Kurv
Telia Mobil Danmark

Vores virksomhed

Telia er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser og kommunikationen til dine venner, din familie, dine kolleger og dine kunder.

Vi er omkring 800 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov, og som igennem intelligente løsninger, bringer dem tættere på alt det, der betyder noget.

Vores netværk udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved at bidrage til den grønne omstilling, forbinde mennesker og gøre det trygt at færdes online. 

Vores vision er at være den mest kundeorienterede og lønsomme udfordrer på det danske telemarked. Hver dag arbejder vi os henimod vores vision, hvor vi både har løsninger og services til erhvervslivet såvel som privatkunder. 

Vi har vores hovedkvarter på Ørestads Boulevard på Amager i København, men du kan også finde os på vores kontor i Århus. 300 af vores kolleger står også hver dag klar til at hjælpe dig i en af vores butikker rundt om i landet.

Om Telia

Vores kultur og værdier

Vores omkring 800 medarbejdere står sammen som One Team om at nå vores vision som virksomhed. Det bidrager til en unik og mangfoldig kultur, hvor vi hver især tager ansvar for os selv, hinanden og vores kunder – samtidig med, at vi har det sjovt sammen.

Om Telia

Vores direktion

Vi har i Telia en flad organisation, så vi kan træffe hurtige beslutninger og hele tiden blive endnu bedre for vores kunder.

Om Telia

Vores historie

Vi er i Telia Danmark en del af den globale telekoncern, Telia Company, og har markeret os på det danske telemarked siden 1995.

Om Telia

At sige til

Speak-Up Line er Telia Companys kanal, til rapportere bekymringer, hvis du oplever eller har mistanke om en adfærd, der ikke er i overensstemmelse med vores kodeks, eller som ikke følger lokal eller international lovgivning.

  1. Om Telia
  2. Vores virksomhed