Kurv
Mobilabonnementet Little One

Til familiens mindste

Giv dit barn en tryg og billig mobilstart med vores børneabonnement.

{{ selected.name }}
{{ selected.PreviousInternationalDataDetails }}
{{ selected.previousPriceValue }} {{ selected.priceValue }}
{{ selected.priceLabel }} {{ selected.excludeVatLabel }}

Det sikre valg

Forbrugskontrol
Følg med i dit barns forbrug via Mit Telia

Spærring
Spærret for sms-afstemninger og indholdstakserede tjenester

Udeladt nummer
Dit barns nummer vil aldrig blive vist på sider, som f.eks. 118.dk

Rabat på streaming
Glæd jer til masser af underholdning til både store og små. Vi har alle de bedste streamingtjenester til særpris!

Nordens bedste netværk
Surf og stream på Nordens bedste netværk, og nyd at du må bruge al din tale og data i både Danmark, Norden og Baltikum. Uden begrænsning, uden merpris

Ingen binding
Køb trygt LITTLE ONE til dit barn. Abonnementet har ingen binding, så du kan hurtigt skifte til et andet med mere tale og data, når behovet melder sig

Brug for hjælp? Kontakt vores Kundeservice på tlf. 80 40 40 80, eller kig forbi en af vores butikker.

Betal lidt mere og få ubegrænset frihed dit barn og dig

Er indholdet i LITTLE ONE lidt for little til dit barn? Så se denne populære familieløsning: Har du mobilabonnementet ONE med fri tale og fri data, kan dit barn få ONEMORE for 0 kr. den første måned – herefter kun 129 kr./md. Der kan tilkøbes hele fem ekstra personer til ét ONE-abonnement. Som noget nyt kan du nu få 12 mdr. valgfri streaming på husets regning, når du køber ONE. 

Inkl. 12 mdr. valgfri streaming
ONE

Til dig

checkmark-small_256_white.png Fri data og tale 
checkmark-small_256_white.png 22 GB i USA, Thailand, Tyrkiet og EU
checkmark-small_256_white.png 5G  

249 kr./md.
Min.pris: 137,75 kr.
0 kr. første måned
ONEMORE

Til dit barn

checkmark-small_256_white.png Fri data og tale
checkmark-small_256_white.png 22 GB i USA, Thailand, Tyrkiet og EU
checkmark-small_256_white.png 5G 

129 kr./md.
Min.pris: 137,75 kr.

Der er mange gode grunde til at vælge Telia

Nordens bedste netværk

Som Telia-kunde surfer og streamer du på Nordens bedste netværk. Samtidig må du bruge al din tale og data i både Danmark, Norden og Baltikum. Uden begrænsning, uden merpris. Dette er helt unikt for Telia.

TELIA FORDELE

De bedste streamingtjenester til gode priser

Som Telia-kunde får du rabat på verdens bedste underholdning til hele familien

Nyt eller flyt nummer

Det er let at blive kunde

Vil du oprette nyt nummer, kan du bruge det, så snart du har modtaget dit simkort. Vil du beholde dit nuværende nummer, sørger vi naturligvis for, at det flyttes til Telia. Vi sender dig en sms, dagen før nummerflytningen gennemføres.

SKAL VI HJÆLPE?

Lad os rådgive jer til den rigtige løsning

Hos Telia har vi løsninger til dig, der bor alene – og til jer, der er mange under samme tag. Har du spørgsmål til, hvilken løsning der bedst matcher dit eller familiens behov, er vi altid klar til at hjælpe.

Ring til os, eller kig forbi en af vores 34 butikker landet over.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få tilbuddet, hvis jeg allerede er Telia-kunde?

Dette streamingtilbud er for nye kunder, og for at få det skal du derfor flytte dit mobilnummer fra et andet mobilselskab til Telia. Er du allerede Telia-kunde, kan du desværre ikke benytte dig af tilbuddet med dit Telia-mobilnummer. Er der andre mobilnumre i din husstand, kan du naturligvis flytte et af disse til Telia og gøre brug af tilbuddet.

Gælder streaming-tilbuddet kun ved flytning af nummer?

Ja, for at kunne bruge streamingtilbuddet kræver det, at man flytter et mobilnummer til Telia fra et andet mobilselskab.

Hvor mange services kan jeg vælge?

Du kan tilkøbe alle de streamingtjenester og services, du vil – og du får dem alle til særpris, fordi du er Telia-kunde.

Derudover kan du som ny SMART40-kunde få en valgfri streamingtjeneste i 6 mdr. på husets regning. Mens du som ny ONE-kunde kan få en valgfri streamingtjeneste i 12 mdr. på husets regning.

Vis flere
Hvor mange abonnementer kan jeg tilkøbe?

Du kan tilføje hele 5 ekstra personer til familieabonnementerne ONE og ONE NETFLIX. Abonnementerne koster 0 kr. pr. ekstra person første måned – herefter kun 129 kr./md. pr. ekstra person.

