Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
 • Vi gi'r valgfri streaming
 • 5G på Nordens bedste netværk
 • Ingen binding
 • Brug mobilen i udlandet
 • Familierabat
 • Vi gi'r valgfri streaming
 • 5G på Nordens bedste netværk
 • Ingen binding
 • Brug mobilen i udlandet
 • Familierabat
Nyhed!

Valgfri streaming - vi gi'r!

Er du og familien også vild med streaming? Nu kan du købe et mobilabonnement og vælge én af de største og bedste streamingtjenester på husets regning i hele 6 eller 12 måneder!

Tilbuddet gælder ved flytning af mobilnummer og kan ikke kombineres med rabat på køb af ny mobil.

Brug for hjælp? Kontakt vores Kundeservice på tlf. 80 40 40 80, eller kig forbi en af vores butikker.

Nyhed!
Nyhed!
ONE + ONEMORE

Saml familien og spar

Familierabat: Spar op til 600 kr. hver måned og få valgfri streaming i hele 12 mdr. – vi gi’r!

Det har længe kunnet betale sig at samle familiens mobilabonnementer hos Telia. Nu har vi gjort det endnu mere fordelagtigt.

Køb vores ONE-abonnement med fri data og fri tale. Tilføj ekstra personer for 0 kr. første måned – herefter kun 129 kr./md. pr. ekstra person. Og få nu også hele 12 måneders valgfri streaming på husets regning!

Allerede Telia-kunde?

Se alle dine Telia-fordele

Log ind på selvbetjening, se dine tilbud og få overblik over dine abonnementer og services.

0 kr. første måned
Saml familien og spar!

Tilføj ekstra person

checkmark-small_256_white.png Fri data og tale
checkmark-small_256_white.png 30 GB i USA, Thailand, Tyrkiet og EU 
checkmark-small_256_white.png 5G

129 kr./md.
Min.pris: 137,75 kr.

Der er mange gode grunde til at vælge Telia

Førende på 5G

Vi er i fuld gang med udrulningen af 5. generation af det mobile netværk. Inden udgangen af 2022 kan 75 % af alle danskere få 5G-dækning fra Telia, hvilket gør os til markedets førende 5G-udbyder.

Roaming

Brug mobilen i udlandet

Med et mobilabonnement fra Telia kan du tale, surfe og streame i udlandet, uden det koster ekstra. Tag os trygt med til USA, Thailand, Tyrkiet og i EU – vi dækker nemlig hele 97 % af danskernes foretrukne rejsemål.

Nyt eller flyt nummer

Det er let at blive kunde

Vil du oprette nyt nummer, kan du bruge det, så snart du har modtaget dit simkort. Vil du beholde dit nuværende nummer, sørger vi naturligvis for, at det flyttes til Telia. Vi sender dig en sms, dagen før nummerflytningen gennemføres.

TELIA-FORDELE

Rabat på streaming

Som Telia-kunde får du og familien rabat på de største og bedste streamingtjenester. Du er ikke låst til en bestemt streamingpakke, men kan frit vælge streaming til og fra, som du vil. Helt uden binding.

SKAL VI HJÆLPE?

Lad os rådgive jer til den rigtige løsning

Hos Telia har vi løsninger til dig, der bor alene – og til jer, der er mange under samme tag. Har du spørgsmål til, hvilken løsning der bedst matcher dit eller familiens behov, er vi altid klar til at hjælpe.

Ring til os, eller kig forbi en af vores 31 butikker landet over.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få tilbuddet, hvis jeg allerede er Telia-kunde?

Dette streamingtilbud er for nye kunder, og for at få det skal du derfor flytte dit mobilnummer fra et andet mobilselskab til Telia. Er du allerede Telia-kunde, kan du desværre ikke benytte dig af tilbuddet med dit Telia-mobilnummer. Er der andre mobilnumre i din husstand, kan du naturligvis flytte et af disse til Telia og gøre brug af tilbuddet.

Gælder streaming-tilbuddet kun ved flytning af nummer?

Ja, for at kunne bruge streamingtilbuddet kræver det, at man flytter et mobilnummer til Telia fra et andet mobilselskab.

Hvor mange services kan jeg vælge?

Du kan tilkøbe alle de streamingtjenester og services, du vil – og du får dem alle til særpris, fordi du er Telia-kunde.

Derudover kan du som ny SMART40-kunde få en valgfri streamingtjeneste i 6 mdr. på husets regning. Mens du som ny ONE-kunde kan få en valgfri streamingtjeneste i 12 mdr. på husets regning.

Vis flere
Hvor mange abonnementer kan jeg tilkøbe?

Du kan tilføje hele 5 ekstra personer til familieabonnementerne ONE og ONE NETFLIX. Abonnementerne koster 0 kr. pr. ekstra person første måned – herefter kun 129 kr./md. pr. ekstra person.

Hvad sker der med 2G mobilnetværket?

Der er foreløbig ingen planer om at udfase 2G mobilnetværket.

