Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Apple tilbehør

Her finder du vores udvalg af tilbehør til Apple-produkter. Vælg mellem diverse Apple-høretelefoner, Apple Watches, Apple TV, ladekabler og opladere, Apple AirTags, covers og meget mere.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Apple tilbehør:

Find tilbehør til dine Apple produkter

Hos Telia har vi masser af Apple tilbehør til din iPhone, iPad eller Apple Watch. Tilbehøret passer både i stil og funktion til Apples produkter, og det er altså din mulighed for at skræddersy og sætte dit eget præg på dine produkter fra Apple.

Vores Apple tilbehør er officielt tilbehør, som passer til de angivne iPhones, iPads og Apple Watches. Du skal altså ikke gå på kompromis med designet, hvis du vælger at købe tilbehør til dit Apple produkt.

Til iPhone kan du vælge Apple tilbehør som covers og høretelefoner. Vælg eksempelvis de populære AirPods til din iPhone og beskyt din telefon med et flot cover.

Du kan vælge covers i et bredt udvalg, hvor stil og funktionalitet er forskelligt. Måske vil du bare have det enkelt, eller også vil du beskytte din skærm og opbevare dine betalingskort sammen med din iPhone. Mulighederne er mange, så dyk ned i vores store udvalg af Apple tilbehør ovenfor.

Lav din iPad om til en bærbar computer

Med det rette Apple tilbehør kan du give din iPhone eller iPad nye funktioner og en anden måde at få det bedste ud af dine produkter på. Hvis du slutter et SMART keyboard til din iPad, er din tablet hurtigt forvandlet til en bærbar computer. Tag noter, spil spil eller surf på nettet på en helt anden måde, og kobl din iPad fra keyboardet, når det er tid til at bruge den som tablet igen.

Du kan også tilkøbe en Apple Pencil, hvor du kan tegne, skrive og illustrere på din iPad, som var det et lærred eller notesblok. Apple tilbehør som en Apple Pencil giver din iPad en helt ny dimension, og vil du gerne udfolde dig kreativt med din iPad, er det et oplagt valg som tilbehør.

Husk også at passe godt på din iPad. Se vores udvalg af covers og vær sikker på, at din iPad er modstandsdygtig over for tab og slag, der kan forekomme i en hverdag, hvor du bruger din iPad meget.

Tilpas dit Apple Watch med tilbehør

Et Apple Watch er i sig selv en flot og avanceret gadget, men med det rette tilbehør kan du få endnu mere ud af uret. Eksempelvis kan du vælge smukke remme, der får dit Apple Watch til at fremstå mere eksklusivt og elegant. Du kan også vælge en sportsrem, der er særligt brugbar, hvis du bruger dit Apple Watch som løbeur.

Hos Telia har vi et stort udvalg af remme til dit Apple Watch, som du kan finde ovenfor.

Med en magnetisk ladestation til dit Apple Watch, kan dit Apple Watch lade hurtigt op, mens det pynter i dit hjem. Med sit stilrene design går den magnetiske oplader i spænd med forskellige indretningsstilarter, og den er på ingen måde forstyrrende.

Et Apple Watch er i sig selv også Apple tilbehør, da uret fungerer sammen med din iPhone. Det er på sin vis det ultimate Apple tilbehør, og du finder - ligesom med resten af vores Apple tilbehør - et stort udvalg af Apple Watches ovenfor.