Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
 • Levering: 1 - 2 hverdage
 • Fri fragt
 • Betal over 36 mdr.
 • 30 dages fri retur
 • Levering: 1 - 2 hverdage
 • Fri fragt
 • Betal over 36 mdr.
 • 30 dages fri retur

Apple AirTag

Hvor er dine nøgler? Hvor er din pung? Hvor er din taske? Det er slut med at lede i ren panik efter dine ting, i frygt at for at du har glemt dem et sted. Med Apple AirTag ved du altid, hvor dine ting er. 

Apple AirTag er en smart anordning - nogen vil måske sige dims - du sætter på dine ting. Herfra kan du via din iPhone spore, hvor dine ting befinder sig. Dermed er det slut med at glemme og miste nøgler, tasker, punge og andet, der fra tid til anden kan blive væk. Og som virkelig ikke er sjovt at mangle. 

AirTag er nemt at sætte op, nemt at brug og batteriet holder i over et år. Hvis du er træt af ikke at kunne finde dine vigtigste ting, bør du læse mere om Apple AirTag herunder og købe dit AirTag her på siden. 

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Slut med panik over glemte sager: Med Apple AirTag er dine ting aldrig væk

Suget i maven og følelsen af, at noget meget vigtigt er væk, kender vi nok alle. Hvis du også gør, og du gerne vil være fri for at stå i en situation, hvor du mangler dine vigtigste ting, så er Apple AirTag løsningen for dig. Det hele er stort set allerede sat op for dig i din iPhone, hvor du i din “Find-app” bare skal gå ind under Genstande. 

Herfra kan du afspille en lyd fra dit AirTag, så du kan finde dine ting. Eller også kan din iPhone vise, hvor de befinder sig. Det vil sige, at Apple AirTag er god til både at finde ting i hjemmet og uden for hjemmet. Altså hvor som helst. 

Hvis din glemte ting befinder sig et stykke væk, så guider din iPhone dig. Den siger, hvilken retning du skal gå i, og hvor langt væk dit AirTag er. Og dermed din genstand.

Men du kan også finde dit Apple AirTag igen, hvis det er langt væk. Rigtig langt væk. Du får nemlig hjælp af alle dem, der har en iPhone på sig. 

Apple AirTag sender signaler via Bluetooth, som når til diverse iPhone, iPad og Mac-enheder. Herfra bliver signalet sendt til iCloud, og dermed kan du se, hvor din ting befinder sig. Det er selvfølgelig i overensstemmelse med sikkerhedsmæssige forhold, og alle data og signaler bliver krypterede. Intet bliver delt med de forkerte, og det gør kun, at du kan finde dine ting igen. 

Et Apple AirTag kan også indstilles til at vise dine kontaktoplysninger, hvis en NFC-kompatibel enhed rør ved den. NFC er den teknologi, der gør, at du kan betale med din enhed som en iPhone eller dit Apple Watch

Ingen andre end dig selv kan dog se, hvor dit Apple AirTag befinder sig. Ikke engang Apple. Det hele er anonymt. Dermed er det også umuligt for andre at spore din AirTags. 

Apple AirTag er nemt at bruge, holder længe og holder til meget

Et AirTag fra Apple er let at bruge. Med et enkelt tryk på dit AirTag er det aktiveret. Herfra skal du bare give det et passende navn, og så kan du spore dit AirTag hvor som helst. På den måde kan du bruge din iPhone eller dit Apple Watch til at finde eller holde øje med dine ting. 

Apple AirTag er vandafvisende, stænkafvisende og støvafvisende med en IP67-klassificering. Det vil sige, at det kan være nedsunket ned til 1 meter i op til 30 minutter. Dermed kan du stadig finde dine ting, selvom du taber dem i vand. 

Hvornår er det en god idé at bruge AirTag?

Vi har herunder beskrevet fem oplagte måder at bruge AirTags.

