Telia Danmark

Vores kultur og værdier

I Telia deler vi en begejstring for digitaliseringens pontentiale og tager hver dag ansvar for os selv, hinanden og vores kunder.

Dare, care & simplify

Vores tre værdier Dare, Care & Simplify er det kompas, der hver dag leder os i, hvordan vi opfører os over for vores kunder, samarbejdspartnere, investorer og hinanden. Helt konkret betyder de:

Dare

Vi skal have mod til…
• at gå forrest for at hjælpe vores kunder og udfordre os selv
• at skabe innovative løsninger ved at dele viden og teste nye muligheder
• at udtrykke vores holdninger og bekymringer

Care

Vi skal tage os godt af…
• vores kunder ved at tilbyde stærke og enkle løsninger, der er tilpasset deres behov
• hinanden ved at være støttende, respektfulde og ærlige
• vores samfund ved at handle ansvarligt og i overensstemmelse med vores etiske standarder

Simplify

Vi skal forenkle…
• vores arbejde ved at tage handlingsrettede beslutninger og sikre hurtig service af høj kvalitet
• vores processer ved hjælp af åben kommunikation, aktivt samarbejde og videndeling
• forretningen gennem effektive processer og et klart ejerskab

Brand_Personality_Words (2).gif

Sammenhold og engagement

Vi tror på, at en positiv og udviklende kultur er det bedste grundlag for at udvikle stærke produkter og levere god service til vores kunder– og at det skaber glæde og engagement internt. Og glade og engagerede medarbejdere har vi mange af i Telia. Faktisk oplever vi, at rigtig mange, der prøver nye udfordringer uden for Telia, vender tilbage fordi de savner kulturen og den uformelle tone, der er hos os.

Medarbejdere i Telia tænkes altid ind i vores strategier, lanceringer og events og vi skaber rammer og koncepter, hvor vi kan gå i både uformel og formel dialog. Her deler vi vores viden og læring med hinanden – på sjove og anderledes måder.

Det gælder fx aktiviteter i forbindelse med vores samarbejde med Telia Esport Series, vores strategi for 2021 eller vores egne interne koncepter. Vi elsker nemlig at fejre vores successer og gør det ofte til et lille event, når vi fx lancerer nye produkter osv.

Grønne målsætninger

Da vi i 2019 introducerede tre ambitiøse, grønne målsætninger på sustainability fronten aflagde vi også grønne løfter internt. Fx ved at printe mindre, at tage trappen eller at bruge kaffekoppen en ekstra gang.

Vi tager alle et ansvar og støtter op hver især med små, konkrete aktiviteter. Derved tager vi 100 % handling sammen og hver for sig – og det, tror vi på, er med til at skabe et endnu tættere sammenhold.

Vi engarerer os i Younite

YOUNITE er et initiativ, hvor vi giver vores medarbejdere mulighed for at engagere sig i samfundsaktiviteter, der gør en forskel – og som alle er knyttet til digitalisering.

YOUNITE er en del af Telia Companys fortløbende arbejde med at støtte op om FN's 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling. Vi tager ansvar for, hvordan vores virksomhed påvirker samfundet, og vi bruger vores kerneforretning aktivt til at bidrage til samfundets udvikling.

Som One Team går vi i samme retning og får strategien ud at leve i hele Telia

Hvert år inddrager vi alle medarbejdere i vores strategi-implementering for at sikre, at vi får den ud at leve i hele organisationen. Strategien rulles ud af vores direktion, til lederne, til de enkelte dele af organisationen, til teamet og til den enkelte medarbejder, som sætter sine personlige mål. Derved ved vi alle, hvordan vi hver især bidrager til vores fælles mål.

Vores ambitiøse målsætninger kræver tæt samarbejde og team-ånd på tværs af vores teams og afdelinger, en endnu stærkere kundedreven kultur, og at vi arbejder sammen mod at nå vores mål om at være en ansvarlig og bæredygtig virksomhed. Processen inkluderer derfor også en masse gode, produktive og engagerende workshops på tværs.

Fun facts om Telia Danmark

Gennemsnitsalder

Gennemsnitsalderen i Telia er 33 år. De fleste har fødselsdag i april og færrest i februar.

Ansættelsestid

Telias medarbejdere er i gennemsnit ansat i 4 år.

Fødselsdage

Der er færrest, der har fødselsdag den 18. i en måned – og flest d. 8.

Mere om Telia Danmark

Ledige stillinger

Karriere hos os

Vi er en dynamisk og inspirerende arbejdsplads med utallige muligheder for dig, der interesserer dig for fremtidens digitale samfund.

Om Telia

Vores indsats for klimaet

I Telia har vi forpligtet os på tre ambitiøse, grønne målsætninger, der bidrager til at løse den globale klimaudfordring. Vi vil nemlig være en del af løsningen og ikke bare en mindre del af problemet.

Om Telia

Telia Danmark

Telia er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser. Vi er kommunikationen til dine venner, familie, kolleger og kunder.

  1. Om Telia
  2. Vores kultur og værdier