Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Netværk Hjælp
Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Apple iPad Mini

Med iPad mini får du uanede kræfter i et kompakt og stilrent design. iPad mini minder på mange måder om storenbroderen iPad Pro - du får næsten det hele på den halve plads.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Apple iPad mini 2021: Mægtigere end nogensinde

Apple har genopfundet iPad mini-serien, og den nyeste iPad mini fra 2021 kommer med det absolut bedste, som Apple har at byde på. iPad mini 2021 er på mange måder en iPad Pro bare i mindre størrelse.

Hvis du vurderer iPad mini ud fra dens størrelse, bliver du overrasket. For iPad mini kan så meget mere, end indpakningen antyder. Med den avancerede A15 Bionic-chip har iPad mini alle de kræfter, der er brug for til at løse selv de mest avancerede opgaver.

Og alt hvad du foretager dig på din iPad mini sker lige med det samme og i ekstremt høj opløsning. iPad mini 2021 er udstyret med en 8,3” Liquid Retina-skærm, som går fra kant til kant. Det betyder, at hele forsiden af iPad mini bliver udnyttet maksimalt. 

Skærmen byder også på den avancerede True Tone-teknologi. Med True Tone så tilpasser skærmen sig til den belysning, du befinder dig i. Det gør, at du altid får den rette mængde lys fra skærmen på iPad mini, og dermed får du den bedste oplevelse. Hver gang. Altid. 

Forbedret kameraoplevelse - både foran og bagved på iPad mini 2021

iPad mini 2021 har virkelig skruet op for kvaliteten på både front- og bagkameraet. Her er der kommet flere megapixels til, men det er ikke så meget det, der gør forskellen. Det er alle de ekstra funktioner, som kameraerne kan udføre.

Begge kameraer har 12 megapixels, og så fanger de detaljer helt ude i siden af billedet.

På bagsiden sidder et skarpt kamera, der kan skyde detaljerede optagelser. Men du kan også have det sjovt med bagkameraet. Du kan få adgang til massevis af AR-apps, hvor du kan lege med virkeligheden igennem dit kamera på iPad mini. Takket være vidvinkelteknologien får du altid detaljerne med - også dem der synes ude af syne.

Forsidekameraet på iPad mini 2021 har virkelig fået en opgradering, der er til at få øje på. Med ultravidvinkel får du det hele med og mere til. Selvom du holder din iPad mini i armene, så er hele landskabet med på billedet. 

Med “I Fokus” kan du også være sikker på, at du og dine venner er i fokus, når optager video, skyder selfies eller foretager videoopkald med iPad mini. Lynhurtigt indre og lynhurtigt forbundet med det ydre takket være 5G

iPad mini er udstyret med A15 Bionic-chippen. Chippen er den hurtigste, som Apple har udviklet, og den giver iPad mini masser af kræfter til alt det, du har brug for. Dermed bliver iPad mini mindst lige så stærk, som den er praktisk. Og det siger ikke så lidt. 

Med de mange kræfter kan du game løs, du kan redigere billeder i Photoshop og du kan nyde de mest avancerede apps, der findes i App Store.

iPadOS 15 er det nyeste iPad-styresystem, og det er iPad mini selvfølgelig udstyret med. Med systemet kan du koble dit Smart Keyboard eller din Apple Pencil til, og så kan du få endnu mere ud af de mange muligheder, der ligger i iPad mini. 

Og iPad mini er ikke kun praktisk i sin størrelse. Den er også praktisk i sine funktioner og særligt sine forbindelsesfunktioner. Med WiFi 6 er du lynhurtigt forbundet til dit WiFi-netværk derhjemme eller på kontoret. Og med 5G kan du være online lynhurtigt, når du er på farten med din iPad mini. Der er altså ingen begrænsninger for, hvor og hvornår du kan nyde den nye iPad mini fra Apple. 

Se og læs også om iPad, iPad Air og iPad Pro

Apple tilbehør