Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

JBL højtaler

Amerikanske JBL - opkaldt efter James Bullough Lansing - er blandt verdens førende producenter af lydudstyr såsom højtalere. Du får altid en fantastisk lydoplevelse med et produkt fra JBL. Men du får også meget mere end det.

Langt de fleste JBL højtalere er trådløse Bluetooth-højtalere. Du kan have dem med overalt, og du kan let koble din smartphone eller anden enhed til. Det gør du selvfølgelig via Bluetooth. 

Selvom højtalerne er mindre og praktiske, så leverer de stadig en rigtig god lyd. Afhængigt af modellen kan en højtaler fra JBL sagtens være nok til at fyre op for en hel fest. De mindre Bluetooth-højtalere fra JBL kan du også tage med på stranden eller skabe god stemning med din yndlingsmusik til mindre selskaber. 

Læs mere om JBL højtalere herunder og vælge din nye JBL højtaler her på siden.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Derfor skal du vælge en trådløs højtaler fra JBL

Hvis du vil have en Bluetooth-højtaler, der har suveræn lyd og kan tages med overalt, så er det en JBL højtaler, du skal vælge. De kommer i alle prisklasser, og du kan derfor finde lige præcis den JBL højtaler, du har brug for. 

En JBL højtaler er både praktisk og stilren. Det vil sige, at du sagtens kan have den stående som en flot del af din indretning i hjemmet. Den er ikke kun praktisk. Til gengæld kan du også flytte den fra rum til rum derhjemme og stille den tilbage på sin vante plads, når det passer dig.

Som sagt er der JBL højtalere til ethvert behov. Og mangler der en, der passer til dit særlige behov, er der masser af tilbehør at finde. Du kan eksempelvis købe en strop, så din højtaler er endnu lettere at have med omkring. 

Nogle JBL højtalere er også vandtætte samt støv- og sandafvisende, så de er ekstra handy at have med på stranden. Det er altså helt op til dig og dit behov, hvilken højtaler fra JBL du skal vælge. Der skal nok være en, der passer til dine ønsker.

Sådan vælger du den rette JBL højtaler

Som sagt er der en JBL højtaler til ethvert behov og enhver situation. Og det er netop de situationer, du forventer, at du skal bruge din JBL højtaler mest, der skal afgøre, hvilken model du vælger.

Jo mere du vil have den med på farten, desto mere praktisk skal den være. Her mener vi både i forhold til holdbarhed og flytbarhed. Hvis den eksempelvis skal med på stranden, skal den ikke være for stor. Eller tung. Og så skal den kunne stå imod vand og snavs. 

Hvis din højtaler primært skal bruges i hjemmet, så kan du vælge en større model. Den er stadig flytbar, og du kan bruge den alle steder på din matrikel. Men skal du have den med på farten, er den ikke lige så let at have på cyklen. 

Derfor skal du altså overveje, hvor du helst vild bruge din JBL højtaler, når du ser efter en ny. 

Hvis du er på udkig efter en anden højtaler end JBL, kan du se hele udvalget her.