• Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Xiaomi Redmi Note-serien

Xiaomi Redmi Note-serien er Xiaomis serie af prisvenlige smartphones med skarpe og avancerede funktioner. Serien byder på overbevisende og avancerede kameraer, der er kombineret med flotte displays, hurtige opladningstider og en performance på højde med flagskibsmodellerne fra de største brands.

Særligt på skærm- og kamerafronten imponerer Xiaomi Redmi Note-serien med imponerende billede- og videokvalitet.

Hos Telia finder du Xiaomi Redmi Note-serien til en skarp pris, og du kan læse mere om den herunder.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Nå nye højder med Xiaomi Redmi Note 11-serien

I januar 2022 annoncerede Xiaomi den nye Xiaomi Redmi Note 11-serie med fire nye modeller, der skulle cementere og slå fast, at Xiaomi vil være en af de helt store på markedet for lavprismobiler.

Xiaomi Redmi Note 11-serien består Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11S og Redmi Note 11.

Her er der lagt vægt på at give forbrugerne telefoner med avancerede kameraer, stærke skærme og mange andre funktioner, der gør det mere spændende at eje en Xiaomi.

Hvis du vælger den stærkeste model i serien, Redmi Note 11 Pro 5G, så får du for alvor et kamera, der er på højde med de allerbedste på markedet. Du får 108 megapixels med vidvinkelfunktion og mange andre spændende detaljer. Det gør, at du kan få virkelig flotte billeder og videoer, uanset om du optager i lys eller mørke.

Selfiekameraet er ligeledes på et rigtig højt niveau, hvorfor du og vennerne kan have det sjovt i timevis med selfies i høj kvalitet.

Høj performance og lang batteritid i Redmi Note 11-serien

Xiaomi Redmi Note 11-serien er udstyret med stærke processore, der giver dig en virkelig høj performance. Det kombinerer de med 5G og flere avancerede funktioner og hardware.

De to stærkeste modeller i serien er udstyrede med Snapdragon-processore, der er kendte som nogle af de hurtigste på smartphone-markedet. Men selvom du vælger en af de lettere udgaver af Redmi Note 11-serien, så får du stadigvæk masser af power.

Alle fire modeller er udstyret med et 5.000 mAh-batteri, hvor Note 11 Pro samtidig har 67W tuboopladning, som gør, at du lade den op til 50% kapacitet på bare 15 minutter. Resten af serien lader op til fuld kapacitet på under en time.

Hele Xiaomi Redmi Note 11-serien kommer med flotte skærme, hvor du kan få op til 120 Hz-opdateringshastighed. Det giver dig glidende overgange og en overbevisende brugerflade, uanset hvilken model du vælger.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Xiaomi?

Xiaomi er en kinesisk teknologiproducent, der blandt andet producerer smartphones, elløbehjul, robotstøvsugere og masser af tilbehør. De producerer produkter i høj kvalitet men til lave priser. Med Xiaomi kan du få samme gode oplevelse fra de kendte mærker men til en meget lavere pris.

Hvorfor skal jeg købe Xiaomi hos Telia?

Hvis du vil have Nordens bedste netværk og have en high-end smartphone til en rigtig skarp pris, skal du købe din nye Xiaomi smartphone hos Telia. Her får du mere mobil for pengene og adgang til 5G-netværket.