Jeg har allerede TV 2 PLAY, men vil hellere have TV 2 PLAY via Telia. Hvad gør jeg?

Har du TV 2 PLAY Basis uden reklamer, behøver du ikke at opsige aftalen, hvis du opretter dig med samme mailadresse, som er tilknyttet din TV 2 PLAY-konto. Din nye Basis aftale vil blot erstatte din gamle. Har du derimod TV 2 PLAY Basis med reklamer, TV 2 PLAY Favorit eller Favorit + Sport, skal du huske at opsige din aftale.

Gennemfør nu dit køb af TV 2 PLAY Basis hos os og log ind på Mit Telia – så får du overskuelig step-by-step info om ovenstående.

Er det muligt at beholde telefonnummeret uden dit eget CPR-nummer?

Desværre er dette ikke en mulighed, da vi har brug for et CPR-nummer for at overdrage telefonnummeret.

Jeg har allerede HBO Max, men vil hellere have HBO Max via Telia. Hvad gør jeg?

Bare rolig. Du kan sagtens overføre din nuværende HBO Max konto til en via Telia. Når du aktiverer HBO Max under Services på Mit Telia, følger du blot guiden, hvor du skal vælge at du allerede har en konto hos HBO, som du ønsker aktiveret. Du opsiger dit nuværende abonnementet hos HBO Max via linket i guiden og når opsigelsen er gået igennem efter 30 dage, skal du tilbage på Mit Telia og bekræfte aktiveringen af HBO Max. Du nuværende indhold vil blive gemt og kan efterfælgend findes i din HBO Max konto via Telia.

Jeg har allerede Discovery+, men vil hellere have Discovery+ via Telia. Hvad gør jeg?

Bare rolig. Du kan sagtens få Discorvery+ hos Telia selvom du allerede har det privat. Du tilvælger Discorvery+ under Services på Mit Telia og følger guiden. Har du allerede Discovery+, vælger du bare at bruge dit nuværende login i stedet for at oprette en konto. Dit gemte indhold vil være at finde i din Discorvery+ hos Telia.

Til jeres måde at leve på

Abonnement

Mobil

Abonnement

Internet

Abonnement

TV & streaming

Flere fordele med Telia

Hvordan vælger jeg det rigtige mobilabonnement?

Det afhænger af dit behov. Vil du have fri tale, sms og mms? Vil du have en stor datapakke? Vil du have fri data? Alt dette rummer Telias mobilabonnementer, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Uanset hvilket mobilabonnement du vælger, er der ingen binding. Det er fælles for alle vores abonnementer. Hos Telia kan du både få et billigt mobilabonnement, der dækker alt det, du har brug for. Hvis du tænker, at du skal have det bedste mobilabonnement og ikke gå ned på noget, har vi også det til dig.

Der er stor forskel på vores billige mobilabonnementer, og det afhænger ene og alene af, hvad du fortrækker. Hvis du skal have masser af data og mulighed for at roame i udlandet, skal du vælge et af vores store mobilabonnementer. Hvis du bare gerne vil have fri tale og fri sms samt en mindre datapakke, kan du vælge et af vores mindre mobilabonnementer.

Der er masser af muligheder, uanset om du vil have have den helt store pakke eller bare leder efter det billigste mobilabonnement. Du finder hele oversigten over vores mobilabonnementer ovenfor.

Tag dit mobilabonnement med ud at rejse - gratis

Få et mobilabonnement med roaming og udlandstelefoni fra Telia. Med et mobilabonnement fra Telia kan du tage mobilen med ud at rejse – uden at det koster dig ekstra.

Roam løs i 37 lande med dit Telia abonnement

Med alle vores mobilabonnementer kan du føle dig fri på ferien i EU uden at blive overrasket af en ekstraregning. Når du rejser i Norden og EU, kan du nemlig frit tale og sende sms/mms'er til alle europæiske numre. Derudover kan du bruge en del af dine inkluderede data. Vælger du mobilabonnementet ONE har du hele 20 GB data at bruge af.

Hos os får du ekstra fordele med vores billige mobilabonnementer

Vi har nogle af markedets bedste abonnementer, men udover det kan du også få Spotify Premium, HBO Max og mange andre fede services med i dit abonnement til skarpe priser. Du vælger selv, hvilke services du vil have, så du kun får de services, du har brug for.

Hvis du elsker at være godt underholdt, mens du er på farten - eller hjemme for den sags skyld - kan du glæde dig over, at du får Flipp til kun 79 kr/md. Med Flipp har du adgang til de mest populære magasiner, ugeblade og børneblade i Danmark. Du får Flipp til den skarpe pris igennem dit mobilabonnement fra Telia.

Vælg et mobilabonnement med Spotify Premium fra Telia

Som nævnt kan du vælge masser af ekstra fordele til dit mobilabonnement fra Telia. Herunder eksempelvis Spotify Premium. Det vil uden tvivl være det bedste mobilabonnement for dig, der både vil have masser af tale, data og al din yndlingsmusik lige ved hånden. Det bliver nemlig ikke nemmere, end hvis du kombinerer dit mobilabonnement med Spotify Premium. 
 
