Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Apple TV

Med et Apple TV er underholdningen sikret i hjemmet. Med Apple TV kan du streame TV-serier og film i lange baner, og du kan faktisk meget mere end det. Et Apple TV kan nemlig også bruges som en spillekonsol, en musikafspiller og en tablet på dit TV, takket være de mange apps du kan få.

Et Apple TV er altså meget mere end blot en måde, at få dit indhold op på dit TV. Det er en underholdningsstation, der lader hele familien have det sjovt og hygge sig både sammen og hver for sig.

Du kan vælge lige det Apple TV, der passer til dig og dine behov. Læs mere om mulighederne herunder og vælg det Apple TV, der passer bedst til dig.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Med Apple TV får du masser af underholdning

Apple TV er primært udviklet til at lade dig streame film og serier på dit fjernsyn. Så lad os starte med den funktion. Her kan du streame fra stort set alle streamingservices som Netflix, discovery+, DR TV, Telia TV, TV2 PLAY, HBO MAX og andre. Du skal bare tilslutte Apple TV til dit fjernsyn eller smart TV, og så er du kørende.

Du styrer nemt det hele fra din Apple TV Remote. Og tilslutningen af dit Apple TV kunne heller ikke være lettere. Det sker nemlig igennem HDMI og et strømstik. Det er det. 

Men Apple TV er mere, end det var før i tiden. I dag kan du ikke blot streame film og serier. Du kan også hente apps og få endnu mere ud af dit Apple TV. Eksempelvis fitness apps, der gør dit Apple TV til en hjemmetræningsstation, eller spil fra AppStore med Apple Arcade, så du får en ny spillekonsol i hjemmet.

På mange måder kan du det samme med dit Apple TV, som du kan med din iPhone og din iPad.

Og med de rette apps kan du alt fra at se live TV og høre musik til at streame og spille spil.

Få mere ud af dit Apple TV med dine enheder fra Apple

Når du har et Apple TV sluttet til dit TV, er det ikke kun film og serier, du kan få op på skærmen. Du kan nemlig også dele dit indhold fra eksempelvis din iPhone eller iPad. Her slutter du blot dine enheder til Apple TV, og derefter kan du dele din skærm eller caste dit indhold via Apple TV. Har du billeder og videoer fra ferier eller lignende, kan du altså nemt vise dem frem, uden at alle skal samles om en lille skærm.

Det gør også, at du kan bruge Apple TV til dit arbejde. Du kan præsentere på din iPad og vise det på den store skærm via Apple TV. Du kan, som sagt, også vise videoer og billeder fra din iPhone, eller lytte til musik fra din iPhone på dit TV. 

Er du Android-ejer, kan du fortsat få glæde af dit Apple TV. Det er dog lidt mere omstændigt, men der findes en række apps du kan bruge til, at dele indhold fra din Android-enhed til dit Apple TV.

Giv dig selv den ultimative oplevelse med Apple TV 4K

Hvis du ønsker at få den ultimative oplevelse med dit Apple TV, så bør du vælge det nye Apple TV 4K. Her får du film, serier og spil i 4K-kvalitet, og en betydeligt bedre oplevelse af dit indhold. Opløsningen er ekstremt høj, og det giver et bedre flow i dit indhold, samt øget skarphed og opdateringsfrekvens.

A15 Bionic-chip tager Apple TV til et nyt niveau

Årsagen til den bedre opløsning er, at Apple TV 4K er udstyret med en A12 Bionic-chip, som giver det nye Apple TV 4K kræfterne til at levere på et endnu højere niveau. Derudover kan du faktisk kalibrere dit TV, så det passer endnu bedre sammen med den høje kvalitet i Apple TV 4K. Du bruger bare Apple TV-app'en eller indstillingerne i din iPhone.

Den høje opløsning bliver leveret sammen med et bedre lydbillede takket være den tredimensionelle lyd fra Dolby Atmos. Det er både en fordel, når du vil se indhold på dit TV, eller lytte til musik i Apple Music for eksempel. Du kan forbinde dine Apple AirPods til dit Apple TV, hvis du vil nyde musikken for dig selv.

