Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

JBL

Her på siden finder du vores tilbehør fra mærket JBL. Du kan blandt andet finde forskellige typer høretelefoner og højtalere. Med tilbehør fra JBL får du en fantastisk lydoplevelse uanset, om du er derhjemme eller er på farten. JBL laver produkter, som du kan bruge til mange forskellige anledninger. Så tag din højtaler med på stranden eller til festen, og nyd bekvemmeligheden ved en en trådløs højtaler med god lyd.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Hvad står JBL for?

JBL står for James Bullough Lansing, og han grundlagde virksomheden i 1946 i USA. Igennem mange år er kvaliteten i amerikanske JBL blevet hyldet, og JBL bliver i dag benyttet af professionelle, der værdsætter den gode lyd. JBL har sans for at lave en kompleks konstruktion i et simpelt og smart design, der appellerer til rigtig mange med forskellige ønsker og behov til høretelefoner og højtalere. Mon ikke at du også kan finde et produkt fra JBL, der imødekommer dine behov.

Hos JBL er innovation i centrum, og kombineret med deres erfaring, så leverer JBL produkter, der nok skal imponere dig. Som altid er de nye, spændende tiltag fra JBL blevet testet og afprøvet, så du altid er sikret den gode kvalitet - både når det gælder lyden og designet.

Høretelefoner fra JBL

JBL laver høretelefoner som både in-ear og on-ear. Uanset hvilken type du vælger, så er du altid sikret en god lyd og et smart design i en høj kvalitet.

Eksempelvis er de trådløse on-ear headset JBL Tune 760NC en god løsning for dig, der gerne vil have et par trådløse høretelefoner med 35 timers batteritid med støjreduktion og 50 timer med støjreduktion slået fra. Batteriet kan oplades på kun 2 timer. Du kan blot tilslutte din musik med bluetooth, og så er du klar. De behagelige ørepuder giver dig tilmed en god komfort. Den indbyggede mikrofon gør, at du let kan foretage og afslutte opkald, mens musikken kører.

Du kan også se vores in-ear høretelefoner, der er oplagte til både træning og sport. De er praktiske, og du kan let løbe og hoppe med dem, uden at de falder af. Her finder du hele vores udvalg af høretelefoner.

Tag din højtaler med dig overalt

Blandt produkterne fra JBL finder du trådløse bluetooth højtalere til forskellige behov og i forskellige prisklasser. Den retro-inspirerede JBL Go højtaler kan fås i flere spændende farver, og den er let at kende med det store JBL-logo på fronten. For mange er højtaleren blevet en fast del af boligindretningen til køkkenet eller soveværelset.

Med Go højtaleren har du mulighed for at streame musik direkte fra din smartphone eller tablet. Som ekstra tilbehør kan du vælge en bærestrop, så du nemt kan have den med dig overalt. Hertil følger fem timers batteritid samt den gode kvalitet som JBL er kendt for.

En anden populær højtaler er JBL Clip 3, som også er en trådløs højtaler med bluetooth. Den lille højtaler er vandtæt, den har en indbygget karabinhage og så er den også robust og stødsikker. Den kommer ligeledes i alle de spændende farver. Den har op til 10 timers batteritid og stereo afspilning.

Du kan også tage et kig på JBL Flip 6, der også er bærbare højtalere med bluetooth. Her får du en højtaler, der kan det hele med lyd i topklasse og et smart design. Uanset hvilken farve du vælger, er de flotte og praktiske til hjemmet og på turen. Er du interesseret i andre højtalere, så tag et kig på vores samlede udvalg af højtalere her.

Hvilken højtaler skal du vælge?

Du skal vælge den højtaler, der passer til dine ønsker og behov. Her er det i høj grad relevant at overveje, hvad du gerne vil bruge højtaleren til. Skal den blot stå derhjemme og spille musik, eller vil du også gerne tage den med på stranden eller i parken.

Heldigvis laver JBL højtalere, der passer til enhver situation og anledning. Det er først og fremmest en god idé at overveje, om din højtaler skal være trådløs, så den kan forbindes med bluetooth.

Du bør også tænke over, hvilken størrelse den skal have - det gælder både den fysiske størrelse samt antallet af watt. Det kommer nemlig an på, hvor kraftig højtaleren er, så musikken kan fylde lokalet. Hvis du gerne vil bruge højtaleren om sommeren til strandturen, så er det ligeledes fornuftigt at vælge en model, der er vandtæt.