Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Apple iPad Pro

Få den ultimative iPad-oplevelse med den mest avancerede teknologi og  imponerende ydeevne, når du vælger en iPad Pro. 

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

iPad Pro 2021 - Flere kræfter og bedre end nogensinde

iPad Pro 2021 er den stærkeste tablet, Apple har produceret. Med en ekstremt hurtig chip - M1-chippen - en forbedret CPU og GPU samt masser af hukommelse og fede features, er det den ultimative iPad.

Kombinationen af de mange kræfter og den nye, forbedrede XDR Liquid Retina-skærm gør iPad Pro 2021 til det oplagte valg. Her får du alt det, du kan forvente af en moderne tablet i flagskibsklassen, samt mere til. Læs mere om vores udvalg af iPad Pro herunder.

iPad Pro 2021 lader dig arbejde hurtigt, uanset hvor du er

M1-chippen giver iPad Pro mere power og bedre ydeevne end forgængeren. Alt går stærkt og sker med det samme, og batteriet er optimeret, så du ikke skal være bange for, at den høje ydeevne suger strømmen ud af din iPad Pro.

iPad Pro 2021 har en forbedret CPU, der gør iPad Pro 50% hurtigere. Desuden har iPad Pro en forbedret GPU, hvilket giver 40% bedre grafik end den forrige model.

Du kan dermed streame, game, være kreativ og udføre tunge opgaver med din iPad Pro, uden at du mærker noget til det. Du får en god brugeroplevelse og flydende overgange. Hver gang.

Takket været Wi-Fi 6 og 5G kan du også tage din iPad Pro med dig. Her kan du ligeledes arbejde lige effektivt og være online. 5G er lynhurtigt, og Wi-Fi 6 er den hurtigste Wi-Fi forbindelse, der findes. iPad Pro understøtter begge forbindelser og netværk, og dermed kan du være fleksibel og effektiv, uanset hvor du er.

Nyd de flotte detaljer på den krystalklare skærm

iPad Pro 2021 er udstyret med en XDR Liquid Retina-skærm, der giver dig en naturtro gengivelse af det, du får frem på din skærm.

Apple har forbedret lysstyrken på iPad Pro ved at formindske mini-LED’erne og montere langt flere end på forgængeren. Kombinationen af mini-LED’er og dæmpningszoner giver skærmen på iPad Pro 2021 en helt ekstrem kontrast. Faktisk er kontrastforholdet 1.000.000:1.

Det betyder, at alt, du ser på din iPad Pro, ligner virkeligheden.

iPad Pro 2020 - Ydeevne og design i verdensklasse

I 2020 udsendte Apple deres hidtil nyeste iPad Pro. Den kom med banebrydende teknologi og innovation. Den har alt det bedste fra Apple i form af ydeevne, design, skærm og funktioner. Dette blev præsenteret gennem en smuk Liquid Retina-skærm i enten 12,9” eller 11”.

Med A12Z-Bionic processoren er iPad Pro 2020 stærk og i stand til at klare alle de opgaver, du kan sætte den over for. Med otte kerner er processoren på højde med de bedste moderne processorer. Dette giver dig en god og uforstyrret oplevelse, hver gang du gamer, surfer, streamer eller arbejder på din iPad Pro 2020.

Uanset om du vil underholdes eller udfolde dig kreativt, kan iPad Pro levere det, du har brug for. Alt fra let billed- og videoredigering til udvikling af 3D-modeller er muligt med iPad Pro 2020.

iPad Pro 3. generation

3. generation af iPad Pro var fuldstændig redesignet. Væk var den velkendte hjem-knap, som i stedet blev erstattet af Face ID, der er verdens mest sikre ansigtsautentificering i en tablet.

Den lækre Liquid Retina-skærm gik nu helt til ud til kanten, så du fik meget mere skærm at arbejde på. Alt på 3. generation af iPad Pros skærm så fantastisk ud takket være naturtro farver, ProMotion-teknologi og branchens bedste farvegengivelse.

I iPad Pro 3rd Gen. finder du A12X Bionic-chippen. Den gør det muligt for dig at multitaske på din iPad. Skriv noter, mal akvareller, SMS med dine venner, surf på nettet og ring via FaceTime. Alt sammen samtidigt.

Stærke kameraer i iPad Pro 3rd Gen

Med 3. generation af iPad Pro får du også to virkelig gode kameraer med Smart HDR. Bagsidekameraet er 12 megapixel og kan tage imponerende billeder, optage 4K-video, scanne dokumenter og give medrivende AR-oplevelser. Frontkameraet er Apples TrueDepth-kamera, som du kan bruge til flotte selfies med Portræt-funktion, Face ID, Ani- og Memojis og meget mere.

Billedbehandling og arbejdet fra din iPad Pro er heller ingen udfordring takket være størrelsen. Hvis du står og mangler en ny computer, kan du nemlig overveje, om du ikke i stedet for skal vælge iPad Pro. Selvom iPad Pro er en tablet, får du faktisk mere power, end du får i de fleste bærbare computere.

Den gode størrelse gør også, at du får et godt og nemt overblik over den aktuelle opgave samt kan gøre de komplicerede opgaver til en hel oplevelse.

Masser af hukommelse og kræfter i iPad Pro

Når du skal vælge en ny tablet, er det vigtigt, at du tænker over, hvor meget hukommelse du skal bruge. Med 3. generations kan du som minimum få en iPad Pro-hukommelse på 64 GB. Med 64 GB vil du have nok plads til de fleste almindelige opgaver i dagligdagen.

Tabletten fra Apple er pakket med hardware, som får selv bærbare computere til at blegne. Skal du derfor bruge den til arbejde, er det en god ide med flere gigabyte, så du har masser af hukommelse. Med en hukommelse på eksempelvis 512 GB, er der altid plads til de store og komplicerede opgaver på din iPad Pro.

Anmeldelse af Apple iPad Pro (2018)

iPad Pro fra 2018 beskrives som ‘alt det bedste fra iPhone i en tablet’. Hør hvorfor Torben fra iNPUT er vild med iPad Pro 2018.

Telia - Anmeldelse af Apple iPad Pro (2018)

iPad Pro 2018 er spækket med fede features og byder på et komplet redesign med en helt ny Liquid Retina skærm, der går helt fra kant til kant. Den er også udstyret med den nye A12X-chip, der er den mest intelligente chip, Apple nogensinde har produceret. Det gør iPad Pro hurtigere end de fleste bærbare computere.

Apple tilbehør