Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

iPad Air

iPad Air er den lette, men stadig stærke og elegante udgave af Apples iPad. Den nye iPad Air 2024 kommer med den kraftfulde M2-chip og 5G. Du får maksimal fleksibilitet og elegance. 

iPad Air (2024) tager alt det bedste fra iPad-serien og severer i et stilrent, elegant og sikkert design, der både ser og føles lettere. Læs med herunder og købe din nye iPad Air hos Telia. 

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

iPad Air tilbehør

Apple iPad Air

Med Apple iPad Air får du maksimal ydelse og maksimal elegance. iPad Air kombinerer det bedste fra Apples iPad, hvor du får den høje brugervenlighed og den stærke ydelse men i et meget lettere og mere elegant design. Se vores store udvalg af iPad Air herunder og find din nye iPad.

Nyhed: iPad Air 2024

Apple har endelig lancereret den næste generation af iPad Air, Apple iPad Air 2024

Den nye iPad Air (2024) er en avanceret tablet designet med både stil og ydeevne i tankerne. Den har en kraftfuld M2-chip og en smuk Liquid Retina-skærm, som giver en enestående visuel oplevelse og hurtig, effektiv ydelse. iPad Air fås i to størrelse: 11" og 13".

iPad Air er udstyret med et 12 MP ultravidvinkelkamera på forsiden, som er placeret på den lange side for en bedre videoopkaldsoplevelse. På bagsiden finder du et 12 MP vidvinkelkamera, der tager skarpe billeder og 4K-videoer.

Den imponerende Liquid Retina-skærm gør det at se film, spille spil g arbejde med grafik til en sand fornøjelse. Skærmen har en høj opløsning, levende farver og en responsiv brugeroplevelse, sim sikrer en enestående visuel kvalitet.

Den kraftfulde M2-chip giver iPad Air banebrydende ydeevne, og gør den næsten 50% hurtigere end dens forgænger - og den gør det muligt at køre krævende apps, spille de nyeste spil og bruge AI-teknologier effektivt.

Selvfølgelig kan du også tilgå 5G-netværket med eSIM eller udnytte Wi-Fi 6, når du er i nærheden af et Wi-Fi netværk.

iPad Air 2022: 5G, M1-chip og masser af nyt

iPad Air 2022 er ekstremt effektiv, og det skyldes ikke mindst den avancerede M1-chip, der giver iPad Air markant flere kræfter en forgængeren. Derudover er iPad Air 2022 udstyret med et nyt frontkamera, 5G og meget andet.

Hvis du går meget op i at kunne foretage skarpe videoopkald og tage selfies med vennerne og familien, er iPad Air 2022 skabt til dig. Med et ultravidvinkelkamera og I fokus-funktion får iPad Air 2022 altid det hele med. Og det, der kommer med, det er i det helt rette fokus.

Du kan se indholdet på den smukke 10,9” Liquid Reina-skærm. Skærmen byder på ikke mindre end 3,8 millioner pixels, en lysstyrke på op til 500 nits, Trune Tone og antirefleksbelægning.

Derudover byder iPad Air 2022 på masser af fleksibilitet. Takket være USB-C, så kan du overføre data dobbelt så hurtigt med iPad Air 2022 sammenlignet med iPad Air 2020. Derudover kan du også lade din iPad lynhurtigt op.

Selvfølgelig kan du også tilgå 5G-netværket med eSIM eller udnytte Wi-Fi 6, når du er i nærheden af et Wi-Fi netværk.

iPad Air 2020 - 4th Generation: Top ydelse og elegance

Den tidligere mest kraftfulde iPad Air kom på markedet i 2020, hvor Apple lancerede deres iPad Air 2020 eller iPad Air 4th Generation. Den går under begge navne. Med den ekstremt stærke A14 Bionic-chip rummer iPad Air 2020 alle de kræfter, du har brug for til at arbejde effektivt og udfolde dig kreativt. iPad Air 4th Generation er nemlig ikke blot elegant, den er også meget stærk.

Med et stærkt 12 MP kamera kan du skyde både video og billeder af dine omgivelser. Frontkameraet lader dig også foretage videoopkald og tage selfies i lange baner i høj kvalitet. Med den enestående 10,9” Liquid Retina skærm bliver alle detaljer gengivet krystalklart og lynhurtigt. Med hele 3,8 millioner pixels og en skærm, der går helt ud til kanten, får du virkelig den fulde oplevelse med iPad Air og den smukke 10,9” Liquid Retina skærm.

Hvis du sammenligner iPad Air 2020 med tidligere iPads og iPad Air-modeller, kan du se tydelig forskel.

Masser af kræfter og bedre kamera med iPad Air 2020

A14 Bionic-chip er en af de hurtigste chips, der nogensinde er produceret til en iPad. Eller tablet. Med den får du nærmest uanede kræfter i din iPad Air. Derudover er iPad Air 2020 også udstyret med iPadOS 14, som var helt nyt i 2020. Her får du endnu bedre mulighed for at udnytte de kreative muligheder, der ligger i iPad Air.

Brugen af Apple Pencil er også blevet forbedret, hvor du har langt flere muligheder end før. Du kan ikke blot tegne, skrive og være kreativ, du kan betjene iPad Air 2020 på en helt ny måde med din Apple Pencil.

iPad Air 2020 er udstyret med et endnu bedre kamera end nogensinde. Både foran og bagpå iPad Air sidder der et stærkt kamera, der lader dig forevige dine øjeblikke eller foretage videoopkald i høj kvalitet.

Læg også dertil, at iPad Air 2020 er skabt med hensyn til miljøet. Apple har et mål om at blive CO2-neutrale i 2030, og iPad Air er der produceret med 100% genanvendeligt aluminium og loddetin, hvor også emballagen er miljøvenlig.

iPad Air 2019 holder stadig

Noget der især kendetegner Apples produkter i særdeleshed deres iPads, er at de er fremtidssikret. Selvom du køber en iPad Air i dag, skal du ikke frygte, at du er nødt til at skifte den ud kort tid efter.

Takket være den stærke A14 Bionic Chip, der sidder i iPad Air 2020, er den kraftfuld nok til at klare alle opgaver mange år ud i fremtiden. Et godt eksempel på denne fremtidssikring er iPad Air 2019. Med sin A12X Bionic chip har iPad Air 2019 masser af kræfter, og i dag er netop denne iPad Air stadig stærk og blandt de bedste på markedet.

Med iPad Air kan du bruge Apple Pencil, du kan redigere videoer, designe spændende og kreative præsentationer, designe 3D-modeller og både se film, serie og game. Dertil får du 10 timers batteritid, når du bruger iPad Air 2019 på fuld skrue, og det er rigtig meget sammenlignet med andre tablets.

Apple tilbehør