Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Netværk Hjælp
Kurv
5G TIL HJEMMET

5G Internet. Ultrahurtigt. Ultranemt.

5G Internet. Ultrahurtigt. Ultranemt.

Vi skaber Danmarks bedste 5G-netværk og tilbyder nu ultrahurtigt 5G Internet til hjemmet – uden teknikerbesøg og gravearbejde. 
*Herefter 299 kr./md. Mindstepris 6 mdr. 1.284 kr.

 • Gratis oprettelse
 • Gratis låne Wifi-router
 • God dækning
 • Rabat på streaming
 • Gratis oprettelse
 • Gratis låne Wifi-router
 • God dækning
 • Rabat på streaming

Glæd dig til 5G Internet fra Telia

Ingen gravning i haven, ingen teknikerbesøg – online på kun 5 min. Og til samme pris i hele Danmark.

Slip for bøvl

Du skal ikke have besøg af en tekniker, og der skal ikke graves i din have.

Ultrahurtigt. Ultranemt.

Sæt SIM-kort i den gratis låne-router, du får med. Tænd routeren. Log på dit nye 5G-netværk.

Sådan!

Ultrahurtigt 5G Internet på 5 minutter.


Brug for hjælp? Kontakt vores Kundeservice på tlf. 80 10 10 10, eller kig forbi en af vores butikker.

5G Internet til dig og familien

Der er flere fordele ved Telias ultrahurtige 5G Internet til hjemmet.

I får 5G på 5 minutter. Sæt blot SIM-kortet i den medfølgende router og log på 5G-netværket. Sådan! Nemmere bli’r det ikke.

Vi har gratis oprettelse, gratis levering og masser af services til særpris. Og lige nu får I tilmed hele 6 måneders HBO Max – som vi gi’r!

Stream. Game. Repeat.

5G Internet er som skabt til familier, der har fuld tryk på flere skærme på samme tid.

I kan både streame tv i sofaen og børnefilm i køjesengen, uden det får nettet til at ’lagge’ og familiens gamer til at nedsmelte på teenageværelset.

5G Internet fra Telia er det nyeste nye. Det hurtigste hurtige. Og testet med succes på rigtige familier.

Mobilt bredbånd er samme teknologi som 5G Internet

Mobilt bredbånd (forkortet MBB) er den teknologi, der giver dig mulighed for at få internetforbindelse, uanset hvor du er, ved hjælp af mobilnetværket. Telia har opgraderet sit mobilnetværk til 5G, hvilket betyder den 5. generation af mobilnetværket. Mobilt bredbånd eller med andre ord 5G Internet giver dig frihed til at surfe på nettet, sende e-mails, streame din favoritserie og i det hele taget være online uden at være afhængig af en WiFi-forbindelse.

Et mobilt bredbåndsabonnement er et fysisk SIM-kort, som kan sættes i både tablets, bærbare computere og i mobilt bredbånds routere, så du kan være online overalt.

Trådløs dækning i hele hjemmet

Når du køber vores internet til hjemmet, får du automatisk en trådløs router med i købet. Det gælder selvfølgelig også for 5G.

Routeren er klar til brug. Sæt SIM-kortet i, tænd, og log på dit nye 5G-netværk. Sådan! Ultrahurtigt 5G Internet på 5 minutter.

Du kan frit flytte routeren fra rum til rum – eller tage den med i sommerhus. Er der ikke 5G, fanger den automatisk det bedst mulige netværk.

*Routeren er Telias ejendom og returneres ved abonnements ophør.

Telias netværk er bedst i tests

SpeedTest har i en undersøgelse fra december 2023 målt Telias netværk til at være det hurtigste i Danmark. SpeedTest er en app mange bruger til at teste download- og uploadhastigheder, og virksomheden har så lavet et gennemsnit for, hvordan de forskellige netværk performer.
Vi har også scoret bedst af alle danske teleselskaber i en omfattende benchmark-analyse lavet af umlaut i de fire største byer i Danmark. Du kan læse mere om begge tests her: umlaut

Vi er stolte af resultaterne, men arbejdet med mobilnetværket stopper selvfølgelig ikke her. Vores mål er, at 95% befolkningen vil få adgang til 5G på vores netværk i verdensklasse.

Gør dit hjemmearbejde sjovere

Kender du også til online-møder, der ’fryser’. Tunge filer, der er svære at hente og sende. Og en internetforbindelse, der arbejder langsomt på dage, hvor det godt må gå lidt tjept?


Vores ultrahurtige og stabile 5G Internet får din hjemmearbejdsdag til at glide og gør arbejdet sjovere. Du bliver mindre frustreret og mere effektiv – og jo hurtigere du arbejder, jo tidligere har du fri. What’s not to like?

Dine fordele som Telia-kunde

Der er masser af fordele ved at være Telia-kunde.
Du kan fx få …

 • Rabat på streaming og frit valg mellem de bedste
  streamingtjenester til hele familien.
 • Ubegrænset adgang til Podimo Podcast i hele 2024. Vi gi’r.
 • 5G og et netværk i verdensklasse.
 • Store rabatter på film, rejser, sceneoplevelser, attraktioner, wellness,
  familieoplevelser og meget andet …

Er du allerede Telia-kunde? Log på Mit Telia og se flere særtilbud.

