• Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Apple AirTag

Hvor er dine nøgler? Hvor er din pung? Hvor er din taske? Det er slut med at lede i ren panik efter dine ting, i frygt at for at du har glemt dem et sted. Med Apple AirTag ved du altid, hvor dine ting er. 

Apple AirTag er en smart anordning - nogen vil måske sige dims - du sætter på dine ting. Herfra kan du via din iPhone spore, hvor dine ting befinder sig. Dermed er det slut med at glemme og miste nøgler, tasker, punge og andet, der fra tid til anden kan blive væk. Og som virkelig ikke er sjovt at mangle. 

AirTag er nemt at sætte op, nemt at brug og batteriet holder i over et år. Hvis du er træt af ikke at kunne finde dine vigtigste ting, bør du læse mere om Apple AirTag herunder og købe dit AirTag her på siden. 

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Slut med panik over glemte sager: Med Apple AirTag er dine ting aldrig væk

Suget i maven og følelsen af, at noget meget vigtigt er væk, kender vi nok alle. Hvis du også gør, og du gerne vil være fri for at stå i en situation, hvor du mangler dine vigtigste ting, så er Apple AirTag løsningen for dig. Det hele er stort set allerede sat op for dig i din iPhone, hvor du i din “Find-app” bare skal gå ind under Genstande. 

Herfra kan du afspille en lyd fra dit AirTag, så du kan finde dine ting. Eller også kan din iPhone vise, hvor de befinder sig. Det vil sige, at Apple AirTag er god til både at finde ting i hjemmet og uden for hjemmet. Altså hvor som helst. 

Hvis din glemte ting befinder sig et stykke væk, så guider din iPhone dig. Den siger, hvilken retning du skal gå i, og hvor langt væk dit AirTag er. Og dermed din genstand.

Men du kan også finde dit Apple AirTag igen, hvis det er langt væk. Rigtig langt væk. Du får nemlig hjælp af alle dem, der har en iPhone på sig. 

Apple AirTag sender signaler via Bluetooth, som når til diverse iPhone, iPad og Mac-enheder. Herfra bliver signalet sendt til iCloud, og dermed kan du se, hvor din ting befinder sig. Det er selvfølgelig i overensstemmelse med sikkerhedsmæssige forhold, og alle data og signaler bliver krypterede. Intet bliver delt med de forkerte, og det gør kun, at du kan finde dine ting igen. 

Et Apple AirTag kan også indstilles til at vise dine kontaktoplysninger, hvis en NFC-kompatibel enhed rør ved den. NFC er den teknologi, der gør, at du kan betale med din enhed som en iPhone eller dit Apple Watch

Ingen andre end dig selv kan dog se, hvor dit Apple AirTag befinder sig. Ikke engang Apple. Det hele er anonymt. Dermed er det også umuligt for andre at spore din AirTags. 

Apple AirTag er nemt at bruge, holder længe og holder til meget

Et AirTag fra Apple er let at bruge. Med et enkelt tryk på dit AirTag er det aktiveret. Herfra skal du bare give det et passende navn, og så kan du spore dit AirTag hvor som helst. På den måde kan du bruge din iPhone eller dit Apple Watch til at finde eller holde øje med dine ting. 

Apple AirTag er vandafvisende, stænkafvisende og støvafvisende med en IP67-klassificering. Det vil sige, at det kan være nedsunket ned til 1 meter i op til 30 minutter. Dermed kan du stadig finde dine ting, selvom du taber dem i vand.