• Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

IPAD AIR

Bliv klogere på, hvad den nye iPad Air kan, og hvordan den ser ud.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Apple iPad Air

Med Apple iPad AIr får du maksimal ydelse og maksimal elegance. iPad Air kombinerer det bedste fra Apples iPad, hvor du får den høje brugervenlighed og den stærke ydelse men i et meget lettere og mere elegant design. Se vores store udvalg af iPad Air herunder og find din nye iPad.

iPad Air 2020 - 4th Generation: Top ydelse og elegance

Den mest kraftfulde iPad Air kom på markedet i 2020, hvor Apple lancerede deres iPad Air 2020 eller iPad Air 4th Generation. Den går under begge navne. Med den helt nye og ekstremt stærke A14 Bionic-chip rummer iPad Air 2020 alle de kræfter, du har brug for til at arbejde effektivt og udfolde dig kreativt. iPad Air 4th Generation er nemlig ikke blot elegant, den er også meget stærk.

Med et stærkt 12 MP kamera kan du skyde både video og billeder af dine omgivelser. Frontkameraet lader dig også foretage videoopkald og tage selfies i lange baner i høj kvalitet. Med den enestående 10,9” Liquid Retina skærm bliver alle detaljer gengivet krystalklart og lynhurtigt. Med hele 3,8 millioner pixels og en skærm, der går helt ud til kanten, får du virkelig den fulde oplevelse med iPad Air og den smukke 10,9” Liquid Retina skærm.

Hvis du sammenligner iPad Air 2020 med tidligere iPads og iPad Air-modeller, kan du se tydelig forskel.

Flere kræfter og bedre kamera nogensinde med iPad Air 2020

A14 Bionic-chip er den hurtigste chip, der nogensinde er produceret til en iPad. Eller tablet. Med den får du nærmest uanede kræfter i din iPad Air. Derudover er iPad Air 2020 også udstyret med iPadOS 14, der er Apples nyeste styresystem til deres iPad-serie. Her får du endnu bedre mulighed for at udnytte de kreative muligheder, der ligger i iPad Air.

Brugen af Apple Pencil er også blevet forbedret, hvor du har langt flere muligheder end før. Du kan ikke blot tegne, skrive og være kreativ, du kan betjene iPad Air 2020 på en helt ny måde med din Apple Pencil.

iPad Air 2020 er udstyret med et endnu bedre kamera end nogensinde. Både foran og bagpå iPad Air sidder der et stærkt kamera, der lader dig forevige dine øjeblikke eller foretage videoopkald i høj kvalitet.

Læg også dertil, at iPad Air 2020 er skabt med hensyn til miljøet. Apple har et mål om at blive CO2-neutrale i 2030, og iPad Air er der produceret med 100% genanvendeligt aluminium og loddetin, hvor også emballagen er miljøvenlig.

iPad Air 2019 holder stadig

Noget der især kendetegner Apples produkter i særdeleshed deres iPads, er at de er fremtidssikret. Selvom du køber en iPad Air i dag, skal du ikke frygte, at du er nødt til at skifte den ud kort tid efter.

Takket være den stærke A14 Bionic Chip, der sidder i iPad Air 2020, er den kraftfuld nok til at klare alle opgaver mange år ud i fremtiden. Et godt eksempel på denne fremtidssikring er iPad Air 2019. Med sin A12X Bionic chip har iPad Air 2019 masser af kræfter, og i dag er netop denne iPad Air stadig stærk og blandt de bedste på markedet.

Med iPad Air kan du bruge Apple Pencil, du kan redigere videoer, designe spændende og kreative præsentationer, designe 3D-modeller og både se film, serie og game. Dertil får du 10 timers batteritid, når du bruger iPad Air 2019 på fuld skrue, og det er rigtig meget sammenlignet med andre tablets.