 1. Nøglerne: En af de mest almindelige genstande, vi ofte mister, er vores nøgler. Med en AirTag kan du nemt vedhæfte den til din nøglering. Hvis du ikke kan finde dine nøgler, kan du bruge Find My-appen til at spore deres præcise placering på kortet. Du kan også aktivere højtalerfunktionen på AirTag'en for at hjælpe med at finde dem i dit hjem eller i nærheden.
 2. Rejsetasken eller den indtjekkede bagage: Når du rejser, er det vigtigt at holde styr på din bagage for at undgå at miste den eller forveksle den med andres. Ved at fastgøre en AirTag til din rejsetaske eller den bagage du har tjekket ind, kan du spore bagagens placering under hele rejsen. Hvis din taske bliver forsinket eller mistet, kan du bruge Find My-appen til at identificere dens præcise sted og give den nødvendige information til flyselskabet eller bagagehåndteringen i lufthavnen.
 3. Kæledyr: Hvis du har et kæledyr, der har tendens til at strejfe væk eller blive nysgerrig, kan en AirTag være en uvurderlig hjælp. Ved at fastgøre AirTag'en til dit kæledyrs halsbånd eller sele kan du spore dit kæledyrs bevægelser og sikre, at du altid ved, hvor dit kæledyr er. Hvis det løber væk, kan du nemt bruge Find My-appen til at finde dit kæledyr.
 1. Bærbar computer: Hvis du ofte arbejder eller studerer på farten i toget, bussen eller arbejder på en café eller lignende, med en bærbar computer, kan du bruge en Apple AirTag til at holde styr på din laptop. Ved at fastgøre AirTag'en til computeren eller computertasken, kan du nemt spore dens placering, hvis den bliver glemt eller stjålet. Find My-appen giver dig mulighed for at finde den præcise position og tage nødvendige skridt for at genfinde eller beskytte din bærbare computer.
 2. Børnenes legetøj eller yndlingsbamsen: Børn har en tendens til at tage deres yndlingslegetøj med sig overalt. Med en Apple AirTag kan du fastgøre AirTag’en til deres yndlingsbamse, dukke eller legetøjsbil og være sikker på, at du altid kan finde det, hvis det bliver væk. Find My-appen vil hjælpe dig med at spore legetøjets placering og spare tid på at lede efter bamsen. 

Disse er blot nogle eksempler på situationer, hvor AirTag'en er nyttig. Den kan bruges til at spore og finde en bred vifte af genstande, lige fra bøger og tegnebøger til cykler og elektronik. Uanset hvad du har brug for at holde styr på, er AirTag'en en pålidelig løsning til at forhindre tab og hjælpe med at finde dine ejendele hurtigt og nemt.

Hvordan opsætter jeg Apple AirTag?

Opsætningen af AirTags er nem. Følg guiden herunder.

 1. Først skal du sikre dig, at din iPhone eller iPad kører på den nyeste version af styresystemet iOS, idet du så sikrer dig, at det er så nemt som muligt at opsætte din airTag.
 2. Åbn ‘Find My’-appen på din iPhone eller iPad. Hvis du ikke allerede har appen installeret, kan du downloade den fra Apple App Store.
 3. Aktiver din AirTag ved at fjerne strimlen over batteriet eller trykke på den hvide knap på AirTag'en. Du vil høre en lyd, der indikerer, at AirTag er klar til at blive parret med din iPhone eller iPad..
 4. Placer din AirTag ved siden af din iPhone eller iPad. En meddelelse vises på skærmen, der beder dig om at konfigurere AirTag'en.
 5. Følg instruktionerne på skærmen for at tilføje AirTag til dit Apple ID. Du kan også give AirTag'en et navn og tilknytte den til en bestemt genstand eller kategori.
 6. Når din AirTag er parret og tilføjet til dit Apple ID, er den klar til brug. Du kan nu vedhæfte den til den genstand, du ønsker at spore, f.eks. nøgler, taske eller pung.
 7. Hvis du mister den genstand, du har tilknyttet AirTag'en til, kan du åbne Find My-appen på din iPhone eller iPad. Under fanen "Objekter" vil du se din AirTag-liste. Tryk på den specifikke AirTag for at se dens placering på kortet.
 8. Du kan også aktivere Precision Finding ved at trykke på knappen "Find" ved siden af AirTag'en i appen. Dette giver dig mere præcise instruktioner og vejledning til at finde din mistede genstand.
 9. Hvis du er i nærheden af din mistede genstand, kan du trykke på "Play Sound" i appen for at aktivere AirTag'ens indbyggede højtaler og hjælpe med at finde den.

Det er sådan, du opsætter og bruger AirTag til at spore dine ejendele. Med Find My-appen og AirTag'en ved din side kan du have ro i sindet og hurtigt finde dine værdifulde genstande, når du har brug for det.

Hvordan fungerer sporingsmekanismen i Apple AirTag?

Sporingsmekanismen i Apple AirTag fungerer ved hjælp af en kombination af bluetooth-teknologi og Apples Find My-netværk. Når du tilslutter en AirTag til en genstand, f.eks. dine nøgler eller din taske, kan du bruge Find My-appen på din iPhone eller iPad til at holde styr på genstanden.

AirTag udsender løbende bluetooth-signaler, som kan opfanges af enheder i nærheden fx en Mac-computer, en iPad eller iPhones, der understøtter Find My-netværket. Disse enheder rapporterer anonymt AirTag's placering tilbage til Find My-netværket.

Hvis du mister dine nøgler med AirTag'en på, kan du åbne Find My-appen og finde den på kortet. Find My Appen viser dig den seneste kendte placering af AirTag'en. 

Hvis du er inden for bluetooth-rækkevidde af AirTag'en, kan du også bruge appen til at udløse en lyd på AirTag'en for at hjælpe dig med at finde den.

Hvis du er uden for bluetooth-rækkevidde af AirTag'en, kan du stadig finde den takket være Find My-netværket. Hvis en anden person med en enhed, der er en del af Find My-netværket, kommer inden for rækkevidde af AirTag'en, sendes den anonyme placering tilbage til dig via Find My-appen. Dette giver dig mulighed for at finde din genstand, selvom du ikke selv er i nærheden.

