• Rabat på Spotify, discovery+, m.fl.
  • Nordens bedste netværk
  • Ingen binding
  • Fri tale, sms og mms i DK og EU
  • Rabat på Spotify, discovery+, m.fl.
  • Nordens bedste netværk
  • Ingen binding
  • Fri tale, sms og mms i DK og EU

TV 2 PLAY – 3 MDR. FOR 0 KR.

Hos Telia har vi alle de store streamingtjenester til særpris – nu også TV 2 PLAY. Lige nu gi’r vi jer TV 2 PLAY Basis i 3 mdr. for 0 kr., når du køber mobilabonnement, internet eller ny mobil.

Har du allerede et ONE abonnement?

Tilføj ekstra brugere til dit ONE abonnement og spar penge.

ONEMORE

Ekstra bruger til ONE

KRÆVER ONE

129 kr./md.
Mindstepris 137,75 kr.

Abonnement til familiens mindste

LITTLE ONE

3 GB i DK og EU

3 TIMERS TALE og fri sms/mms

79 kr./md.
Min.pris: 187,75 kr.
Mobil. Internet. TV & streaming.

Telia har løsninger til alle familier

Familier i dag er lige så forskellige, som mennesker er flest. Derfor har vi også alle sammen forskellige ønsker til mobiler, internet, tv og streaming.

Lad os rådgive jer, så I vælger netop det, der passer til jeres behov. Så kan I bruge tiden på at være det, der er allervigtigst.

Nemlig en familie.

Skal vi hjælpe?

Lad os rådgive jer til den rigtige løsning

Vi står altid klar til at hjælpe med at finde den løsning, som passer til lige netop dig og din families behov.

Alt om 5G

5G er femte generation af mobilteknologien. Det er trådløst, hurtigt, stabilt, sikkert, effektivt og lige rundt om hjørnet.

Telia-kunde

Er du allerede kunde?

Skift dit abonnement og tilkøb services til dit abonnement på Mit Telia.

Til jeres måde at leve på

Abonnement

Mobil

Abonnement

Internet

Abonnement

TV & streaming

Ofte stillede spørgsmål

Hvad indebærer fri data?

Som udgangspunkt har man med et ONE abonnement fri data. For at undgå misbrug har Telia valgt at sætte en databegrænsning på 1.000 GB data pr. måned. Begrænsningen på 1.000 GB er fastsat ud fra, hvad Telia anser som det maksimale forbrug af data for en mobilbruger.

Hvor mange services kan jeg vælge?

Du kan tilkøbe lige så mange services, du vil.

Hvordan får jeg fri data, hvis jeg allerede har et abonnement?

Hvis du i forvejen har et abonnement hos Telia og ønsker at få fri data, har du flere muligheder. Du kan enten vælge at skifte en af dine services ud med en fri data service. Alternativt kan du vælge at skifte abonnement til ONE. Her skal du være opmærksom på, at dine inkluderede services ikke længere indgår i abonnementet, men skal tilkøbes.

Hvor hurtigt sker ændringen, hvis jeg ændrer mit abonnement?

Når du ændrer dit abonnement, vil ændringen som regel ske indenfor et par minutter, dog maksimum 24 timer.

Flere fordele med Telia

Hvordan vælger jeg det rigtige mobilabonnement?

Det afhænger af dit behov. Vil du have fri tale, sms og mms? Vil du have en stor datapakke? Vil du have fri data? Alt dette rummer Telias mobilabonnementer, afhængigt af hvilket abonnement du vælger. 

Uanset hvilket mobilabonnement du vælger, er der ingen binding. Det er fælles for alle vores abonnementer. Hos Telia kan du både få et billigt mobilabonnement, der dækker alt det, du har brug for. Hvis du tænker, at du skal have det bedste mobilabonnement og ikke gå ned på noget, har vi også det til dig. 

Der er stor forskel på vores mobilabonnementer, og det afhænger ene og alene af, hvad du fortrækker. Hvis du skal have masser af data og mulighed for at roame i udlandet, skal du vælge et af vores store mobilabonnementer. Hvis du bare gerne vil have fri tale og fri sms samt en mindre datapakke, kan du vælge et af vores mindre mobilabonnementer.

Der er masser af muligheder, og du finder hele oversigten over vores mobilabonnementer ovenfor. 

Tag dit mobilabonnement med ud at rejse - gratis

Få et mobilabonnement med roaming og udlandstelefoni fra Telia. Med et mobilabonnement fra Telia kan du tage mobilen med ud at rejse – uden at det koster dig ekstra.

Dit mobilabonnement gælder bl.a. også i Norden og Baltikum. Det betyder, at du kan bruge din mobil i Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland og Litauen på samme måde, som du gør i Danmark.

