LITTLE ONE

Mobil­abonnement til familiens mindste

Giv dit barn en tryg og billig mobilstart med vores børneabonnement.

{{ selected.name }}
{{ selected.PreviousInternationalDataDetails }}
{{ selected.previousPriceValue }} {{ selected.priceValue }}
{{ selected.priceLabel }} {{ selected.excludeVatLabel }}

Forbrugskontrol

Følg med i dit barns forbrug via Mit Telia

Spærring

Spærret for sms-afstemninger og indholdstakserede tjenester

Udeladt nummer

Dit barns nummer vil aldrig blive vist på sider, som f.eks. 118.dk

Betal lidt mere og få ubegrænset frihed til dit barn (...og dig)

Er indholdet i LITTLE ONE for ’little’ til dit barn? Så se denne attraktive familieløsning: Har du (eller en anden i husstanden) mobilabonnementet ONE med fri data, kan du tilkøbe ONEMORE til dit barn for kun 129 kr./md. Der kan tilkøbes hele fem ONEMORE brugere til ét ONE abonnement.

ONEMORE

Fri data
Fri tale

KRÆVER ET ONE-ABONNEMENT

129 kr./md.
Mindstepris 137,75 kr.
ONE

Fri data
Fri tale

16 GB i EU

249 kr./md.
Mindstepris 357,75 kr.Mobil. Internet. TV & streaming.

Telia har løsninger til alle familier

Familier i dag er lige så forskellige, som mennesker er flest. Derfor har vi også alle sammen forskellige ønsker til mobiler, internet, tv og streaming.

Lad os rådgive jer, så I vælger netop det, der passer til jeres behov. Så kan I bruge tiden på at være det, der er allervigtigst.

Nemlig en familie.

Skal vi hjælpe?

Lad os rådgive jer til den rigtige løsning

Vi står altid klar til at hjælpe med at finde den løsning, som passer til lige netop dig og din families behov.

Alt om 5G

5G er femte generation af mobilteknologien. Det er trådløst, hurtigt, stabilt, sikkert, effektivt og lige rundt om hjørnet.

Telia-kunde

Er du allerede kunde?

Skift dit abonnement og tilkøb services til dit abonnement på Mit Telia.

Til jeres måde at leve på

Abonnement

Mobil

Abonnement

Internet

Abonnement

TV & streaming

Den første mobil

Den første mobil er for mange børn en stor ting, de har tænkt på og ønsket sig i lang tid. For barnet kan det være svært at gennemskue de mange muligheder, en ny mobil giver og måske tilhørende udfordringer. Som forælder kan valget af mobil ofte være et mix mellem pris, budget, funktioner samt sikkerhed og dataforbrug. 

1. Vælg en mobil, som barnet kan bruge

Som hovedregel er den rigtige mobil en, som barnet kan betjene. Her kan det være smart at købe en, som kammeraterne også har, så er det lettere at få hjælp, når resten af familien er udenfor rækkevidde.

2. Skal den være ny og smart eller opfylde et praktisk behov?

Spørg dit barn, hvad det har brug for i en ny mobil – ofte er funktionalitet som at kunne se videoer på YouTube eller spille spil, hvor der dystes med vennerne online et stort ønske. Mange børn vil gerne dele deres oplevelser med deres venner, og selv de billigere smartphones i dag har gode kameraer, der tager skarpe og flotte billeder, og som man kan spille spil og streame videoer på i god opløsning.

Omvendt kan det også blot dreje sig om, at barnet skal kunne ringe, hvis der er ændringer i planerne, at legeaftalen ændres eller de tager afsted fra fritidshjemmet eller SFO'en nu, tager bussen eller blev hentet af mormor. Ting, der i dag er en naturlig del af det moderne liv. Sammen med dit barn kan I afstemme forventningerne til brugen af mobilen og finde en løsning, hvor barnet får sine behov opfyldt til en fornuftig udgift for forældrenes budget.

3. Et billigt mobilabonnement til børn med ekstra sikkerhed og forbrugskontrol

Med Telias mobilabonnement til børn skal du ikke tænke på, om dine penge pludselig går til en ny in-game økse, diamanter eller ledetråde til at stige i level i det nyeste mobilspil.

Forbrugskontrollen samt spærringen for sms-afstemninger og indholdstakserede tjenester sikrer, at du ikke bliver overrasket af en ubehageligt stor mobilregning. Du betaler med andre ord kun for det dit barn skal bruge til de helt nødvendige funktioner. Samtidig kan det give dig en tryghed at vide, at dit barns navn og nummer ikke kan findes af andre. Er du Telia-kunde, kan dit barn ringe til dig, lige så tosset det vil, uden regningen stiger.

LITTLE ONE har samtidig data nok til 30-40 minutters daglig SoMe/YouTube – og derudover kan barnet naturligvis logge på wi-fi. Der er derfor ingen grund til at købe et større førstegangsabonnement. 

Se vilkår her.