Jeg har allerede Netflix, men vil hellere have Netflix via Telia. Hvad gør jeg?

Bare rolig. Du kan tage din nuværende Netflix-konto med dig, og du fortsætter bare med at bruge det login, du plejer. Når du har aktiveret dit Netflix-mobilabonnement hos Telia, sker betalingen automatisk via os.

Det er nemt – og sådan kan du spare penge på en streamingtjeneste, du allerede betaler for.

Jeg har allerede TV 2 PLAY, men vil hellere have TV 2 PLAY via Telia. Hvad gør jeg?

Har du TV 2 PLAY Basis uden reklamer, behøver du ikke at opsige aftalen, hvis du opretter dig med samme mailadresse, som er tilknyttet din TV 2 PLAY-konto. Din nye Basis aftale vil blot erstatte din gamle. Har du derimod TV 2 PLAY Basis med reklamer, TV 2 PLAY Favorit eller Favorit + Sport, skal du huske at opsige din aftale.

Gennemfør nu dit køb af TV 2 PLAY Basis hos os og log ind på Mit Telia – så får du overskuelig step-by-step info om ovenstående.

Jeg har allerede Spotify Premium, men vil hellere have Spotify Premium via Telia. Hvad gør jeg?

Bare rolig. Du kan sagtens få Spotify Premium via Telia, selvom du allerede har Spotify.

Du skal bare huske at opsige dit Spotify-abonnement, hvis du vil bruge det samme login. Du mister ikke dine playlister, når du gør det.

Samtidig skal du være opmærksom på opsigelsesdatoen, hvor du kan aktivere Spotify hos Telia med samme konto.

Jeg har allerede streamingtjenesten, men vil hellere have den via Telia. Hvad gør jeg?

Intet problem. Du kan tage din nuværende streamingkonto med dig, og du fortsætter bare med at bruge det login, du plejer. Når du har aktiveret dit mobilabonnement inkl. den specifikke streamingtjeneste hos Telia, sker betalingen automatisk via os.

Og har du valgt et mobilabonnement, hvor du får tjenesten på husets regning i 6 eller 12 mdr., betaler du selvfølgelig ikke for tjenesten i denne periode. Det er nemt – og sådan kan du spare penge på en eller flere streamingtjenester, du allerede betaler for.

Den første mobil

Den første mobil er for mange børn en stor ting, de har tænkt på og ønsket sig i lang tid. For barnet kan det være svært at gennemskue de mange muligheder, en ny mobil giver og måske tilhørende udfordringer. Som forælder kan valget af mobil ofte være et mix mellem pris, budget, funktioner samt sikkerhed og dataforbrug. 

1. Vælg en mobil, som barnet kan bruge

Som hovedregel er den rigtige mobil en, som barnet kan betjene. Her kan det være smart at købe en, som kammeraterne også har, så er det lettere at få hjælp, når resten af familien er udenfor rækkevidde.

2. Skal den være ny og smart eller opfylde et praktisk behov?

Spørg dit barn, hvad det har brug for i en ny mobil – ofte er funktionalitet som at kunne se videoer på YouTube eller spille spil, hvor der dystes med vennerne online et stort ønske. Mange børn vil gerne dele deres oplevelser med deres venner, og selv de billigere smartphones i dag har gode kameraer, der tager skarpe og flotte billeder, og som man kan spille spil og streame videoer på i god opløsning.

Omvendt kan det også blot dreje sig om, at barnet skal kunne ringe, hvis der er ændringer i planerne, at legeaftalen ændres eller de tager afsted fra fritidshjemmet eller SFO'en nu, tager bussen eller blev hentet af mormor. Ting, der i dag er en naturlig del af det moderne liv. Sammen med dit barn kan I afstemme forventningerne til brugen af mobilen og finde en løsning, hvor barnet får sine behov opfyldt til en fornuftig udgift for forældrenes budget.

3. Et billigt mobilabonnement til børn med ekstra sikkerhed og forbrugskontrol

Med Telias mobilabonnement til børn skal du ikke tænke på, om dine penge pludselig går til en ny in-game økse, diamanter eller ledetråde til at stige i level i det nyeste mobilspil.

Forbrugskontrollen samt spærringen for sms-afstemninger og indholdstakserede tjenester sikrer, at du ikke bliver overrasket af en ubehageligt stor mobilregning. Du betaler med andre ord kun for det dit barn skal bruge til de helt nødvendige funktioner. Samtidig kan det give dig en tryghed at vide, at dit barns navn og nummer ikke kan findes af andre. Er du Telia-kunde, kan dit barn ringe til dig, lige så tosset det vil, uden regningen stiger.

LITTLE ONE har samtidig data nok til 30-40 minutters daglig SoMe/YouTube – og derudover kan barnet naturligvis logge på wi-fi. Der er derfor ingen grund til at købe et større førstegangsabonnement. 

Se vilkår her.

Til jeres måde at leve på

Abonnement

Mobil

Abonnement

Internet

Abonnement

TV & streaming