Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker

Apple headset

Har du brug for nogle nye høretelefoner fra Apple? Her på siden kan du finde et udvalg af forskellige typer høretelefoner til din musikoplevelse. Vi kan tilbyde de populære Airpods i flere varianter, herunder Airpods 3. Generation, Airpods Pro og Airpods Max. Derudover har vi også de klassiske Earpods med ledning. Gå bare på opdagelse i vores sortiment af Apple høretelefoner lige her.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Apple Airpods 3rd Generation

Med tredje generation af Apples Airpods kan du virkelig mærke, hvordan Apple har forbedret deres hovedtelefoner. Du kan mærke det. Lyden omringer dig, omfavner dig og giver en følelse af, at du er til stede, der hvor lyden er. Det er på en måde tredimensionelt, det lydbillede, som 3. generation af Airpods skaber.

På samme måde er oplevelsen, når du taler i telefon, også forbedret. Vindstøj bliver sorteret fra, så kun din stemme trænger igennem og når frem til modtageren. Du kan snakke uforstyrret, selvom omgivelserne forsøger at forstyrre dig. Takket være Airpods 3rd Generation. 

Airpods 3rd gen. er også lette at betjene med en tryksensor, hvor du kan skifte sang, spole frem og tilbage samt besvare opkald. Faktisk kan du rigtig meget med dine Airpods høretelefoner, uden du behøver at have din smartphone fremme.

Airpods 2. Generation

Apples Airpods 2. Generation er trådløst in-ear headset. Der er sket flere forbedringer til den 2. Generation af Airpods, så lydoplevelsen bliver endnu bedre for dig. Med den nye generation kan du blandt andet parre dine enheder hurtigere, og din forbindelse er tilmed mere pålidelig.

AirPods 2. generation

Apples stemmestyring giver dig mulighed for at tilpasse lyden, skifte sange og tage imod opkald ved bare at sige ‘Hej Siri’.

Det tilhørende opladningsetui passer godt til, når du er på farten. Det gør dig nemlig i stand til at oplade dine Airpods flere gange. Airpods 2. Generation giver dig mere end 24 timers lyttetid. Med blot 15 minutters opladning kan du få glæde af omkring tre timers afspilning.

Airpods Pro

Airpods Pro er også et in-ear headset, men i modsætning til Airpods 2. Generation så er Airpods Pro udstyret med en lille silikoneprop. Dette kan føles mere behageligt, og det kan samtidig hjælpe med at lukke støj ude. Du får også mulighed for at skifte mellem tre forskellige størrelser, så du kan finde frem til dén, der passer til dit øre bedst.

Disse trådløse høretelefoner er også udstyret med aktiv støjreduktion og transparent lyd. Det betyder, at du kan koncentrer dig om din musik eller podcast og holde alt andet støj ude. På samme tid kan du også åbne for den udefrakommende lyd, mens du stadig har dine Airpods i ørene. Så kan du let og hurtigt skifte mellem de to tilstande uden at tage headsettet af.

Derudover er Airpods Pro både vand- og svedafvisende, hvilket gør dem nyttige til sport og træning, så du ikke behøver at bekymre dig, om de bliver våde. Det tilhørende trådløse opladningsetui giver dig mere end 24 timers batteritid.

Airpods Max

Airpods Max er Apples første over-ear headset, og Apples intelligente lyd giver dig en intens musik- og lydoplevelse. Den intelligente lyd er designet til at passe til dine omgivelser. På den måde kan du nemlig tilpasse lyden og reducere støj afhængig af, hvordan ørepuderne sidder.

Det er også muligt for Airpods Max at registrere, om du har høretelefonerne på eller ej. Når du tager dem af, så slukker lyden automatisk.

Airpods Max er fremstillet i rustfrit stål og bløde materialer, der gør, at du sagtens kan have headsettet på i lang tid uden, at det føles ubehageligt. Du kan også justere højden på høretelefonerne, så de passer til dig.

Earpods

Apple Earpods er et in-ear headset for dig, der gerne vil holde fast i at bruge et headset med ledning. Du kan vælge mellem to varianter med enten et lightning stik eller et jackstik. Valget afhænger af, hvilke enheder du vil bruge høretelefonerne til. De nyeste iPhones bruger eksempelvis ikke længere jackstik.

Til ledningen er der også en fjernbetjening samt en mikrofon tilknyttet. På den måde kan du let justere lydstyrken, kontrollere musik eller videoafspilning. Og med den indbyggede mikrofon kan du let tage imod opkald.

Derudover er højtalerne i Apples Earpods udviklet til at minimere lyden fra dine omgivelser, så du kan fokusere på musikken. Det giver dig en god lydkvalitet.

Er du interesseret i en iPhone fra Apple, så kan du tage et kig på alle vores iPhones her.

Alt fra Apple

Alle iPhones

iPhone 15-serien

iPhone 14-serien

iPhone 13-serien

iPhone 12-serien

iPhone 11-serien

iPhone SE

Apple Watch

Apple Watch S8

Apple Watch S7

Apple Watch S6

Apple Watch S3

Apple Watch SE

Apple Watch Ultra

Apple TV

Apple headset

Apple AirPods

Apple Airtags

iPad

iPad Pro

iPad Air

iPad Mini

Brugt iPhone SE

Brugt iPhone 12

Brugt iPhone 11

Brugt iPhone 8