3 times tale

3 GB

Køb
  • Lynhurtigt 4G i hele EU
  • Fri fragt - fri retur
  • Betal rentefrit over 36 måneder
  • Lynhurtigt 4G i hele EU
  • Fri fragt - fri retur
  • Betal rentefrit over 36 måneder
LITTLE ONE

Mobil­abonnement til børn

Giv dit barn en tryg og billig mobilstart med vores børneabonnement.

LITTLE ONE
3 times tale
3 GB
3 GB i EU
79 kr./md.
Mindstepris 187,75 kr.
Køb
Oprettelse
99 kr.
Binding
Ingen
Priser og betingelser

Abonnement: 79,-/md. Oprettelse: 99,-. Betal.adm.: 9.75,-. 3 timers tale, Fri tale til Telia numre, Fri sms/mms og 3 GB gælder i Norden/Baltikum som i DK. Norden omfatter DK, SE, FI og NO. 30 dg.s opsigelse. EU: 3GB/md. 3 timers tale, Fri tale til Telia numre, Fri sms/mms i 37 europæiske lande: telia.dk/rlh. Gælder ikke fra Danmark. Mindstepris (1. md.): 187,75 kr.

Fuld tryghed

Vi har spærret for sms-afstemninger og andre indholdstakserede tjenester, så du ikke skal bekymre dig om dit barns forbrug.

Telia til Telia

Med 4Junior kan dit barn ringe gratis til alle, der har et Telia-abonnement. Perfekt hvis resten af familien også er Telia-kunder. Bemærk, at opkald til telefonsvarer koster 70 øre/min.

Forbrugskontrol

Med vores abonnement til børn løber forbruget aldrig løbsk. Følg fx med i dit barns forbrug via Mit Telia.

Var det ikke lige dette abonnement, du søgte?

Telia-kunde

Er du allerede kunde?

Skift dit abonnement og tilkøb services til dit abonnement på Mit Telia.

Telia-butik

Kig ind og få inspiration

Telia Tirsdag

2-for-1 i biografen hver tirsdag!

Den første mobil

Den første mobil er for mange børn en stor ting, de har tænkt på og ønsket sig i lang tid. For barnet kan det være svært at gennemskue de mange muligheder, en ny mobil giver og måske tilhørende udfordringer. Som forælder kan valget af mobil ofte være et mix mellem pris, budget, funktioner samt sikkerhed og dataforbrug. 

1. Vælg en mobil, som barnet kan bruge

Som hovedregel er den rigtige mobil en, som barnet kan betjene. Her kan det være smart at købe en, som kammeraterne også har, så er det lettere at få hjælp, når resten af familien er udenfor rækkevidde.

2. Skal den være ny og smart eller opfylde et praktisk behov?

Spørg dit barn, hvad det har brug for i en ny mobil – ofte er funktionalitet som at kunne se videoer på YouTube eller spille spil, hvor der dystes med vennerne online et stort ønske. Mange børn vil gerne dele deres oplevelser med deres venner, og selv de billigere smartphones i dag har gode kameraer, der tager skarpe og flotte billeder, og som man kan spille spil og streame videoer på i god opløsning.

Omvendt kan det også blot dreje sig om, at barnet skal kunne ringe, hvis der er ændringer i planerne, at legeaftalen ændres eller de tager afsted fra fritidshjemmet eller SFO'en nu, tager bussen eller blev hentet af mormor. Ting, der i dag er en naturlig del af det moderne liv. Sammen med dit barn kan I afstemme forventningerne til brugen af mobilen og finde en løsning, hvor barnet får sine behov opfyldt til en fornuftig udgift for forældrenes budget.

3. Et billigt mobilabonnement til børn med ekstra sikkerhed og forbrugskontrol

Med Telias mobilabonnement til børn skal du ikke tænke på, om dine penge pludselig går til en ny in-game økse, diamanter eller ledetråde til at stige i level i det nyeste mobilspil.

I Telias børneabonnement LITTLE ONE har vi spærret for aktivitet, som koster penge fx sms-afstemninger og øvrige indholdstakserede tjenester, der ofte øger mobilregningen. Du betaler med andre ord kun for det dit barn skal bruge til de helt nødvendige funktioner – og så er det gratis at ringe til andre Telia-numre på et Telia børneabonnement.

Se vilkår her.