Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Samsung computer

Hos Telia har vi et stort udvalg af de avancerede, eksklusive og stærke bærbare computere fra Samsung. LIgesom meget andet af det, Samsung sælger, er deres serie af computere udstyret med navnet “Galaxy”. Samsung Galaxy Book er fællesbetegnelse for Samsung computere, og vi har mange forskellige varianter hos Telia. 

Serien af bærbare computere byder på nogle meget kraftfulde maskiner og nogle lette, fleksible computere. Dermed er der noget til mange forskellige behov. 

Herunder kan du se vores udvalg af bærbare computere fra Samsung og finde netop den model, der passer til dig og dine behov. Hvis du vil vide mere om Samsung computere, kan du læse videre herunder. 

Filtrer

Du finder en Samsung computer til ethvert behov

Samsung Galaxy Book kommer i forskellige udgaver, alt afhængigt af hvor meget computerkraft du har brug for. Desuden kommer de forskellige modeller også i forskellige størrelser, så du kan vælge lige den skærmstørrelse, som du har brug for. 

Samsung Galaxy Book Pro er den stærkeste serie, og den Samsung computer du skal vælge, hvis du vil have den stærkeste computer. Her får du en meget kraftfuld processor, et stærkt grafikkort og masser af hukommelse til det, du har brug for. Eksempelvis hvis du leder efter en gaming computer.

Galaxy Book2 Pro 5G

Galaxy Book2 Go 5G

Hvis du både er på udkig efter en computer og en tablet, så kan du med fordel vælge en Samsung Galaxy Book Pro 360. Den kan nemlig alt det, som en fremragende computer kan. Men den er også fleksibel som en tablet. Du kan folde tastaturet helt op bag computeren, og så sidder du kun med skærmen i dine hænder. På den måde har du både en tablet og en computer. Den er selvfølgelig udstyret med en Super AMOLED-touchskærm, så du kan betjene den som en tablet. 

Hvis du er på jagt efter en alsidig, let og stærk computer, skal du se efter en Samsung Galaxy Book LTE, der er den lettere udgave af Galaxy Book-serien. Her får du alt det bedste fra Galaxy Book-serien men i et lettere design, der er nemt at have med sig på farten.

Vælg et mobilabonnement til din Samsung computer

Vælger du en Samsung Computer med 5G, så kan du gå på nettet alle steder med et dataabonnement fra Telia. På den måde er du fleksibel som aldrig før. Ikke alene er din bærbare computer, ja, bærbar, men du er heller ikke låst til hverken Wi-Fi eller internetdeling. Din Samsung computer er altid online. 

Hos Telia kan du vælge lige netop den mængde data, du har brug for. Hvis du ofte arbejder på farten med din Samsung computer, kan du vælge masser af data. Hvis du kan nøjes med mindre, har vi også en mindre pakke til dig. 

Og hvis du elsker at se film og TV-serier på din computer, har vi godt nyt til dig. Vælger du et abonnement hos Telia, kan du også få adgang til masser af streamingtjenester til en skarp pris.

Hos Telia har vi også Samsung Galaxy Tabs, Samsung Galaxy Watch, Samsung Galaxy Buds og et stort udvalg af Samsung Galaxy smartphones