Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Xiaomi Redmi Note-serien

Xiaomi Redmi Note-serien er Xiaomis serie af prisvenlige smartphones med skarpe og avancerede funktioner. Serien byder på overbevisende og avancerede kameraer, der er kombineret med flotte displays, hurtige opladningstider og en performance på højde med flagskibsmodellerne fra de største brands.

Særligt på skærm- og kamerafronten imponerer Xiaomi Redmi Note-serien med imponerende billede- og videokvalitet.

Hos Telia finder du Xiaomi Redmi Note-serien til en skarp pris, og du kan læse mere om den herunder.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Nå nye højder med Xiaomi Redmi Note 11-serien

I januar 2022 annoncerede Xiaomi den nye Xiaomi Redmi Note 11-serie med fire nye modeller, der skulle cementere og slå fast, at Xiaomi vil være en af de helt store på markedet for lavprismobiler.

Xiaomi Redmi Note 11-serien består Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11S og Redmi Note 11.

Her er der lagt vægt på at give forbrugerne telefoner med avancerede kameraer, stærke skærme og mange andre funktioner, der gør det mere spændende at eje en Xiaomi.

Hvis du vælger den stærkeste model i serien, Redmi Note 11 Pro 5G, så får du for alvor et kamera, der er på højde med de allerbedste på markedet. Du får 108 megapixels med vidvinkelfunktion og mange andre spændende detaljer. Det gør, at du kan få virkelig flotte billeder og videoer, uanset om du optager i lys eller mørke.

Selfiekameraet er ligeledes på et rigtig højt niveau, hvorfor du og vennerne kan have det sjovt i timevis med selfies i høj kvalitet.

Høj performance og lang batteritid i Redmi Note 11-serien

Xiaomi Redmi Note 11-serien er udstyret med stærke processore, der giver dig en virkelig høj performance. Det kombinerer de med 5G og flere avancerede funktioner og hardware.

De to stærkeste modeller i serien er udstyrede med Snapdragon-processore, der er kendte som nogle af de hurtigste på smartphone-markedet. Men selvom du vælger en af de lettere udgaver af Redmi Note 11-serien, så får du stadigvæk masser af power.

Alle fire modeller er udstyret med et 5.000 mAh-batteri, hvor Note 11 Pro samtidig har 67W tuboopladning, som gør, at du lade den op til 50% kapacitet på bare 15 minutter. Resten af serien lader op til fuld kapacitet på under en time.

Hele Xiaomi Redmi Note 11-serien kommer med flotte skærme, hvor du kan få op til 120 Hz-opdateringshastighed. Det giver dig glidende overgange og en overbevisende brugerflade, uanset hvilken model du vælger.

Xiaomi Redmi 10 5G: Endnu mere for pengene

Hvis du er vild med Redmi Note-serien fra Xiaomi, men du gerne vil have endnu mere for pengene, så er Xiaomi Redmi 10 5G en god nyhed for dig. Her får du nemlig en virkelig skarp mobil til en pris, der er skarpere end nogensinde. 

Her får du nemlig en smartphone med et udsøgt kamera, der har mange avancerede funktioner. Du får en flot skærm, hvor du kan nyde massevis af forskelligt indhold. Xiaomi Redmi 10 5G er udstyret med en meget stærk processor, der sammen med det langtidsholdbare batteri og 5G sikrer dig maksimal fleksibilitet. 

Kameraet er på hele 50MP. Dertil får du en ekstra linse, der hjælper med at stille helt skarpt, når du optager. Og så kan du som noget særligt lægge en effekt på dine videooptagelser, som får videon til at ligne en spillefilm. Men vigtigst af alt, så har Xiaomi Redmi 10 5G Night Mode, der gør, at dine optagelser står med meget bedre lys, end du har set før. 

Efterfølgende kan du nyde dem på den fornemme skærm. På Xiaomi Redmi 10 5G sidder der nemlig en 90 Hz 6,58” Dot Drop-skærm, der giver dig et krystalklart billede på din telefon. Derudover har skærmen AdaptiveSync-teknologi, der gør, at skærmen sparer på opdateringshastigheden og dermed strømmen, afhængigt af din brug af telefonen. 

Og netop din brug af telefonen, den er vigtig. Og her kan du glæde dig over, at du får rigtig mange kræfter med Xiaomi Redmi 10 5G. Her giver den stærke MediaTek Dimensity 700-processor, med sin octa-core CPU dig en CPU-hastighed på hele 2,2 GHz. Det er meget, og det er nok til langt de flest opgaver, som du vil stille en moderne smartphone overfor. 

Læg dertil, at du får 5G og et batteri på hele 5.000 mAh. Det gør altså Xiaomi Redmi 10 5G til en virkelig skarp smartphone til en utrolig skarp pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Xiaomi?

Xiaomi er en kinesisk teknologiproducent, der blandt andet producerer smartphones, elløbehjul, robotstøvsugere og masser af tilbehør. De producerer produkter i høj kvalitet men til lave priser. Med Xiaomi kan du få samme gode oplevelse fra de kendte mærker men til en meget lavere pris.

Hvorfor skal jeg købe Xiaomi hos Telia?

Hvis du vil have Nordens bedste netværk og have en high-end smartphone til en rigtig skarp pris, skal du købe din nye Xiaomi smartphone hos Telia. Her får du mere mobil for pengene og adgang til 5G-netværket.