Bliv ringet op

Er du interesseret i 5G Internet til hjemmet?

Hos Telia tilbyder vi nu ultrahurtigt 5G Internet til hjemmet - uden teknikerbesøg og gravearbejde.

Skriv dit nummer, så ringer vi dig op hurtigst muligt eller kig forbi en af vores 31 butikker landet over. 

Anmeldelser

Mobil.nu

”Streamer mor og far en film fredag aften, mens datteren streamer musik, og sønnen gamer online, så er det stadig mere end rigelig båndbredde til at give en god oplevelse.”

5G-Netværk.dk

”(…) et virkeligt stort løft på hastighed, dækning og generel kvalitet (…) Alt i alt er Telias 5G-bredbånd en fremragende mulighed for dem, der søger fleksible, pålidelige og hurtige internetforbindelser.”

MereMobil.dk

”Jeg er overrasket over, hvor fint det virker (…) Hverken hastigheden eller svartiderne har været et problem. Også Counter-Strike har vi spillet uden problemer.”

COMPUTERWORLD

”Du bestiller en pakke på nettet og står en dag eller to senere med en router med tilhørende SIM-kort. (…) Tag din 5G-router med i sommerhuset eller campingvognen og slip for et ekstra internetabonnement. What’s not to like?”

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er 5G Internet?

5G er ganske enkelt 5. generation af det mobile netværk. Ultrahurtigt, stabilt, sikkert, effektivt og tilmed trådløst. Derfor kan du benytte Telias 5G Internet via både mobil, computer og tablet uden brug af kabler.

Kan jeg få 5G Internet til hjemmet?

Det kan du se ved at søge på dine adresse øverst på siden.
Inden udgangen af 2022 kan hele 75 % af alle danskere få 5G-dækning fra Telia på et netværk i verdensklasse – hvilket gør os til markedets førende 5G-udbyder.

Er Telias 5G Internet til hjemmet mobilt?

Ja! Du kan frit flytte din trådløse 5G-router fra rum til rum eller tage den med i sommerhus. Er der ikke 5G, fanger den automatisk det bedst mulige netværk.

Kan 5G Internet tages med til udlandet?

Nej, 5G Internet er begrænset til brug i Danmark.

Kan 5G Internet bruges selvom der ikke er 5G dækning?

Ja, det kan det. Telia arbejder hele tiden på at styrke og udbygge 5G netværket, men der er stadig steder, hvor vi endnu ikke har 5G. Disse steder har vi oftest god 4G dækning, som kan levere en lynhurtig og stabil forbindelse til hjemmet.

Hvordan får jeg 5G Internet til hjemmet?

Søg på dine adresse øverst på siden. Hvis du kan få 5G Internet til hjemmet, er processen ultrahurtig og ultranem. Gennemfør din bestilling. Sæt SIM-kortet i den gratis trådløse låne-router, du får med i købet. Tænd routeren. Og log på dit nye 5G-netværk. Sådan! Internet på 5 minutter.

Kræver 5G Internet til hjemmet teknikerbesøg og gravearbejde?

Det korte svar: Nej. det lange svar: Nej.

Hvad med os, der bor i yderområderne?

I takt med at vores teknikere opgraderer netværket til 5G, lukker de ned for 3G- teknologien. Dette gør vores 4G-teknologi kraftigere, så kapaciteten tredobles i de 25 største byer og fordobles i resten af landet. Kan du endnu ikke få vores 5G Internet, vil du derfor alligevel kunne opleve markant bedre internet end tidligere.

Hvad er 5G Internet?

5G er ganske enkelt 5. generation af det mobile netværk. Ultrahurtigt, stabilt, sikkert, effektivt og tilmed trådløst. Derfor kan du benytte Telias 5G Internet via både mobil, computer og tablet uden brug af kabler.

Vi følger vores intelligente udrulningsplan, så Danmarks største byer kommer på 5G-netværket først. Inden udgangen af 2022 kan hele 75 % af alle danskere få 5G-dækning fra Telia på et netværk i verdensklasse – hvilket gør os til markedets førende 5G-udbyder.

I takt med at vores teknikere opgraderer netværket til 5G, lukker de ned for 3G- teknologien. Dette gør vores 4G-teknologi kraftigere, så kapaciteten tredobles i de 25 største byer og fordobles i resten af landet. Kan du endnu ikke få vores 5G Internet, vil du derfor alligevel kunne opleve markant bedre internet end tidligere.

Har du brug for et mesh WiFi ?

Vi har lavet en guide til, hvordan du nemt sætter et mesh WiFi netværk op. Alt det og meget mere om fordelene ved mesh netværk, kan du læse mere om her.

Til jeres måde at leve på

Abonnement

Mobil

Abonnement

Internet

Abonnement

TV & streaming

 1. 5G Internet