Kurv
Vores mest populære

Familie­abonnement

Fri tale, fri data inkl. 33 GB i udlandet, 12 mdr. valgfri streaming på husets regning og alle de bedste fordele til hele familien! Køb abonnementet ONE til dig selv og tilføj ekstra personer for 0 kr. den første måned – herefter kun 129 kr./md. pr. ekstra person

Klik og se jeres pris. Hvor mange er I?

{{ selected.name }}
{{ selected.PreviousInternationalDataDetails }}
{{ selected.previousPriceValue }} {{ selected.priceValue }}
{{ selected.priceLabel }} {{ selected.excludeVatLabel }}
  • Op til 12 mdr. valgfri streaming
  • Brug mobilen i udlandet
  • 5G på Nordens bedste netværk
  • Ingen binding
  • Familierabat
  • Op til 12 mdr. valgfri streaming
  • Brug mobilen i udlandet
  • 5G på Nordens bedste netværk
  • Ingen binding
  • Familierabat

Har du brug for hjælp til køb af abonnement?

Få hjælp til køb af abonnement – og hør, hvordan du og din familie kan få fri data og fri tale til 0 kr. første md.

Indtast dit nummer her, så ringer vi dig op inden for 5 minutter.Nyhed!
Med dette abonnement får du:

Valgfri streaming i hele 12 mdr. – vi gi’r!

Er du og familien også vild med streaming? Stop med at lede! Med dette mobilabonnement får I én af de største og bedste streamingtjenester i hele 12 mdr. på husets regning.

Tilbuddet gælder ved flytning af mobilnummer og kan ikke kombineres med rabat på køb af ny mobil.

Så let er det

Følg de 4 trin og få fri data til en eller flere i familien. Vi klarer opsigelsen af jeres nuværende abonnementer, så I kan komme hurtigt og nemt i gang med alt det nye hos Telia.

Vælg antal abonnementer

Klik på et af tallene fra 1 til 6. Klik på ’Læg i kurv’. Prisen, der vises, er jeres pris pr. pers. – men husk, I får ekstra pers. til 0 kr. første md.

Vælg streaming

Vælg én streamingtjeneste i 12 mdr. – vi gi’r! Eller spring over og få mobilrabat på din nye mobil.

Skal familien have nye mobiler?

Klik på ’Tilføj mobil’ under et eller flere abonnementer i kurven.

Bekræft jeres køb

Tillykke! I er allerede i gang med at spare penge på familiens abonnementer.

Brug for hjælp? Kontakt vores Kundeservice på tlf. 80 40 40 80, eller kig forbi en af vores butikker.

Familieabonnement spækket med fordele

Derfor er mobilabonnementet ONE familiens foretrukne.

Saml familien og spar
Køb ONE til 249 kr./md. Tilføj op til 5 ekstra personer til 0 kr. første måned – herefter kun 129 kr./md./pers. Billigere bliver det ikke!

Førende på 5G
Inden udgangen af 2022 kan 75 % af alle danskere få 5G-dækning fra Telia, hvilket gør os til markedets førende 5G-udbyder.

Nordens bedste netværk
Surf og stream på Nordens bedste netværk, og nyd at du må bruge al din tale og data i både Danmark, Norden og Baltikum. Uden begrænsning, uden merpris.

Brug mobilen i udlandet
Tal, surf og stream i udlandet, uden det koster ekstra. Tag os trygt med til EU+ 12 øvrige lande – vi dækker nemlig hele 97 % af danskernes foretrukne rejsemål.

Rabat på streaming til familien
Glæd jer til masser af underholdning til både store og små. Vi har alle de bedste streamingtjenester til særpris!

Vælg selv: Streaming eller størst mobilrabat
Køb ONE og vælg en valgfri streamingtjeneste i hele 12 måneder – vi gi’r! Eller vælg i stedet vores største mobilrabat på din nye mobil.

Allerede Telia-kunde?

Se alle dine Telia-fordele

Log ind på selvbetjening, se dine tilbud og få overblik over dine abonnementer og services.

0 kr. første måned
Saml familien og spar!

Tilføj ekstra person

checkmark-small_256_white.png Fri data og tale
checkmark-small_256_white.png 30 GB i USA, Thailand, Tyrkiet og EU 
checkmark-small_256_white.png 5G

129 kr./md.
Min.pris: 137,75 kr.

