Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Samsung Galaxy Smartwatch

Markedet for tilbehør til smartphones og andre digitale enheder vokser hele tiden, og smartwatches er ingen undtagelse. Her er en af verdens største producenter af smartphones, Samsung, naturligvis også med fremme. Med deres Samsung Galaxy Watch har Samsung igen og igen bevist, at de også mestrer kunsten at producere smartwatches i verdensklasse.

Samsung Smartwatch er udviklet med dit behov i centrum. De forskellige ure i Samsungs serie kan alt det, man har brug for at have lige ved hånden, når mobilen er lagt væk.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Skærmbeskyttelse til Galaxy Watch

Nyhed: Samsung Galaxy Watch 6 og Watch 6 Classic

Den nye Samsung Galaxy Watch 6-serien blev lanceret i juli i år og består af to modeller nemlig Samsung Galaxy Watch 6 og Galaxy Watch Classic. Begge modeller kommer i to størrelser og du kan vælge mellem en Bluetooth (BT) eller en 4G model.

Bestil dit nye Watch 6 i dag og 'Up your watch game'.

Uret er fremstillet med det robuste Sapphire Crystal Glass, som vi kender det fra Watch 5-serien, er IP68 certificeret og med lang batterilevetid, er Watch 6-serien bygget til at blive brugt hele dagen, til træning, til hverdagen og om natten.

Læs mere om Galaxy Watch 6-serie her eller under de enkelte produkter.

Galaxy Watch 6-serien har den største urskiver til dato i et Samsung Galaxy, uden at uret er blevet større. Mindre rem, mere ur. Og så kan uret hjælpe dig med at få bedre søvnvaner. hjælpe dig til at nå dine træningsmål med bl.a. personlig pulsmåling og avanceret analyse af din løbetræning, og kan sende dig daglige opmuntringer. 

One UI 5 er den nyeste grænseflade til Samsung Galaxy. Den er fyldt med nye og forbedrede funktioner, som gør dit ur til meget mere end bare et ur. De tydelige symboler og praktiske funktioner gør det til en naturlig del af dit liv. Du kan naturligvis også vælge din egne baggrundsbilleder eller stories, så det bliver endnu mere dig. Selv remmen er blevet let at skifte med de nye one-click-urremme, så uret altid matcher dit look.

Hvad kan et Samsung Smartwatch?

Samsung har siden lanceringen af det første Samsung Smartwatch i 2013 konstant udviklet og optimeret det, som deres ur kan. Tilbage i 2013 kunne “Samsung Galaxy Gear” faktisk tage billeder. Men det kunne også modtage og besvare både beskeder og opkald. Uret var også udstyret med Android, som Samsung Galaxy Watch ligeledes er i dag. 

Derfra gik det stærkt med udviklingen, hvor Samsung Galaxy Gear 2 og Neo kom med 3G-tilslutning, så du kunne bevæge dig frit uden din smartphone, men stadig være online. 

Hvad er forskellen på et løbeur og et Samsung Smartwatch?

Et løbeur, sportsur eller aktivitetsur er ikke det samme som et smartwatch. Alle smartwatches kan meget mere end et løbeur. Hvis du primært bruger dit smartwatch til løb og træning, er der naturligvis overlap mellem de to. Men så snart du skal bruge dit smartwatch i hverdagen, ophører de store ligheder. 

Et smartwatch er nemlig et smart ur, der kan rigtig meget. Her kan du se dine notifikationer, du kan modtage og besvare både opkald og beskeder, og så kan du med eSIM bruge dit smartwatch som en smartphone. Det kan du ikke med et løbeur.

Styresystemet er også mere avanceret på et Samsung Smartwatch end på et løbeur. Her bruger Samsung Android, hvor løbeure typisk bruger mere simple systemer. Samsung producerer dog også løbeure, hvor deres Samsung Galaxy Fit-serie er meget populær. 

Der, hvor et Samsung smartwatch og et løbeur overlapper, er evnen til at tracke din træning og dine skridt. Et Samsung Smartwatch kan måle din hjerterytme og dit blodtryk, og mange løbeure eller sportsure kan nogle af de samme funktioner. Men hvis du vælger et løbeur, er du altså i høj grad begrænset af de funktioner, som handler om løb og aktivitet. 

Samsung har også udgivet et smartwatch, der minder meget om et løbeur med deres Samsung Gear-serie. Dog er denne serie stadig betydeligt mere avanceret og “smart” end et løbeur typisk er.

I 2018 kom det første Samsung Galaxy Watch, og i 2020 kom det avancerede Samsung Galaxy Watch 3. Med Samsung Galaxy Watch 3 har du det fulde overblik over alt, der sker på din telefon. Beskeder, notifikationer og samtaler samt muligheden for at sætte uret op med eSIM. Faktisk har du tit ikke brug for din smartphone, når du har dit Samsung Galaxy Watch 3 på dig.

I årene efter fulgte serierne, Samsung Galaxy Watch 4, Samsung Galaxy Watch 5 og Watch 5 Pro, trop og lagde yderligere kvalitet på den stærke og endnu flere avancerede funktioner på den stærke Samsung Galaxy Watch 3-serie.