Det er vigtigt at bemærke, at privatliv og sikkerhed er en prioritet i AirTag. AirTag'er er designet med funktioner, der forhindrer misbrug og uautoriseret sporing. For eksempel udsender AirTag'en en lyd, når den er væk fra sin ejer i længere tid, og det er også muligt for andre personer at opdage og identificere en AirTag, der ikke tilhører dem, hvis den er placeret i deres nærhed over tid. Dette hjælper med at beskytte brugernes privatliv og forhindre utilsigtet sporing.

Hvordan bliver jeg en del af 'Find My netværket'?

For at blive en del af Find My-netværket og bidrage til at finde tabte genstande, skal du have en iPhone, iPad eller Mac. Her er trinene til at blive en del af Find My-netværket:

 1. Opdater din enhed: Sørg for, at din iPhone, iPad eller Mac er opdateret til den nyeste version af Apple’s operativsystem. 
 2. Aktivér Find My: Gå til "Indstillinger" på din enhed, tryk på dit navn øverst og vælg "Find My". Aktivér "Find My iPhone" og "Find My-netværk" (eller tilsvarende muligheder, afhængigt af enhedens type).
 3. Tillad deling af placering: For at bidrage til Find My-netværket skal du tillade deling af din enheds placering. Gå til "Indstillinger", tryk på dit navn øverst og vælg "Find My". Aktivér "Del min placering" og vælg "Fra" under "Find My-netværk" for at tillade placeringen af din enhed at blive delt anonymt med Find My-netværket.
 4. Bidrag automatisk eller manuelt: Når du er en del af Find My-netværket, vil din enhed automatisk bidrage til at finde tabte genstande i nærheden. Du behøver ikke gøre noget ekstra. Din enhed sender anonyme placerings-signaler til Find My-netværket, når den opfanger Bluetooth-signaler fra AirTag'er eller andre Find My-kompatible enheder.

Hvis du ikke ønsker, at din enhed automatisk skal bidrage til Find My-netværket, kan du vælge at slå funktionen fra og kun bidrage manuelt. Dette kan gøres ved at gå til "Indstillinger", trykke på dit navn øverst, vælge "Find My" og deaktivere "Find My-netværk".

Ved at blive en del af Find My-netværket kan du hjælpe med at finde tabte genstande for andre mennesker og drage fordel af det samme netværk, hvis du mister noget, der er knyttet til en AirTag eller en anden Find My-kompatibel enhed.

Hvordan skifter jeg batteri i min AirTag?

For at skifte batteriet på din Apple AirTag skal du følge disse trin:

 1. Fjern coveret: Hold AirTag'en i din hånd med logoet vendt mod dig. Brug dine tommelfingre og pegefingre til at trykke nedad og drej mod uret for at fjerne coveret.
 2. Tag det gamle batteri ud: Når coveret er fjernet, vil du se batteriet. Brug en finger til forsigtigt at skubbe batteriet opad og træk det ud af AirTag'en.
 3. Indsæt det nye batteri: Sørg for, at det nye batteri har den korrekte retning (den positive (+) side skal vende opad). Placer batteriet i batterirummet inde i AirTag'en og tryk det ned, indtil det sidder fast på plads.
 4. Sæt coveret på igen: Tryk nedad og drej med uret for at låse det på plads.

Når du har skiftet batteriet, kan du tænde AirTag'en ved at trykke på det hvide Apple-logo i midten af AirTag'en. Du vil høre en kort lyd, der angiver, at AirTag'en er tændt og klar til brug.

Bemærk, at AirTag'en bruger et CR2032-batteri, som er et standard og udskifteligt batteri, der findes i mange elektroniske enheder.

Kombiner dit AirTag med det rette tilbehør

Hvis du vil hænge dit Apple AirTag i eksempelvis din taske, med dine nøgle eller din pung, skal du have noget at hænge dem i. Dertil har Apple designet en række nøgleringe eller loops, hvori du kan hænge dit AirTag. 

Hos Telia finder du et udvalg af tilbehør til dit AirTag her på siden. Der er mange forskellige typer tilbehør til AirTags, men de fleste har som formål at give dig et sted, du kan placere dit AirTag, mens det hænger i din genstand. 

Hvis du er på jagt efter mere tilbehør, kan du finde vores oversigt over tilbehør lige her. 

Alt fra Apple

Alle iPhones

iPhone 15-serien

iPhone 14-serien

iPhone 13-serien

iPhone 12-serien

iPhone 11-serien

iPhone SE

Apple Watch

Apple Watch S8

Apple Watch S7

Apple Watch S6

Apple Watch S3

Apple Watch SE

Apple Watch Ultra

Apple TV

Apple headset

Apple AirPods

Apple Airtags

iPad

iPad Pro

iPad Air

iPad Mini

Brugt iPhone SE

Brugt iPhone 12

Brugt iPhone 11

Brugt iPhone 8