Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Apple Watch SE

Hos Telia kan du finde et stort udvalg af de lettere ure fra Apple, nemlig Apple Watch SE. Her får du alt det bedste fra Apple Watch i en mere prisvenlig pakke. Læs mere herunder og køb dit nye Apple Watch SE. 

Du kan også købe det nye Apple Watch SE 2022 her. 

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Anmeldelse af Apple Watch Ultra, Apple Watch S8 og Apple Watch SE 2022

Torben Vognsen sammenligner Apple Watch Ultra med Apple Watch S8 og Apple Watch SE 2022. 

Anmeldelse af Apple Watch Ultra, Apple Watch SE 2022 og Apple Watch S8 | Telia Danmark

Apple Watch SE er til dig, der ikke vil nøjes men gerne spare

At kunne spare uden at nøjes. Det er vel noget, de fleste gerne vil. Og netop det kan du få lov til, hvis du køber et Apple Watch SE. Apple Watch SE er nemlig en lettere udgave af den populære Apple Watch-serie. Her får du de vigtigste funktioner i en pakke, der er mere prisvenlig. 

Et Apple Watch SE ligner et “almindeligt” Apple Watch. Du får en stor og flot skærm, og du får det samme flotte, kvadratiske design, som hjælper med at give uret en let og nem betjening. 

Derudover giver Apple Watch SE dig indblik i din krops tilstand og din generelle sundhed. Pulsmåler, GPS og søvn- samt træningstrackere hjælper dig med at overvåge dine fremskridt og din tilstand. Alt i alt giver Apple Watch SE dig meget mere, end prisen antyder.  

Apple Watch SE 2022: Flere funktioner for mindre

Apple Watch SE GPS 40 mm black

Hvis du leder efter et Apple Watch, der passer bedre til dit budget, kan du overveje det mere prisvenlige Apple Watch SE. Du vil stadig få adgang til mange af de mest avancerede og spændende funktioner fra Apple Watch, men du får det hele i en pakke, der koster mindre. Den nyeste af de pakker hedder Apple Watch SE 2022.

Apple Watch SE 2022 tager alt det bedste fra de nyeste serier og putter det i en kompakt størrelse, som koster mindre, men som kan stort set det samme. Du får nemlig nogle af de nyeste og mest spændende funktioner fra Apple Watch 8: Crash Detection, Fall Detection og Emergency SOS. 

Du får også et mere præcist indblik i din krops sundhed og generelle tilstand med Apple Watch SE 2022. Du kan tracke din træning, og med avancerede sensorer kan du få indblik i din søvn og få hjælp til at sove bedre. Alt sammen noget, der hjælper dig mod at forbedre din generelle sundhed. 

 

Apple Watch SE 2022 kommer med en dual-core S8 SiP-processor, der også sidder i Apple Watch 8. Det gør Apple Watch SE 2. generation 20% hurtigere end forgængeren fra 2021. 

Du kan få Apple Watch SE 2022 i farverne Midnat, Stjerneskær og Sølv.

Apple Watch SE 2021: Nærmest ingen begrænsninger

Apple Watch SE 2021 minder på mange måder om den “ægte” serie af Apple Watch. Her er nemlig masser af de samme funktioner, der gør Apple Watch SE 2021 til et meget avanceret smartwatch. Dog til en meget skarpere pris end hovedserien af Apples smartwatch. 

Med Apple Watch SE 2021 har du altid det, du skal bruge, ved hånden. Bogstaveligt talt. Du har nemlig adgang til forskellige kort som medlemskort, boardingkort og billetter via dit Apple Watch SE 2021. Og skal du bruge hjælp, så spørger du bare Siri. Siri er en del af Apple Watch SE 2022, og hvad end du er i tvivl om, kan du spørge hende om. 

Apple Watch SE 2021 er også skabt til at hjælpe dig med at finde dine enheder. Med et par enkelte tryk kan du få hjælp til at lokalisere din iPhone, iPad eller AirPods, og så er det slut med at bruge lang tid på at lede efter dine ting. 

Apple Watch SE 2021 giver dig også mulighed for at se ind i din sundhed. Er du kvinde, kan du bruge Apple Watch SE 2021 til at holde øje med din menstruationscyklus. Dette gør også, at du kan bruge Apple Watch SE 2021 til at se, hvornår du har størst chance eller risiko for at blive gravid, afhængigt af hvordan du ser på den sandsynlighed. 

Det har aldrig været smartere end med Apple Watch SE

Hvis du er et sted, hvor støjniveauet er for højt, så får du en advarsel fra dit Apple Watch SE. Dermed undgår du at få skader på hørsel, hvis du opholder dig for længe et sted, hvor der er for meget larm. 

Derudover kan du styre dit hjems SMART-enheder med få tryk eller stemmekommandoer via dit Apple Watch SE. Skru op for varmen, skru ned for din højttaler eller gør noget tredje, som dit smarte hjem er i stand til. 

Når du er ude at gå og prøver at finde vej, kan du få hjælp til det. På dit Apple Watch SE kan du se, hvor du skal gå hen. Men du får også praj via vibrationer, så du kan finde vej uden at se på dit ur. 

Dit Apple Watch SE 2021 gør det også muligt for dig at betjene din iPhone uden at røre ved din iPhone. Du kan nemlig bruge dit Apple Watch SE 2021 som søger og ellers tage billeder med dit ur helt glidende, let og enkelt. 

Apple tilbehør