mms
Vær opmærksom på, at du kan blive opkrævet for flere sms'er, som er sendt på samme tidspunkt. Se hvorfor her. Det er gratis at modtage en sms, men for mms betaler du for både modtagelse og afsendelse. Se specifikke priser for EU ovenfor. 

Dataforbrug
I zone 1 og 2 afregnes dataforbrug per minimum 1 KB og herefter per påbegyndt KB. I zone 3-7 afregnes dataforbrug per minimum 10 KB og herefter per påbegyndt 10 KB. Roam Like HomeHar du Roam Like Home - Norden inkluderet i dit abonnement, kan du bruge hele dit abonnement i Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen på samme måde som i Danmark. Priserne for disse lande gælder derfor først, når indholdet i dit abonnement er opbrugt. Er Roam Like Home - Europa inkluderet i dit abonnement, kan du bruge al din tale, sms/mms og en del af dine inkluderede data i 37 EU lande. Priserne for disse lande gælder derfor først, når du har opbrugt indholdet i dit abonnement

Servicekvalitet
Hvis Telia i henhold til aftalen skal levere roaming giver Telia dig i EU/EØS adgang til de roamingtjenester, som du bruger indenlandsk (tale, sms, mobildata) og som leveres af besøgende operatører i EU/EØS-landene, og kvaliteten heraf vil være den samme eller bedre, end den som Telia leverer til dig indenlandsk (ved kvalitet forstås f.eks. hastighed, ventetid, tilgængelighed).

Du skal dog være opmærksom på, at i visse EU/EØS-lande kan tjenester, som leveres af bestemte operatører, blive leveret på mindre gunstige vilkår på grund af de objektive teknologiske muligheder, dvs. tilgængeligheden af visse teknologier (for eksempel fordi den samme generation af net, f.eks. 4G, 5G ikke er tilgængelig), dækning, krav til sikring af netværksintegritet eller variation på grund af eksterne faktorer (f.eks. topografi).

Hvis afvigelserne i kvaliteten af tjenesterne hos operatøren i det besøgte land er betydelige i forhold til de parametre, der er fastsat i aftalen med dig (f.eks. afviger fra den annoncerede eller maksimale hastighed), og det i væsentlig grad påvirker din brug af specifikke tjenester (f.eks. kan store netværksbelastninger bremse datatransmission i stor skala, blokere videostreaming og afbryde interaktive tjenester), beder vi dig kontakte Telia i overensstemmelse med vores almindelige kontaktprocedure, og vi vil herefter undersøge situationen.

Priser for erhvervskunder
Klik her for at se priser for opkald i udlandet for erhvervskunder.

Udlandstips

Har du spørgsmål om brugen af dine abonnementer og løsninger i udlandet? Find svar på alle spørgsmål her.