Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Netværk Hjælp
Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

OPLADERE OG KABLER TIL IPHONE, IPAD OG APPLE WATCH

Leder du efter en ny oplader til din iPhone, til din iPad eller til dit Apple Watch? Hos Telia har vi et stort udvalg af forskellige opladere, og alle er originale Apple opladere. 

En iPhone oplader består af to dele: Et opladerkabel og en adapter. Opladerkablet er det, de fleste køber flere gange, da det bliver slidt hurtigere end adapteren. Det har intet med kvaliteten at gøre, men langt de fleste mennesker bruger deres iPhone, mens den lader. Når de gør det, så vil kablet over tid blive udsat for utallige vrid og træk, og det slider. 

Men hos Telia har vi et stort udvalg af iPhone opladere i forskellige størrelser og til forskellige behov. Læs mere herunder og køb din nye iPhone oplader her på siden. 

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Hvad er en iPhone oplader?

Nu bliver det avanceret. En iPhone oplader er det, du bruger til at lade din iPhone op med. Hvis du stadig er med, så bliver det endnu mere teknisk nu. Apple står bag de officielle opladere til iPhones, og du kan kun bruge en iPhone oplader til at lade, ja, iPhones op med, samt andre Apple produkter, der har samme indgang. Det vil typisk være en Lightning-indgang. Derfor kalder man også iPhone opladere for Lightning-kabler.

Før i tiden ladede man iPhones op med et bredere stik, som stoppede med iPhone 4. Derfra var det kun med et Lightning-kabel, du kunne lade din iPhone op med. 

Fordelen ved et iPhone Lightning-kabel er, at det er mindre end forgængeren. Det betyder, at der helt lavpraktisk er mere plads at boltre sig på for udviklerne af iPhone. Dermed kan du få en større processor, mere hukommelse og andet, fordi opladeren ikke skal bruge lige så meget plads. 

Det er også med et Lightning-kabel eller Lightning-indgang, at du sætter dine kablede høretelefoner til din iPhone. Ellers må du bruge Bluetooth. Leder du efter tilbehør som Airpods til din iPhone, kan du finde det her.

Trådløs oplader til iPhone

Nu har vi talt meget om kabler, men du kan også få en trådløs oplader til iPhone. Siden udgivelsen af iPhone 8 har det nemlig været muligt at lade din iPhone op med trådløs opladning. Her skal du altså hverken tænke på USB-indgangen, det rette kabel eller noget andet. Du lægger bare din iPhone på en trådløs oplader til iPhone, og så lader den op.

Mange foretrækker den type iPhone oplader, da det er meget lettere at lægge sin telefon på en trådløs oplader end med et kabel. Faktisk får du også hurtig opladning på samme måde. Trådløse opladere lader meget hurtigt. Derfor skal du heller ikke vente så længe på, at din iPhone opladet.

Men hvis du gerne vil kunne bruge din iPhone, mens den lader, er det nok meget smart at have et iPhone-kabel liggende. Du kan nemlig ikke bruge din iPhone, mens du har sat den til trådløs opladning. En trådløs oplader er heller ikke lige så nem at have med på farten. 

Men hvis du har både en trådløs oplader og en “almindelig” iPhone oplader, så er du godt dækket ind. 

Derfor skal du lade din iPhone op med en original iPhone oplader

Hvis du vil sikre dig, at din iPhone bliver ladet korrekt op, og at din lader holder i lang tid, skal du vælge en original iPhone oplader. I en original iPhone oplader sidder en ægte Apple-chip. Din iPhone læser denne chip. Hvis du bruger en ikke-original oplader, kan din iPhone over tid “afvise” den, så at sige. Altså ikke være i stand til at læse den. I så fald vil din oplader ikke virke. 

Derfor skal du gå efter en “MFi-oplader”. MFi står for “Made For iPhone”. Originale Apple opladere er markeret med MFi, og det er på sin vis både et kvalitetsstempel og en sikkerhed for, at du køber noget, der virker.

Her kan du se hele udvalget af opladere og kabler til diverse telefoner.

Apple tilbehør