Kurv
 • Levering: 1 - 2 hverdage
 • Fri fragt
 • 30 dages fri retur
 • 31 butikker
 • Betal over 36 mdr.
 • Levering: 1 - 2 hverdage
 • Fri fragt
 • 30 dages fri retur
 • 31 butikker
 • Betal over 36 mdr.

Mobiltelefoner - køb din nye mobiltelefon her

Du kan se priserne på hver enkel mobiltelefon her på siden, ligesom du hurtigt kan sammenligne modeller.

Vi har de nyeste mobiltelefoner fra de største mærker som: Apple, Samsung, Google Pixel, Xiaomi, Nokia, OnePlus, Sony, Motorola og Doro til dem, der vil have det simpelt.

Når du er kunde hos Telia får du nu ubegrænset adgang til podcasts hos Podimo for 0 kr./md. – vi gi'r i hele 2024! Og lige nu får du også TV 2 PLAY i 3 mdr. til 0 kr.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Byt til nyt

Aflevér din gamle mobil – og få rabat på din nye.

Skriv produktnavnet på din enhed og se den anslåede værdi. Bemærk – den reelle værdi får du først, når du afleverer din enhed i en Telia-butik.

SAML & SPAR – Rabat på din nye mobil
SAML & SPAR – Rabat på din nye mobil

Flyt familien og spar op til 1.200 kr.

Flyt familien og spar op til 1.200 kr.

Flyt familiens mobilabonnementer til Telia, og få rabat på din nye mobil. Du får 300 kr. i rabat pr. familiemedlem, du flytter, ved køb af mobil til min. 799 kr.

Tilføj et nyt abonnement i kurven – så fratrækkes rabatten automatisk. Gælder maks. 4 abonnementer. Online fås rabatten ved køb af abn. med fri tale og fri data. Kom ned i din Telia-butik og få samme rabat med vores andre abn.

Lave mobilpriser - billige telefoner til alle behov

Her på siden kan du altid finde billige mobiltelefoner fra de store mærker. Vi har både flagskibene samt de mindre mid-range-mobiltelefoner. Det gør det nemt for dig at finde en mobiltelefon, der passer til dine behov. Hvis du ikke har besluttet dig for et bestemt mærke, kan du hurtigt få et overblik med vores filtreringsmuligheder. Her kan du filtrere på alt fra pris til styresystem.

Hvis du er på udkig efter gode tilbud på telefoner, kan du sortere efter ”Laveste pris først”. Så kan du se de billige mobiler og ekstra gode tilbud, vi har i vores udvalg lige nu. Vi anbefaler dog, at du kigger listen med alle telefoner igennem. Du kan nemlig ofte finde gode tilbud på en smart mobiltelefon som iPhone-telefoner og Samsung-mobiler i vores udvalg.

Du kan også nemt se, hvilke mobiler, vi har på lager. Vi giver dig også fri fragt, så du ikke skal bekymre dig om det. Vi har heller ingen skjulte gebyrer. Priserne på vores billige mobiler er altid den endelige pris. Inden du køber, kan du vælge ekstra services til. Du kan bl.a. få TV2 Play, Netflix, HBO Max og Spotify Premium med i dit abonnement til din nye mobiltelefon.

Her kan se en liste med de 10 mest solgte mobiltelefoner lige nu.

Køb din nye mobiltelefon i vores butikker

iPhone 14 Serie

Vi har gjort det nemt og hurtigt for dig at få en god og billig mobiltelefon, så du ikke skal vente unødig længe. Hvis du ikke kan vente et par dage på at få din nye mobiltelefon fra Telia, kan du også købe de billige telefoner i vores lokale Telia-butikker. Her kan du også sammenligne og prøve dem en sidste gang.

Vi har også et stort udvalg af tilbehør i vores webshop og i butikkerne.

Hvordan vælger jeg den rigtige mobiltelefon?

Der kommer hele tiden nye mobiltelefoner med avanceret teknologi. For nogle er det vigtigt at have det nyeste af det nyeste, for andre skal en mobiltelefon bare kunne det basale. Dette understreger, hvor svært det kan være at sige, hvilken mobiltelefon du skal vælge. Det afhænger nemlig ene og alene af dig og dit behov.

Hos Telia har vi et bredt udvalg af de bedste mobiltelefoner. Vi har alle de nyeste iPhones fra Apple, Samsung Galaxy-modeller fra Samsung, alle de nyeste fra Huawei, Nokia, OnePlus og mange andre producenter. Og vi har dem til gode priser, naturligvis.

Men er du i tvivl om, hvilken ny mobil du skal vælge, kan du bruge følgende til at danne dig et overblik dine mange muligheder:

 1. Android eller Apple? Hvis du vil have en Apple-mobiltelefon, kan du kun vælge blandt de forskellige iPhones. Vil du gerne have en Android-mobiltelefon, kan du vælge mellem Samsung, Huawei, OnePlus og mange andre.
 2. Hvor teknisk skal den være? Hvis du kan nøjes med det basale som et godt kamera, høj brugervenlighed og kraft nok til at surfe, SMS’e og ringe uden forsinkelser, kan du vælge en af de “lettere” modeller fra de store producenter.
 3. Hvad med designet? En ny mobiltelefon skal for mange også se flot ud. Nogle modeller har et særpræget design - for eksempel de nye foldetelefoner, hvor skærmen kan klappes sammen.
 4. Hvor stor skal den være? Apple har netop udgivet deres iPhone Mini, som er den mindste 5G-mobiltelefon nogensinde. Den kan meget, og den fylder meget lidt. Skal din mobiltelefon være meget stor, kan du vælge en Ultra eller en iPhone 14 Pro Max.

Mobilsammenligning - sådan sammenligner du mobiltelefoner

Der er mange forskellige mærker og modeller at vælge mellem. Det kan gøre det svært at vælge. Vi har forsøgt at gøre det ekstra nemt at lave en mobilsammenligning, så du kan finde din telefon hurtigt.

Tryk på ”Sammenlign mobil” på de 2-4 mobiltelefoner, du vil sammenligne. Så får du vist bl.a. pris, dimensioner og skærmstørrelse i en overskuelig oversigt.

Som tidligere nævnt kan du filtrere efter pris, så du kan finde en billig mobil. Det er dog ikke den eneste filtreringsmuligheder, du har. Hvis du leder efter en mobil med lang batteritid eller stor skærm, kan du trykke på disse under ”Funktioner” – Du kan også vælge mere end én funktion.

Er du på udkig efter en iPhone kan du sammenligne iPhones modeller her.

Her kan du også finde en mobil til ældre

Leder du efter en ældrevenlig mobil, anbefaler vi, at du kigger nærmere på Doro-mærket. En Doro-telefon er nemlig udviklet til ældre. Her kan du vælge mellem en klassisk smartphone med touchscreen samt en ældrevenlig mobil med store fysiske taster.

På en Doro-telefon er lyden høj og tydelig, ligesom flere modeller har en særlig tryghedsknap, du kan bruge, hvis du får brug for hjælp. En Doro-mobil til ældre er perfekt til dem, der ikke er teknisk anlagt. De er simple og intuitive at bruge.

Stort udvalg af tilbehør

Customer service