• Hurtig levering: 1 - 3 dage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Hurtig levering: 1 - 3 dage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

iPad Air

Bliv klogere på, hvad den nye iPad Air kan, og hvordan den ser ud.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Se det hele klart på iPad Air

 

Betagende Retina-skærm

Den 10,5" store Retina-skærm med bredere farveområde viser dine billeder, videoer og spil med levende og naturtro detaljer. Og uanset hvor du bruger iPad Air, sørger True Tone for høj lysstyrke og antirefleksbelægning, så du får den bedste visuelle oplevelse.

 

Tyndt og let design

iPad Air er udstyret med en stor 10,5" Retina-skærm. Trods det er den utrolig let at have med grundet det tynde og lette design. Det gør iPad Air perfekt at have med på farten.

 

Skriv, tegn, underskriv og skitsér med Apple Pencil

Med Apple Pencil kan du forvandle din iPad Air til en notesblok, et lærred eller noget helt tredje – kun fantasien sætter grænser. Apple Pencil har nemlig samme præcision, hurtige respons og naturlige flow som et traditionelt skriveredskab.

 

iPad Pro med A12X Bionic-chip

 

I iPad Pro finder du den nye A12X Bionic-chip. Den gør det muligt for dig at multitaske på din iPad. Skriv noter, mal akvareller, SMS med dine venner, surf på nettet og ring via FaceTime. Alt sammen samtidigt.

 

Fuld power med A12 Bionic-chippen

iPad Air får sin power fra A12 Bionic-chippen med Neural Engine. Den giver dig alt det power, du har brug for i din hverdag. Du kan redigere en video, lave en fed præsentation, designe en 3D-model, streame din yndlingsfilm uden problemer.

 

Batteri til hele dagen

Med iPad Air får du op til 10 timers batteri. Det betyder, at du med en enkelt opladning har batteri nok til hele dagen.

 

iPad Air (2019) vs iPad Pro (2018)

 

Der er flere iPad-modeller på markedet. iPad Air og iPad Pro er to af de mest populære, og de kan bruges til det meste. iPad Air er en god all-round-tablet til hele familien, mens iPad Pro er designet til mere krævende opgaver. Du er dog garanteret en stor skærm og kraftfuld hardware med begge.

 

iPad Air er billigere end iPad Pro iPad Pro er Apples mest kraftfulde iPad og har USB-C iPad Pro har Face ID, mens iPad Air har Touch ID

 

Du kan bruge Apple Pencil på alle iPads, men det er kun iPad Pro, som understøtter Apple Pencil 2. Hvis du ofte skal have din tablet med dig, anbefaler vi iPad Air, da den er lettere og mere praktisk. Er det en “basic” tablet, du leder efter, anbefaler vi den klassiske iPad. Hvis du godt kan lide en mindre skærm, er iPad Mini måske mere dig. Her får du en alsidig iPad i et kompakt design.