Apple TV 4K understøtter også Apple Arcade, så du kan lave dit Apple TV om til en spillekonsol. Her er der mulighed for, at hele familien kan have det sjovt sammen, eller du kan spille alene. Hvis du har en spillekonsol som eksempelvis en PlayStation eller Xbox, kan du slutte controlleren til dit Apple TV 4K.

Vælg det Apple TV 4K, som passer til dine behov

Bemærk: 4K- og HDR-streaming kræver 4K og HDR-TV

Apple TV 4K 64 GB Wi-Fi

- 4K- skærmopløsning


- 64 GB lagerplads 
- A15 Bionic-chip
- HDMI 2.1 indgang
- Trådløs Bluetooth 5.0-teknologi
- Infrarød modtager
- Indbygget strømforsyning

Apple TV 4K 128 GB Wi‑Fi + Ethernet

- 4K- skærmopløsning
- Understøtter Thread-netværk
- Gigabit Ethernet stik
- 128 GB lagerplads
- A15 Bionic-chip
- HDMI 2.1 indgang
- Trådløs Bluetooth 5.0-teknologi
- Infrarød modtager
- Indbygget strømforsyning

Oversigt: De forskellige Apple TV

Få et overblik over de forskellige Apple TV modeller og vælg det Apple TV, som passer til dine behøv.

Apple TV HD 4. generation - 32GB

Visionen for Apple TV 4. generation var, at vi i fremtiden vil se vi film, TV-udsendelser og livesport via apps - og det er med den vision at Apple TV 4. generation er designet.

Med Apple TV HD kan du opleve TV-serier, film, musik og spil på en helt ny måde i HD (1920 x 1080) og med Dolby Digital 7.1 surround sound. 

Apple TV HD er udstyret med en kraftig og lynhurtig hardware, en 64-bit A8- chip, der giver ultrahurtig ydelse og grafik, selv om den skal multitaske - og sørger for også for at apps kører flydende og problemfrit.

Det er intuitivt og let at bruge den medfølgende Apple TV fjernbetjening (1. generation) ved hjælp af det touch-kompatible kilkfelt, som gør det hurtiget og flydende at søge og navigere. Fjernbetjeningen er med Bluetooth 4.0 forbindelse og Infrarød (IR) modtager. 

Forbindelse til internettet: WiFi, 10/100BASE-T Ethernet-netværk eller bredbånds­forbindelse.

Apple TV HD 5. generation (2021) - 32GB

Apple TV HD (2021) er 5. generation og efterfølgeren til Apple TV 4. generation.

Den store forskel på Apple TV HD 4. generation og denne 5. generation fra 2021 er opdateringen af den medfølger Apple TV fjernebetjening. Fjernbetjeningen er 2. generation, som også er fra 2021. Sammenlignet med første generation, har Apple TV fjernbetjeningen fået nyt design, en opgradering med touch-kompatible kilkfelt og mulighed for stemmekontrol ved hjælp af Apples Siri. 

Kommer med Bluetooth 5.0 forbindelse og Infrarød (IR) modtager.

Forbindelse til internettet: WiFi, 10/100BASE-T Ethernet-netværk eller bredbånds­forbindelse.

Apple TV 4K (2022)

Det nyeste generation Apple TV 4K fra 2022 kombinerer alt det bedste ved TV med dine foretrukne enheder og tjenester fra Apple. Med både 4K Dolby Vision, HDR10+ og Dolby Atmos får du en fuldendt biografoplevelse på din TV-skærm.

Apple TV 4K er opgraderet på flere fronter: Kraftfuld A15 Bionic-chip, nyd fire gange så mange pixels (max 3840 x 2160 px) som på Apple TV HD-modellerne (1920 x 1080 px). Du vil opleve den bedste bevægelsesskarphed, kontrast og mest præcise farvegenskabelse.

Den medfølgende Apple TV Remote er Apples 3. generation.

Vælg mellem to modeller: 64GB Wi-Fi-model og 128GB Wi-Fi + Gigabit Ethernet-model.

Apple tilbehør