Kurv
Telia fordele

Sig hej til HBO Max

HBO Nordic er blevet til HBO Max. En helt ny streamingoplevelse, hvor Warner Bros., HBO, Max Originals, DC og Cartoon Network for første gang er samlet på ét sted. Eller sagt på en anden måde: Med HBO Max inkluderet i jeres mobilabonnement får I usandsynlig meget underholdning til hele familien.

HBO MAX

Alt det du elsker.
Samlet på ét sted.

Er du til satiriske komedie-dramaer, sci-fi/action-film, eller glæder du dig bare til at gense gode og velkendte serier og film? Uanset om du er til en bestemt genre eller lidt af det hele, vil streamingtjenesten HBO Max være noget for dig og familien. Her er noget for enhver smag – og rigtig meget af det!

Se HBO Max på din smartphone, tablet og computer eller på tv med Apple TV, Chromecast, PlayStation eller Smart TV. Se hvordan nederst på siden.

HBO MAX

Få de bedste film og serier med HBO Max i dit abonnement

Telia og HBO Max giver dig adgang til de største blockbustere, de mest skelsættende historier og uforglemmelige klassikere. Du kan nemlig få HBO Max med i dit mobilabonnement eller dit mobile bredbåndsabonnement fra 79 kr./md.

Hvis du allerede har et Telia-abonnement, kan du tilkøbe HBO Max på Mit Telia. Er du endnu ikke Telia-kunde, kan du både få et billigt mobilabonnement og HBO Max – og du kan naturligvis beholde dit nuværende mobilnummer. Du tjekker bare HBO Max af under Tilføj Services, når du har valgt, om du vil beholde dit nummer eller ej. Se alle streamingtjenester her.

Populært indhold på HBO Max

Sådan får du HBO Max

Du kan få HBO Max, når du køber et mobilabonnement eller mobilt bredbåndsabonnement hos Telia. Er du allerede kunde, kan du vælge eller tilkøbe HBO Max til dit abonnement i Mit Telia for 79 kr./md.

Mobilabonnementer

Du kan tilkøbe HBO Max til dit mobilabonnement for kun 79 kr./md.

Er du allerede kunde?

Så kan du også få glæde af HBO Max, ved at vælge eller tilkøbe HBO Max til dit abonnement i Mit Telia.

Mobilt bredbånd

Tilkøb HBO Max til dit mobile bredbåndsabonnement hos Telia for kun 79 kr./md.

Bredbånd

Lige nu kan du få HBO Max til 0 kr. de første 6 mdr., når du køber bredbånd (Herefter 79 kr./md.). 

Få mobilt bredbånd med i HBO Max

Det er ikke kun i vores mobilabonnementer, at der er mange spændende services og tjenester inkluderet. Du kan også få mobilt bredbånd med HBO Max.

Du kan tage dit mobile bredbånd med dig overalt. Det betyder, at du altid har adgang til lynhurtigt internet, så du kan se de nyeste afsnit af din yndlingsserie med HBO inkluderet i dit abonnement. Du vælger bare det abonnement, du gerne vil have samt hvilke tjenester, du gerne vil tilkøbe.

Har du Telia TV, kan du selvfølgelig også se HBO Max her. Telia TV med HBO Max er en tilvalgspakke, som du nemt og hurtigt kan tilføje dit abonnement. Med Telia TV kan du se serier og film, når det passer dig – og kombinerer du det med HBO Max, får du det bedste af det bedste.

Når du har Telia TV, kan du tage dit tv med dig på farten. Du kan selvfølgelig også nyde de nyeste og mest hippe serier fra HBO Max derhjemme på sofaen. Det er helt op til dig, og det er en af de mange fordele ved tv hos os.

Vælg et mobilabonnement med HBO Max

Med et mobilabonnement hos Telia, får du ikke bare et billigt abonnement og Nordens bedste netværk. Du får også mange andre fordele og services – fx HBO Max til 79 kr./md. Du kan altså spare penge og få masser af spændende indhold inkludere i vores forskellige mobilabonnementer.

Så snyd ikke dig selv for nogle af verdens bedste film og serier med vores mobilabonnementer med HBO MAX inkluderet.

Se HBO Max på alle dine enheder

Du kan se HBO Max på alle dine enheder. Det betyder helt enkelt, at du kan se de mange spændende serier og film på Smart TV, app, Apple TV, Chromecast, PlayStation og meget andet. Når du først har fået HBO Max i dit abonnement, skal du bare aktivere det, og så er du klar.

Det er helt op til dig, på hvilken måde du vil se HBO Max. Du får altid samme høje billedkvalitet og indhold. Der er mere end 5.000 afsnit – se fx Game of Thrones, Friends og The Handmaid’s Tale.

HBO Max app
HBO Max har selvfølgelig også en app, hvor du kan se de mange serier og film. I appen får du adgang til det samme indhold, som du får på fx din computer. Så kan du se bl.a. Game of Thrones og The Wire derhjemme, eller mens du sidder i bussen.

Du kan bruge HBO Max appen på tværs af dine devices. Det betyder, at du kan begynde på en film i bussen og se den færdig derhjemme på tabletten.

Apple TV
Du skal selvfølgelig ikke snydes for de mange tusinde timers underholdning, hvis du har et Apple TV. Det fungerer meget på samme måde som med HBO Max app’en på mobilen.
HBO Max kan du hente i App Store på dit Apple TV. AirPlay kan du også bruge på dit Apple TV – det fungerer på begge Apple TV-modeller.

Chromecast
Har du HBO Max som app på din smartphone eller tablet, kan du streame det over på dit fjernsyn med en Chromecast. Det er dejlig nemt, da der er et lille Chromecast-ikon inde i HBO Max appen, du kan klikke på, når du afspiller film og serier.

PlayStation
Vil du gerne se HBO Max via din PlayStation, har du selvfølgelig også mulighed for det. HBO Max er tilgængelig på PlayStation via den integrerede app.