Hvis du vælger at skifte abonnement til et mobilabonnement fra Telia med Spotify Premium inkluderet, så får du samtidig rabat på Spotify. Alt i alt kan du altså spare penge, samtidig med at får et godt mobilabonnement og adgang til den største musikstreamingtjeneste i verden. 
 
Hos Telia kan du også kombinere Spotify Premium med mobilt bredbånd. På den måde får du hurtigt mobilt bredbånd til hele familien, samtidig med at I kan streame favoritmusikken på i og uden for hjemmet. 

Med et mobilabonnement fra Telia kan I være beskyttet online

Med Telia Secure har I et abonnement i jeres mobilabonnement, der beskytter jer, når I bruger jeres mobiltelefoner. Når jeres børn begiver sig ud på nettet eller YouTube, er det rart som forældre at vide, at de ikke finder indhold, der kun er beregnet til voksne. Telia Secure blokerer indhold, som ikke er egnet til børn. Desuden lader Telia Secure jer styre, hvor lang tid jeres børn må bruge deres mobil om dagen.

Hvis I skulle være uheldige at miste jeres mobiler, kan I med jeres Telia Secure mobilabonnemt også få hjælp til at finde den igen.

Samtid får I med et Telia Secure abonnement øget sikkerhed på nettet. Med browserbeskyttelse og øget sikkerhed, kan I frit bevæge jer rundt og nyde datapakken i jeres mobilabonnement. Telia Secure sørger for, at ondsindede sider og virus ikke får fingrene i jeres oplysninger.

Telia Secure er selvfølgelig med gratis oprettelse.

Billigt mobilabonnement med fri sms og fri tale

Du får fri sms og fri tale med alle vores mobilabonnementer. Uanset om du skriver eller ringer mest, kan du med andre ord få et billigt mobilabonnement, der passer til dig. Du løber aldrig tør for hverken sms, mms eller taletid - du kan bruge dit mobilabonnement, lige så meget du vil. Og det er helt uden ekstra omkostninger, uanset hvor stor dit forbrug er.

Det kan altså bruge løs af dit mobilabonnement, uden at du skal bekymre dig om dit forbrug. Desuden kan du altid ændre dit abonnement, så du får et, der passer til lige præcis dit behov. Det er nemt og hurtigt at gøre selv i Mit Telia, og med et par klik er du sikret, at dit mobilabonnement passer til dit forbrug.

Familierabat med dit mobilabonnement

Vælger du mobilabonnementet ONE, kan du dele abonnementet med hele familien. Med ONE har du fri data, fri tale og fri sms/mms, som du kan dele med op til fem ekstra brugere. Det gør du ved at tilkøbe ONEMORE ekstra brugere. 

Jo flere ekstra brugere, du deler dit abonnement med, jo mere sparer I. Det betyder, at hele familien kan få fri data for kun 141 kr. pr. person pr. måned. 

Så nemt er det at skifte dit nuværende abonnement ud med et fra Telia

Hvis du gerne vil skifte abonnement og vælge Telia til, så er det heldigvis legende let. Du bestemmer selv, om du vil gøre det online eller besøge en af vores mange Telia-butikker.

Du vælger blot dit nye mobilabonnement fra Telia og følger de skridt, du bliver præsenteret for. Det vigtigste er, at du giver os lov til at opsige dit nuværende abonnement og skifte til et mobil abonnement fra Telia.

Og du kan selvfølgelig flytte dit nummer med over til os. Vi anmoder på vegne af dig om, at dit nummer bliver flyttet med over. Dette er en formalitet. Efterfølgende modtager du et nye SIM-kort med posten fra Telia. Herfra følger et par instrukser om, hvordan du aktiverer dit SIM-kort. Men dette er også simpelt og ganske let at klare.

Så let er det altså at skifte dit nuværende abonnement ud med et mobilabonnement fra Telia. Og selvfølgelig flytter dit nummer med. Læs mere om nummerflytning hos Telia her.

Køb din mobiltelefon hos Telia

Mangler du både et nyt mobilabonnement og en ny mobiltelefon, kan du få det samlet hos Telia. Se vores store udvalg af mobiler og vælg det abonnement, der passer til dine behov.

Det er vigtigt, du vælger det bedste mobilabonnement, som passer til dine behov, når du køber en ny mobil. Der er ikke meget ved at have den nyeste mobil, hvis du har et forkert mobilabonnement og derfor ikke kan udnytte den fuldt ud.

Hvis du vælger en mobil, der har masser af kraft og en stærk skærm, vil du sandsynligvis gerne kunne udnytte den til fulde. Det kræver et mobilabonnement med data nok, så du kan bruge den, selvom du er på farten. Selvfølgelig skal du kunne sende sms og mms samt tale, men det er lige så vigtigt, at du har den rette datapakke. Dyk ned i vores mobilabonnementer ovenfor og find det abonnement, der passer til dig.

 1. Mobilabonnementer