Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
Apple

iPhone 13 - 13 mini - 13 Pro - 13 Pro Max

Apple har gjort det igen! Præsenteret nye iPhones, der får fans til at juble. Denne gang hedder supermodellerne iPhone 13, 13 mini, 13 Pro og 13 Pro Max.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer
SAML & SPAR – Rabat på din nye mobil
SAML & SPAR – Rabat på din nye mobil

Flyt familien og spar op til 1.200 kr.

Flyt familien og spar op til 1.200 kr.

Flyt familiens mobilabonnementer til Telia, og få rabat på din nye mobil. Du får 300 kr. i rabat pr. familiemedlem, du flytter, ved køb af mobil til min. 799 kr.

Tilføj et nyt abonnement i kurven – så fratrækkes rabatten automatisk. Gælder maks. 4 abonnementer. Online fås rabatten ved køb af abn. med fri tale og fri data. Kom ned i din Telia-butik og få samme rabat med vores andre abn.

Apple iPhone 13 anmeldelse - Anmeldelse af alle 4 iPhone 13-modeller

iPhone 13-serien er landet, og Torben Vognsen, chefredaktør på iNPUT, er klar med sin dom over de fire modeller i den nye iPhone 13-serie.

Apple iPhone 13 anmeldelse | Anmeldelse af alle 4 iPhone 13-modeller | Telia Danmark

iPhone 13 Pro og 13 Pro Max

Et markant stærkere kamerasystem. En skærm, der reagerer så hurtigt, at alt føles nyt igen. Verdens hurtigste chip i en smartphone. Fantastisk holdbarhed. Og et endnu bedre batteri.

Kamera

Et markant stærkere kamerasystem

iPhone 13 Pro og 13 Pro Max er begge udstyrede med et tredobbelt kamera. Med endnu bedre hardware i form af et ultravidvinkel-, et vidvinkel- og et telekamera får du mange flere detaljer med. Og med superintelligent software med nye teknikker til fotografering og filmproduktion og en utrolig hurtig chip, vil kamerasystemet i iPhone 13 Pro-modellerne ændre den måde, du skyder film og billeder på. Det nye ultravidvinkelkamera kan endda fokusere helt ned på to centimers afstand.

Performance

Verdens hurtigste chip i en iPhone

iPhone 13 Pro og 13 Pro Max er udstyrede med den nye A15 Bionic-chip, der er så hurtig, kraftfuld og intelligent, at ingen anden smartphone-chip når i nærheden af dens ydeevne. Alt, du foretager dig på din iPhone 13 Pro, sker ekstremt hurtigt og helt uden forsinkelser. Og batteriet er også forbedret, hvilket betyder, at du vil opleve 1,5 times længere batteritid på iPhone 13 Pro end på forgængeren iPhone 12 Pro.

Skærm og design

En skærm, der reagerer så hurtigt, at alt føles nyt igen

iPhone 13 Pro og 13 Pro Max er udstyrede med Super Retina XDR-skærme på henholdsvis 6,1” og 6,7”. Skærmen kan opdatere fra 10 til 120 gange i sekundet. Det gør, at din oplevelse bliver mere naturlig, detaljeret og nøjagtig, uanset om du bruger din iPhone til at tage billeder, se videoer, spille spil eller læse nyheder.

Samtidig kan både 13 Pro og 13 Pro Max tåle at stå model til lidt af hvert – takket være Apples Ceramic Shield materiale, der gør glasset i din iPhone 13 Pro endnu stærkere end noget andet smartphone-glas.

iPhone 13 Pro og 13 Pro Max fås i fire smukke farver: Skyfri blå, sølv, guld og grafitgrå.

 

iPhone 13 og 13 mini

Verdens mest avancerede dobbeltkamera-system. En ultrahurtig chip. Og et fantastisk batteri. I to perfekte størrelser.

Test
Skærm og design

28% lysere Super Retina XDR-skærme

iPhone 13 og 13 mini er udstyrede med 6,1” og 5,4” Super Retina XDR OLED-skærme, som er 28% lysere, så du ser alting bedre – selv i direkte sollys. Du vil se klare hvide, dybe sorte og alle andre nuancer derimellem. Alligevel bruger skærmen mindre batteri end nogensinde før.

Og takket være Apples Ceramic Shield materiale er glasset i din iPhone 13 endnu stærkere end noget smartphone-glas.

iPhone 13 og 13 mini kommer i fem friske farver: lyserød, blå, midnat, stjerneskær og (PRODUCT)RED.

Performance

Dobbeltkamera-system

Med iPhone 13 og 13 mini har Apple lavet et redesign, så der er blevet plads til Apples bedste dobbeltkamera-system og den største sensor i vidvinkelkameraet nogensinde. Der er også blevet plads til optisk billedstabilisering med sensorforskydning, så du kan få skarpe skud, også når du er i bevægelse. Og ultravidvinkelkameraet har fået en endnu hurtigere sensor, så du fanger 47% mere lys.

Kamera

Den hurtigste chip i en smartphone

iPhone 13 og 13 mini er begge udstyrede med den nye A15 Bionic chip. Den er hastighedsøgende, kameraforbedrende, batteriforlængende, privatlivsbeskyttende og spilforandrende. Faktisk er den så hurtig, at den skubber grænserne for, hvad du kan på din iPhone. Og den er så effektiv, at du får et batteri, der holder 1,5 timer længere i iPhone 13 mini end i forgængeren iPhone 12 mini.  

Sammenligning af størrelser

iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro

iPhone 13

iPhone 13 Mini

ER DU I TVIVL OM, HVILKEN IPHONE DU SKAL VÆLGE?

Apple iPhone 13 ­ Alt om den nye iPhone 13-serie

Torben Vognsen, der er chefredaktør på iNPUT, giver dig i videoen her det fulde overblik over modellerne i den nye iPhone 13-serie.

Apple iPhone 13 | Alt om den nye iPhone 13-serie | Telia Danmark

Alle iPhones

Sammeligning

Er du i tvivl om, hvilken iPhone du skal vælge?

Her kan du sammenligne alle de vigtigste iPhone-funktioner.

31 butikker til forskel

Meget kan klares over telefonen og via vores selvbetjening på telia.dk. For os er det dog helt afgørende, at du også kan få professionel rådgivning face to face. Derfor har vi dygtige og dedikerede ansatte i alle vores 31 Telia-butikker, så du nemt kan kigge ind og få teknisk support, hjælp til at vælge ny mobil og abonnement – eller bare lade dig inspirere.

Velkommen indenfor!

Find butik

Find butik

Find åbningstider og rutevejledning til din lokale Telia-butik.

Kontakt kundeservice

Kontakt kundeservice

Find hjælp - ring, skriv eller chat med os