Du kan også tale frit, sende sms/mms og bruge en del af dine inkluderede GB data, når du rejser i EU. Vælger du vores mobilabonnement ONE kan du også bruge mobilen i USA, Thailand og Tyrkiet, uden det koster ekstra. Med ONE er det altså helt gratis for dig at tage dit abonnement med dig ud i verden.

Roam løs i 37 lande med dit Telia abonnement

Med alle vores mobilabonnementer kan du føle dig fri på ferien i EU uden at blive overrasket af en ekstraregning. Når du rejser i Norden og EU, kan du nemlig frit tale og sende sms/mms'er til alle europæiske numre. Derudover kan du bruge en del af dine inkluderede data. Vælger du mobilabonnementet ONE har du hele 22 GB data at bruge af.

Hos os får du ekstra fordele oven i den lave pris på dit abonnement

Vi har nogle af markedets bedste mobilabonnementer, men udover det kan du også få Netflix, TV2 PLAY, Discovery+, Spotify Premium, HBO Max og mange andre fede services med i dit abonnement til skarpe priser. Du vælger selv, hvilke services du vil have, så du kun får de services, du har brug for.

Hvis du elsker at være godt underholdt, mens du er på farten - eller hjemme for den sags skyld - kan du glæde dig over, at du får Flipp til kun 79 kr/md. Med Flipp har du adgang til de mest populære magasiner, ugeblade og børneblade i Danmark. Du får Flipp til den skarpe pris igennem dit mobilabonnement fra Telia.

Med et mobilabonnement fra Telia kan I være beskyttet online

Med Telia Secure har I et abonnement i jeres mobilabonnement, der beskytter jer, når I bruger jeres mobiltelefoner. Når jeres børn begiver sig ud på nettet eller YouTube, er det rart som forældre at vide, at de ikke finder indhold, der kun er beregnet til voksne. Telia Secure blokerer indhold, som ikke er egnet til børn. Desuden lader Telia Secure jer styre, hvor lang tid jeres børn må bruge deres mobil om dagen. 

Hvis I skulle være uheldige at miste jeres mobiler, kan I med jeres Telia Secure mobilabonnemt også få hjælp til at finde den igen. 

Samtid får I med et Telia Secure abonnement øget sikkerhed på nettet. Med browserbeskyttelse og øget sikkerhed, kan I frit bevæge jer rundt og nyde datapakken i jeres mobilabonnement. Telia Secure sørger for, at ondsindede sider og virus ikke får fingrene i jeres oplysninger. 

Telia Secure er selvfølgelig med gratis oprettelse. 

Billigt mobilabonnement med fri sms og fri tale

Du får fri sms og fri tale med alle vores mobilabonnementer. Uanset om du skriver eller ringer mest, kan du med andre ord få et billigt mobilabonnement, der passer til dig. Du løber aldrig tør for hverken sms, mms eller taletid - du kan bruge dit mobilabonnement, lige så meget du vil. Og det er helt uden ekstra omkostninger, uanset hvor stor dit forbrug er.

Det kan altså bruge løs af dit mobilabonnement, uden at du skal bekymre dig om dit forbrug. Desuden kan du altid ændre dit abonnement, så du får et, der passer til lige præcis dit behov. Det er nemt og hurtigt at gøre selv i Mit Telia, og med et par klik er du sikret, at dit mobilabonnement passer til dit forbrug.

Familierabat med dit mobilabonnement

Vælger du mobilabonnementet ONE, kan du dele abonnementet med hele familien. Med ONE har du fri data, fri tale og fri sms/mms, som du kan dele med op til fem ekstra brugere. Det gør du ved at tilkøbe ONEMORE ekstra brugere. 

Jo flere ekstra brugere, du deler dit abonnement med, jo mere sparer I. Det betyder, at hele familien kan få fri data for kun 149 kr. pr. person pr. måned. 

Køb din mobiltelefon hos Telia

Mangler du både et nyt mobilabonnement og en ny mobiltelefon, kan du få det samlet hos Telia. Se vores store udvalg af mobiler og vælg det abonnement, der passer til dine behov. 

Det er vigtigt, du vælger det bedste mobilabonnement, som passer til dine behov, når du køber en ny mobil. Der er ikke meget ved at have den nyeste mobil, hvis du har et forkert mobilabonnement og derfor ikke kan udnytte den fuldt ud. 

Hvis du vælger en mobil, der har masser af kraft og en stærk skærm, vil du sandsynligvis gerne kunne udnytte den til fulde. Det kræver et mobilabonnement med data nok, så du kan bruge den, selvom du er på farten. Selvfølgelig skal du kunne sende sms og mms samt tale, men det er lige så vigtigt, at du har den rette datapakke. Dyk ned i vores mobilabonnementer ovenfor og find det abonnement, der passer til dig. 

  1. Mobilabonnementer