Der er mange gode grunde til at vælge Telia

TELIA-FORDELE

Rabat på streaming

Som Telia-kunde får du og familien rabat på de største og bedste streamingtjenester. Du er ikke låst til en bestemt streamingpakke, men kan frit vælge streaming til og fra, som du vil. Helt uden binding.

Nyt eller flyt nummer

Det er let at blive kunde

Vil du oprette nyt nummer, kan du bruge det, så snart du har modtaget dit simkort. Vil du beholde dit nuværende nummer, sørger vi naturligvis for, at det flyttes til Telia. Vi sender dig en sms, dagen før nummerflytningen gennemføres.

Førende på 5G

Vi er i fuld gang med udrulningen af 5. generation af det mobile netværk. Inden udgangen af 2022 kan 75 % af alle danskere få 5G-dækning fra Telia, hvilket gør os til markedets førende 5G-udbyder.

Roaming

Brug mobilen i udlandet

Med et mobilabonnement fra Telia kan du tale, surfe og streame i udlandet, uden det koster ekstra. Tag os trygt med til EU + 12 øvrige lande – vi dækker nemlig hele 97 % af danskernes foretrukne rejsemål.

SKAL VI HJÆLPE?

Lad os rådgive jer til den rigtige løsning

Hos Telia har vi løsninger til dig, der bor alene – og til jer, der er mange under samme tag. Har du spørgsmål til, hvilken løsning der bedst matcher dit eller familiens behov, er vi altid klar til at hjælpe.

Ring til os, eller kig forbi en af vores 31 butikker landet over.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få tilbuddet, hvis jeg allerede er Telia-kunde?

Dette streamingtilbud er for nye kunder, og for at få det skal du derfor flytte dit mobilnummer fra et andet mobilselskab til Telia. Er du allerede Telia-kunde, kan du desværre ikke benytte dig af tilbuddet med dit Telia-mobilnummer. Er der andre mobilnumre i din husstand, kan du naturligvis flytte et af disse til Telia og gøre brug af tilbuddet.

Gælder streaming-tilbuddet kun ved flytning af nummer?

Ja, for at kunne bruge streamingtilbuddet kræver det, at man flytter et mobilnummer til Telia fra et andet mobilselskab.

Hvor mange services kan jeg vælge?

Du kan tilkøbe alle de streamingtjenester og services, du vil – og du får dem alle til særpris, fordi du er Telia-kunde.

Derudover kan du som ny SMART40-kunde få en valgfri streamingtjeneste i 6 mdr. på husets regning. Mens du som ny ONE-kunde kan få en valgfri streamingtjeneste i 12 mdr. på husets regning.

Vis flere
Hvor mange abonnementer kan jeg tilkøbe?

Du kan tilføje hele 5 ekstra personer til familieabonnementerne ONE og ONE NETFLIX. Abonnementerne koster 0 kr. pr. ekstra person første måned – herefter kun 129 kr./md. pr. ekstra person.

Kan C More bruges i udlandet?

C More kan bruges i hele EU, du har desuden mulighed for at downloade indhold.

Jeg har allerede TV 2 PLAY, men vil hellere have TV 2 PLAY via Telia. Hvad gør jeg?

Har du TV 2 PLAY Basis uden reklamer, behøver du ikke at opsige aftalen, hvis du opretter dig med samme mailadresse, som er tilknyttet din TV 2 PLAY-konto. Din nye Basis aftale vil blot erstatte din gamle. Har du derimod TV 2 PLAY Basis med reklamer, TV 2 PLAY Favorit eller Favorit + Sport, skal du huske at opsige din aftale.

Gennemfør nu dit køb af TV 2 PLAY Basis hos os og log ind på Mit Telia – så får du overskuelig step-by-step info om ovenstående.

Er det muligt at beholde telefonnummeret uden dit eget CPR-nummer?

Desværre er dette ikke en mulighed, da vi har brug for et CPR-nummer for at overdrage telefonnummeret.

Jeg har allerede HBO Max, men vil hellere have HBO Max via Telia. Hvad gør jeg?

Bare rolig. Du kan sagtens overføre din nuværende HBO Max konto til en via Telia. Når du aktiverer HBO Max under Services på Mit Telia, følger du blot guiden, hvor du skal vælge at du allerede har en konto hos HBO, som du ønsker aktiveret. Du opsiger dit nuværende abonnementet hos HBO Max via linket i guiden og når opsigelsen er gået igennem efter 30 dage, skal du tilbage på Mit Telia og bekræfte aktiveringen af HBO Max. Du nuværende indhold vil blive gemt og kan efterfælgend findes i din HBO Max konto via Telia.

Jeg har allerede Discovery+, men vil hellere have Discovery+ via Telia. Hvad gør jeg?

Bare rolig. Du kan sagtens få Discorvery+ hos Telia selvom du allerede har det privat. Du tilvælger Discorvery+ under Services på Mit Telia og følger guiden. Har du allerede Discovery+, vælger du bare at bruge dit nuværende login i stedet for at oprette en konto. Dit gemte indhold vil være at finde i din Discorvery+ hos Telia.

 

Telia ONE: Mobilabonnement med fri data - nyd alle fordelene

Med Telia ONE har du fri data og dermed frit forbrug af alt, hvad det indebærer. Det betyder, at du kan streame, surfe og game lige så meget, som du vil, uden at du skal tænke på dit dataforbrug. Med fri data kan du være online hele tiden, også når du ikke er hjemme og tæt på din Wi-Fi forbindelse. 

Du får altså maksimal frihed med fri data i dit mobilabonnement fra Telia. 

Og det er ikke bare i Danmark, at du kan nyde godt af fri data. Skal du rejse i Norden eller Baltikum - Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland og Litauen - kan du bruge fri data og resten af dit mobilabonnement, som du gør herhjemme. 

Skal du derimod rejse til resten af EU, kan du stadig bruge data på din smartphone, men her er der begrænsning på, hvor meget data du kan bruge. Vi har sat 1.000 GB som begrænsing og betegner dette som fri data, da ingen mobilbruger kan nå at bruge så meget data på en måned uden misbrug. 

Med Telia ONE får du adgang til rabatter på nogle af de fedeste streaming- og musiktjenester. Spotify Premium, HBO Max og Discovery+ kan du få billigere, hvis du bestiller igennem dit ONE-abonnement med fri data. På den måde kan du få endnu mere ud af fri data og virkelig udnytte, at du har uanede GB data til rådighed. 

Surf sikkert med Telia Secure

Har du og din familie fri data med Telia ONE og ONEMORE, kan du sikre, at I ikke oplever nogle ubehagelige overraskelser på nettet ved at vælge Telia Secure til jeres mobilabonnement med fri data. Telia Secure er et abonnement i abonnementet, hvor du for blot 29 kr/md er beskyttet, når du og din familie surfer på nettet. 

Telia Secure er med til at hjælpe dit barn med at færdes sikkert på nettet. Med fri data er rig mulighed for at fordybe sig i det store internet samt YouTube. Med Telia Secure kan I være sikre på, at jeres børn kun får gode oplevelser. Telia Secure blokerer nemlig det indhold, der ikke er børnevenlig. Derudover kan du også holde øje med, hvor meget dit barn bruger sin mobil og fri data igennem Telia Secure. 

Derudover hjælper Telia Secure også med at holde vira og ondsindede fra at få fingrene i jeres oplysninger. På den måde kan I nyde fri data uden de mindste bekymringer. 

Kombinér fri data med fri tale og fri SMS

Vælger du Telia ONE, får du fri data. Men du får også fri tale og fri SMS. Dermed kan du få det maksimale ud af din nye smartphone og surfe, ringe og skrive til din venner og familie, så meget som du vil. 

Det er et godt valg til hele familien. Dem, der vil surfe, streame og game, kan nyde godt af fri data. Dem, der vil snakke og skrive, kan bruge løs af taletid og SMS’er. Det koster ikke ekstra. 

Få fri data til resten af familien med vores familieabonnement ONEMORE

Hvis du vælger Telia ONE, kan du dele dit familieabonnement med resten af familien og få familierabat. Du kan få fri data, fri tale og fri SMS til op til fem brugere med Telia ONEMORE familieabonnement. 

Det smarte er, at jo flere familiemedlemmer der kommer med, jo billigere bliver det samlet set for jer alle. Det er den helt store fordel ved at vælge vores familieabonnement.

Til jeres måde at leve på

Abonnement

Mobil

Abonnement

Internet

Abonnement

TV & streaming