Det leder os frem til i dag, hvor Samsung den 26. juli 2023 præsenterede deres nyeste smartwatches; Samsung Galaxy Watch 6 og Galaxy Watch 6 Classic. Blandt de større ændringer kan fremhæves, at urskiven er blevet større uden at selve uret er blevet større, der er stadig fokus på en sundlivsstil med bl.a. nyudviklede søvnfunktioner og -analyser, personlige pulszoner og meget mere. 

Samsung Galaxy Watch 5 og Watch 5 Pro: Nyheden i 2022

Samsung introducerede Galaxy Watch 5 og Galaxy Watch 5 Pro i 2022, og er Watch5 tæt på at have et ur, der kan det samme som en smartphone kan. Du kan nemlig med Galaxy Watch 5 både foretage opkald, modtage og sende beskeder og bruge apps fra både Samsung og andre udviklere. Det var således en ny verden med masser af spændende indhold og muligheder, som kom med Galaxy Watch 5.

Galaxy Watch 5 er med til at holde øje med din sundhed, hvis du er interesseret i det. Her kan du følge med i din træning, og du kan få indblik i dine muskler, fedtprocent og knogler. Det er også muligt at få hjælp til at opnå en bedre søvn med Galaxy Watch 5.

Det er muligt selv at designe dit Galaxy Watch 5, så du kan få netop det udseende, du ønsker. Uret er bygget med det robuste Sapphire Crystal Glass og en urkapsel, der er lavet af aluminium. Du kan derfor sagtens være aktiv, mens du har uret på - det er nemlig bygget til at blive brugt.

Galaxy Watch 5 Pro er til dig, der vil have det ultimative smartwatch fra Samsung. Med Galaxy Watch 5 Pro får du alle de samme funktioner som Galaxy Watch 5. Men derudover får du også mere avancerede Smart Home-funktioner, flere funktioner til din træning og flere forskellige muligheder for at bruge dit smartwatch i stedet for din smartphone.

Galaxy Watch 5 Pro har et batteri, der holder i op til 80 timer. På den måde får du masser af fleksibilitet i hverdagen samt en høj brugervenligheden, så du kan få maksimal glæde af dit nye Galaxy Watch 5.

Hvilket Samsung Smartwatch skal jeg vælge?

Umiddelbart er det lette svar, at du skal vælge det nyeste smartwatch fra Samsung. Så får du alle de bedste funktioner og den nyeste teknologi og dermed det bedste smartwatch. Men det er ikke altid, at budgettet rækker så langt, og det behøver det faktisk heller ikke. 

Samsung producerer smartwatches i virkelig høj kvalitet. Og den kvalitet bliver også afspejlet i, hvor lang tid ud i fremtiden at uret stadig er moderne og i stand til at leve op til de teknologiske krav. 

Derfor kan du roligt vælge en af de foregående Samsung Galaxy Watch-modeller, hvis du vil have et nyt Samsung smartwatch. Du slutter bare dit Samsung Galaxy Watch til med Bluetooth, og så har du adgang til masser af spændende funktioner og apps lige på dit håndled. 

Undersøg nøje, hvad den konkrete model af Samsung Galaxy Watch kan. Hvis en ældre model kan det, du har brug for, har du ikke brug for mere. Og du kan vide dig sikker på, at du kan bruge dit Samsung Galaxy Watch en del år ud i fremtiden, selvom du ikke vælger den absolut nyeste model.

Er du på udkig efter et smartwatch, der ikke er fra Samsung? Se hele Telias udvalg af Smartwatches her.

Samsung Galaxy Watch 4: Nyheden i 2021

I 2021 lancerede og udgav Samsung deres nye Samsung Galaxy Watch i to udgaver. Samsung Galaxy Watch 4 og Samsung Galaxy Watch 4 Classic, der begge kom i udgaver med enten Bluetooth eller LTE-forbindelse.

Mange af de samme funktioner gik igen fra forgængeren i Samsung Galaxy Watch-serien. Men som noget nyt kan du altså vælge mellem to forskellige udgaver. Hvis du er til det klassiske ur-look, skal du vælge Samsung Galaxy Watch 4 Classic. Er du mere til det sportslige look, og har du tidligere haft et Samsung Gear-ur, er det Samsung Galaxy Watch 4, der er det rette valg til dig.

Som noget nyt er Samsung også gået væk fra at bruge deres eget styresystem til Samsung Galaxy Watch 4. Her bruger de i stedet Wear OS 3 fra Google. Dog har Samsung lagt sin egen One UI Watch-brugerflade oven på Googles, og derfor vil du stadig føle dig hjemme, hvis du har et Samsung Galaxy Watch i forvejen.

På grund af det nye styresystem har du mulighed for at hente endnu flere apps til dit Samsung Galaxy Watch 4. Det gør, at du kan få endnu mere ud af de sundhedsfunktioner, som Samsung Galaxy Watch 4-serien rummer.

Samsung Galaxy Watch 4-serien kommer med en ny skærm, en ny processor og nye sensorer. Der altså masser af nyt, selvom designet minder meget om de tidligere Samsung Galaxy Watch-serier. Mikrofonen er også blevet forbedret, så du let kan tale i telefon på dit Samsung Galaxy Watch 4, selvom det støjer i baggrunden.

Bemærk at Samsung Galaxy Watch 4 ikke er kompatibelt med iPhone. Det er de tidligere modeller af Samsung Galaxy Watch dog stadig.

Alt Samsung tilbehør