Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
Telia Danmark

Vores virksomhed

I Telia er vi begejstrede for digitaliseringens mange muligheder. Vi transformerer den nyeste teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere.

Vi er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser og kommunikationen til dine venner, din familie, dine kolleger og dine kunder. Vi er omkring 800 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov, og som igennem intelligente løsninger, bringer dem tættere på alt det, der betyder noget.

Vores netværk udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved at bidrage til den grønne omstilling, forbinde mennesker og gøre det trygt at færdes online. Det gør vi gennem udnyttelse og udforskning af digitaliseringens mange muligheder – til glæde for os alle.

Vores vision er at være den mest kundeorienterede og lønsomme udfordrer på det danske telemarked. Hver dag arbejder vi os henimod vores vision, hvor vi både har løsninger og services til erhvervslivet såvel som privatkunder. 

Vi har vores hovedkvarter på Holmbladsgade på Amager i København og du kan også finde os på kontorer i Ringsted og Århus. 300 af vores kolleger står også hver dag klar til at hjælpe dig i en af vores butikker rundt om i landet.

Telia privat

Hvad vi kan tilbyde vores privatkunder

Telia erhverv

Hvad vi kan tilbyde det danske erhvervsliv

Sustainability

Vores indsats for klimaet

I Telia har vi forpligtet os til tre ambitiøse, grønne målsætninger, der bidrager til at løse den globale klimaudfordring. Vi vil nemlig være en del af løsningen og ikke bare en mindre del af problemet.

Ledige stillinger

Karriere hos os

Vi er en dynamisk og inspirerende arbejdsplads med utallige muligheder for dig, der interesserer dig for fremtidens digitale samfund.

  1. Om Telia
  2. Vores virksomhed