Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Samsung Galaxy Buds

Med Samsung Galaxy Buds kan du fordybe dig i lyden fra din smartphone, tablet eller computer. Uanset om du er på farten eller sidder foran en skærm, vil lydbilledet være unikt og fuldendt med Samsung Galaxy Buds. 

Samsung Galaxy Buds kombinerer komfort og den optimale lydoplevelse. Det har aldrig været lettere og mere diskret at være til stede i det, du ønsker, end når du har dine Samsung Galaxy Buds i ørerne. Med aktiv støjreduktion hører du nemlig kun det, du vil. 

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Samsung Galaxy Buds og Buds2

Den første serie af trådløse høretelefoner i Galaxy Buds-serien var Samsung Galaxy Buds. De blev en stor succes blandt både Samsung- og andre smartphone-brugere. Derfor var det naturligt for Samsung efterfølgende at udgive efterfølgeren til serien, nemlig Samsung Galaxy Buds 2.

Med Samsung Galaxy Buds får du alt det bedste fra moderne trådløse høretelefoner. Du kan bruge dine Galaxy Buds og Galaxy Buds 2, uanset om du er ude at gå, om du sidder derhjemme og ser film eller gamer, eller om du er ude at løbe eller træne. Du kan bruge dine Samsung Galaxy Buds i stort set alle situationer.

Samsung Galaxy Buds er udstyret med en kraftig og dyb bas og en krystalklar diskant, der giver dig et fuldkomment lydbillede. Du føler, at du står midt på slagmarken i dit spil eller midt i en koncertsal og lytter til dit yndlingsband. Alt sammen takket være den avancerede lyd i Samsung Galaxy Buds. 

Galaxy Buds og Galaxy Buds 2 er også optimerede til, at du kan tale i telefon uden forstyrrelser. Selvom det er små in-ear høretelefoner, kan mikrofonen sagtens opfange lyden fra din stemme.  

Der er hele tre mikrofoner og en dedikeret enhed i Galaxy Buds, der filtrerer støj fra og sender din stemme til modtageren. Galaxy Buds 2 er også gjort mindre, så de opfanger mindre friktion fra vinden, når det blæser, eller du bevæger dig udenfor. 

Og Samsung Galaxy Buds sørger også for, at du kun hører det, du har brug for. Galaxy Buds 2 kan filtrere op til 98% af baggrundsstøjen fra, så du kan være til stede i præcis den lyd, du gerne vil. Derudover kan du med appen til Galaxy Buds selv indstille, hvordan din lyd skal være. Du bestemmer med Samsung Galaxy Buds og Buds2. 

Tag den et niveau op med Samsung Galaxy Buds Pro

Hvis du vil have alt det bedste fra Galaxy Buds og bare endnu mere, skal du vælge Samsung Galaxy Buds Pro-serien af trådløse in-ear høretelefoner. Galaxy Buds Pro er endnu bedre til at holde støj og larm ude, hvor hele 99% af den omgivende støj bliver filtreret fra af den aktive støjreduktion (ANC). 

Den aktive støjreduktion kan du indstille frit, som du har brug for. Er du i bussen eller et andet sted, hvor der er mange stemmer, kan du skrue helt op for ANC. Hvis du er et stille sted eller gerne vil kunne orientere dig ud fra lydbilledet, kan du skrue ned for ANC på dine Galaxy Buds Pro.

Med samtaletilstand kan Galaxy Buds Pro også skrue ned for lydstyrken, så du kan høre, dem du taler med. Og her mener vi selvfølgelig ikke, at det er smart at høre musik, når du taler med dine venner. Men hvis du skal bestille en kop kaffe på en café, kan Galaxy Buds Pro registrere, at du har talt og venter på et svar. Og svaret bliver ikke filtreret, da høretelefonerne registrerer dit lydmiljø. 

Alt i alt bliver dine samtaler og din lyd bedre, end du nogensinde har oplevet før, med Samsung Galaxy Buds Pro. 

Samsung Galaxy Buds Live: Et uhørt design

Hvis du vil have det ekstra og et udtryk, der kan mere end mange andre trådløse in-ear høretelefoner, skal du vælge Galaxy Buds Live fra Samsung. Galaxy Buds Live er lavet med et særligt design, i en skinnende farve og en form, der passer til ansigtets kurver. 

Farverne er elegante og eksklusive på samme tid, hvor Mystic Bronze, Mystic White og Mystic Black vidner om noget helt særligt.

Med Galaxy Buds Live får du et par elegante høretelefoner, hvor pasform og komfort er i højsædet. De sidder behageligt, og de sidder sikkert, så du kan pendle, gå eller cykle uden at frygte, at de falder ud af dine ører. 

Elegance og eksklusivitet betyder bestemt ikke, at du går ned på funktionalitet. Med tre indbyggede mikrofoner får du altid den bedste opkaldsoplevelse, når du taler i telefon med dine Galaxy Buds Live. Dine Galaxy Buds Live fornemmer vibrationer i din kæbe, som de bruger til at forbedre lydkvaliteten af dit opkald. Og du går klart igennem, selv når det støjer i baggrunden. 

Hos Telia har vi et stort udvalg af høretelefoner indenfor forskellige kategorier og mærker. Se mere herunder: