Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Apple Watch Series 9-serien

Apple Watch Series 9-serien er den nyeste tilføjelse til Apples populære smartwatch-linje. Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra 2 kommer begge med flere imponerende opgraderinger og nye funktioner, der hæver baren for ydeevne og brugeroplevelse med flere længder.

Oplev alle de nye features og lækre designdetaljer med Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra hos Telia.

Apple Watch Series 9 - hvad er nyt?

En af de mest bemærkelsesværdige opgraderinger i Apple Watch Series 9-serien er den forbedrede S9 SiP-chip. Desuden har Apple også arbejdet på at forbedre brugerinteraktionen med håndbevægelser, hvilket giver en mere intuitiv og naturlig oplevelse. En anden spændende nyhed er, at Apple Watch Series 9-serien inkluderer C02-neutrale modeller. Og så er Apple Watch Ultra 2 blevet endnu mere robust og avanceret end hidtil.

Apple Watch Series 9-serien tilbyder adskillige designmuligheder

Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra 2 er landet, og tilbyder nye muligheder for at sætte dit personlige præg på designet. Du kan få Apple Watch Series 9 med urkasser i aluminium i de populære farver stjerneskær, midnat, sølv og (PRODUCT)RED samt en helt ny lyserød farver og med urkasser i guldfarvet, sølvfarvet eller grafitgråt rustfrit stål.

Dertil kommer Series 9 med flere flotte urskiver, herunder Nuser, Palette og Solar Analog, samt Nike Globe til Nike-versionen. Apple Watch Ultra 2 præsenterer også en særlig ny urskive kaldet Modular Ultra, der udnytter den store skærm til at vise realtidsdata og tilpasse sig forskellige aktiviteter.

Apple Watch Series 9-modellerne kommer også med nye remme, herunder FineWoven, Magnetisk ledrem, Moderne spænderem og den redesignede Sport Loop-rem med høj genanvendelsesgrad. Du kan vælge mellem remme i mange forskellige designs og farver, så du nemt kan sætte dit helt eget præg på dit Apple Watch Series 9.

Series 9 introducer Apples første CO₂-neutrale modeller

Med Apple Watch Series 9-serien har Apple forpligtet sig til at levere CO₂-neutrale produkter, og de har nu præsenteret deres første CO₂-neutrale smartwatch-modeller med udvalgte kombinationer af urkasser og urremme til Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra 2. Apple har desuden truffet beslutningen om ikke længere at bruge læder i nogen nye Apple-produkter, herunder urremme.

Den nye S9 SiP er propfyldt med power

Den nye specialudviklede S9 SiP er Apples mest kraftfulde smartwatch-chip til dato og byder på en række imponerende forbedringer og nye funktioner. En af de store nyheder er den nye 4-core Neural Engine, der er blevet betydeligt forbedret i forhold til tidligere modeller.

Denne Neural Engine giver chippen en øget maskinlæringskapacitet, hvilket betyder, at den kan udføre komplekse opgaver og beregninger hurtigere og mere effektivt end nogensinde før.

En anden imponerende funktion ved den nye S9 SiP er dens batteritid på 18 timer, hvilket giver brugerne mulighed for at bruge enheden hele dagen uden at skulle bekymre sig om at løbe tør for strøm. Dette er en stor fordel for dem, der er afhængige af deres enhed til arbejde eller underholdning, da de ikke længere behøver at bekymre sig om at finde en stikkontakt i løbet af dagen.

Apple Watch Series 9-modellerne understøtter bevægelse med dobbelttryk

Apple Watch Series 9-modellerne introducerer innovative håndbevægelser og funktioner, der gør det enkelt og intuitivt for dig at betjene dit Apple Watch med én hånd - uden du behøver at røre skærmen. Med et simpelt dobbelttryk med din pegefinger og tommelfinger kan du nu blandt andet besvare opkald og beskeder, afspille og stoppe musik samt stoppe tidtagning. Alt dette er muligt på grund af den lynhurtige Neural Engine i Apple Watch Series 9 samt gyroskopet og den optiske hjertesensor, som er blevet opgraderet med en nyudviklet maskinlæringsalgoritme.

Apple Watch Series 9: En indlysende skærmoplevelse

Apple Watch Series 9 har en mere energieffektiv S9 SiP og en avanceret skærmarkitektur, som øger den maksimale lysstyrke på skærmen med op til 2000 nits - det dobbelte af Series 8. Dette gør det endnu nemmere for dig at læse tekst i stærkt sollys. Derudover kan skærmens lysstyrke også sænkes til en enkelt nit i mørke rum eller tidligt om morgenen for at undgå at forstyrre folk i nærheden. Uanset om det er i solskin eller i mørke omgivelser, vil Apple Watch Series 9's skærm tilpasse sig og levere den bedste læseoplevelse.

HomePod gør det nemmere at finde din iPhone med dit Apple Watch

Den andengenerations Ultra Wideband-chip (UWB) i S9 SiP er en ny funktion i HomePod, der gør det nemmere at finde din iPhone ved hjælp af dit Apple Watch. Denne chip giver mulighed for præcis søgning til iPhone 15-serien. Med præcis søgning kan du finde din iPhone, selv hvis den er i et andet rum.

Denne avancerede teknologi bruger UWB-signaler til at oprette en nøjagtig placering af din iPhone. Når du aktiverer søgefunktionen på dit Apple Watch, vil HomePod sende et signal til din iPhone og hjælpe dig med at finde den. Selv hvis din iPhone er gemt væk i en taske eller et andet rum, vil HomePods præcise søgning kunne lokalisere den nøjagtige placering.

Nu kan du tilgå og registrere dine sundhedsdata med Siri

En spændende ny funktion, som er tilgængelig med Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra 2, er, at Siri nu kan tilgå og registrere sundhedsdata. Dette betyder, at du kan behandle Siri-anmodninger på dit Apple Watch uden behov for internetforbindelse. Sundhedsdata fra appen Sundhed behandles anonymt og sikkert med hjælp fra den kraftfulde Neural Engine.

Apple tilbehør