Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Apple TV

Med et Apple TV er underholdningen sikret i hjemmet. Med Apple TV kan du streame TV-serier og film i lange baner, og du kan faktisk meget mere end det. Et Apple TV kan nemlig også bruges som en spillekonsol, en musikafspiller og en tablet på dit TV, takket være de mange apps du kan få.

Et Apple TV er altså meget mere end blot en måde, at få dit indhold op på dit TV. Det er en underholdningsstation, der lader hele familien have det sjovt og hygge sig både sammen og hver for sig.

Du kan vælge lige det Apple TV, der passer til dig og dine behov. Læs mere om mulighederne herunder og vælg det Apple TV, der passer bedst til dig.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Med Apple TV får du masser af underholdning

Apple TV er primært udviklet til at lade dig streame film og serier på dit fjernsyn. Så lad os starte med den funktion. Her kan du streame fra stort set alle streamingservices som Netflix, discovery+, DR TV, Telia TV, TV2 PLAY, HBO MAX og andre. Du skal bare tilslutte Apple TV til dit fjernsyn eller smart TV, og så er du kørende.

Du styrer det hele fra din Apple TV Remote. Og tilslutningen af dit Apple TV kunne heller ikke være lettere. Det sker nemlig igennem HDMI og et strømstik. Det er det. 

Men Apple TV er mere, end det var før i tiden. I dag kan du ikke blot streame film og serier. Du kan hente apps og få endnu mere ud af dit Apple TV. Eksempelvis fitness apps, der gør dit Apple TV til en hjemmetræningsstation, eller spil fra AppStore med Apple Arcade, så du får en ny spillekonsol i hjemmet.

På mange måder kan du det samme med dit Apple TV, som du kan med din iPhone og din iPad

Få mere ud af dit Apple TV med dine enheder fra Apple

Når du har et Apple TV sluttet til dit TV, er det ikke kun film og serier, du kan få op på skærmen. Du kan nemlig også dele dit indhold fra eksempelvis din iPhone eller iPad. Her slutter du blot dine enheder til Apple TV, og derefter kan du dele din skærm eller caste dit indhold via Apple TV.

Det gør også, at du kan bruge Apple TV til dit arbejde. Du kan præsentere på din iPad og vise det på den store skærm via Apple TV. Du kan også vise videoer og billeder fra din iPhone, eller lytte til musik fra din iPhone på dit TV. 

Er du Android-ejer, kan du også gøre det. Det er dog lidt mere omstændigt, men der findes en række apps du kan bruge til, at dele indhold fra din Android-enhed til dit Apple TV.

Få den ultimative oplevelse med Apple TV 4K

Hvis du ønsker at få den ultimative oplevelse med dit Apple TV, så skal du vælge det nye Apple TV 4K. Her får du film, serier og spil i 4K-kvalitet, og en betydeligt bedre oplevelse af dit indhold. Opløsningen er ekstremt høj, og det giver et bedre flow i dit indhold, samt øget skarphed og opdateringsfrekvens.

Med Apple TV får du masser af underholdning

Årsagen til den bedre opløsning er, at Apple TV 4K er udstyret med en A12 Bionic-chip, som giver det nye Apple TV 4K kræfterne til at levere på et endnu højere niveau. Derudover kan du faktisk kalibrere dit TV, så det passer endnu bedre sammen med den høje kvalitet i Apple TV 4K. Du bruger bare Apple TV-app'en eller indstillingerne i din iPhone.

Den høje opløsning bliver leveret sammen med et bedre lydbillede takket være den tredimensionelle lyd fra Dolby Atmos. Det er både en fordel, når du vil se indhold på dit TV, eller lytte til musik i Apple Music for eksempel. Du kan forbinde dine Apple AirPods til dit Apple TV, hvis du vil nyde musikken for dig selv. 

Apple TV 4K understøtter også Apple Arcade, så du kan lave dit Apple TV om til en spillekonsol. Her er der mulighed for, at hele familien kan have det sjovt sammen, eller du kan spille alene. Hvis du har en spillekonsol som eksempelvis en PlayStation eller Xbox, kan du slutte controlleren til dit Apple TV 4K.