Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S er Samsungs serie af premium smartphones, der siden lanceringen i 2010 har fungeret som flagskibet for Samsung. Samsung Galaxy S-serien er blandt de bedst-sælgende serier nogensinde, og netop derfor har Samsung kontinuerligt udsendt en ny version stort set hvert år siden 2010.

På grund af sin massive succes udvidede Samsung serien af smartphones med tablets. Derudover har Samsung også lavet en A-serie, der er en serie af billigere telefoner samt en Galaxy Z-serie, hvor deres mobiler er moderne udgaver af de klassiske klaptelefoner.

Dog er det stadig Samsung Galaxy S-serien, der er Samsungs flagskib og som Samsung-fans hvert år ser frem til med spænding.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer
SAML & SPAR – Rabat på din nye mobil
SAML & SPAR – Rabat på din nye mobil

Flyt familien og spar op til 1.200 kr.

Flyt familien og spar op til 1.200 kr.

Flyt familiens mobilabonnementer til Telia, og få rabat på din nye mobil. Du får 300 kr. i rabat pr. familiemedlem, du flytter, ved køb af mobil til min. 799 kr.

Tilføj et nyt abonnement i kurven – så fratrækkes rabatten automatisk. Gælder maks. 4 abonnementer. Online fås rabatten ved køb af abn. med fri tale og fri data. Kom ned i din Telia-butik og få samme rabat med vores andre abn.

Samsung Galaxy S-serie

Galaxy S24-serien

Galaxy S23-serien

Alle Samsung mobiler

Samsung Galaxy S23-serien

Samsung lancerede den 01.02.2023 Samsung Galaxy S23-serien, bestående af Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ og Samsung Galaxy S23 Ultra. Samsung beskriver serien som et stort skridt frem, endnu kraftigere, hurtigere og med et endnu bedre kamera end forgængeren Samsung Galaxy S22-serien.

Samsung Galaxy S23 Ultra er udstyret med den mest avancerede kamera-teknologi fra Samsung til dato, inklusive muligheden for at filme i 8K og tage billeder i 200 megapixel, dag og nat. Funktionen Nightography giver mulighed for at tage klare billeder selv i mørke omgivelser. 

Samsung Galaxy S23 Ultra er også den bedste Samsung gaming-telefon og fås med en integreret S Pen. Skærmen er på 6.8” og batteriet er på 5 000 mAh.

Samsung Galaxy S23+ har en skærm på 6.6” og et batteri på 4700 mAh.

Samsung Galaxy S23 har den mindste skærm i serien på 6.1” samt et mindre batteri på 3.900 mAh.

Alle tre Galaxy S23-modeller er udstyret med den hurtigste processor tilgængelig i en Galaxy-telefon nogensinde nemlig Snapdragon 8 Gen 2 Pro, og garanterer dig derfor en hurtig og effektiv ydelse.

Samsung Galaxy S22-serien

Samsung Galaxy S22 serien blev lanceret 9. februar 2022. Samsung satte med sin Samsung Galaxy S22-serie nye standarder for, hvor meget du kan få ud af kameraet i din smartphone. Takket være teknologien Nightography blev det muligt - uanset hvilken model i serien du vælger - at tage billeder i mørke, der stadig fremstår lyse og tydelige.

Samsung Galaxy S22-serien består af tre modeller: Samsung Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra

Uanset hvilken model du vælger, så får du de vigtigste og bedste nye kamerafunktioner. Nightography er det, der gør det muligt for dig at optage video og skyde billeder i mørke - mens de stadig fremstår lyse. Kombinationen af den avancerede nattefunktion og AUthentic Portrait mode samt muligheden for at optage i 8K video betyder, at du kan forevige dine øjeblikke til hver en tid i storslået kvalitet. 

Hvis du vælger Samsung Galaxy S22 Ultra, får du tilmed 108 megapixels samt endnu flere muligheder takket være den integrerede og medfølgende S Pen. 

Samsung Galaxy S22-serien kommer med den hurtigste processor, som Samsung nogensinde har skabt. Processoren er baseret på den banebrydende 4 nm-teknologi, der giver dig alle muligheder for en glidende og hurtig oplevelse med din S22 i hånden. 

Designet på Samsung Galaxy S22-serie er både elegant og robust. De rene linjer og slanke ydre er perfekt balanceret med robusthed og holdbarhed, der gør, at du ikke skal være bange for mindre slag og tab af din Samsung Galaxy S22.

Anmeldelse af Samsung Galaxy S22 5G og S22 + 5G

Torben Vognsen sammenligner de to nye toptelefoner fra Samsung, nemlig Samsung Galxy S22 5G og Samsung Galaxy S22+ 5G.

Samsung Galaxy S22 anmeldelse | Anmeldelse af Samsung Galaxy S22 5G og S22 + 5G | Telia Danmark

Samsung Galaxy S21 - Den nyeste serie fra 2021

I starten af 2021 lancerede og udgav Samsung deres nyeste serie af Samsung Galaxy S-telefoner. Samsung Galaxy S21 5G blev navnet på den nye serie. Med et grænseløst design, kraftfulde kameraer og 5G-opkobling er Samsung Galaxy S21 klar til både nutiden og fremtiden.

Men Samsung Galaxy S21-serien kan du tage billeder som en professionel fotograf. Galaxy S er generelt kendt for sine stærke kameraer, men Galaxy S21 og især Galaxy S21 Ultra sætter en tyk streg under, at Samsung producerer nogle af markedets bedste smartphone-kameraer.

Samsung Galaxy S21-serien er på stort set alle områder en kraftig forbedring af forgængeren i Samsung Galaxy S-universet. Kameraet er bedre, hvor det også er mere avanceret og lader dig være kreativ på en helt ny måde. Du får den store skærm med det forbedrede Gorilla Glass Victus, der står imod tab og slag. Den større skærm bliver understøttet af en bedre processor, så hjælper det forbedrede batteri med at holde endnu længere.

Den kunstige intelligens i Samsung Galaxy S21 hjælper telefonen med mange forskellige opgaver. Den tager bedre billeder, tilpasser sig dit forbrug og behov og yder bedre.

Alt i alt er Samsung Galaxy S21 med længder den bedste udgave af Samsung Galaxy S-serien, og med 5G-netværket er der ingen grænser for, hvad Galaxy S21 kan præstere.

Anmeldelse Samsung Galaxy S21 5G-serien

Torben Vognsen tager dig igennem sine første indtryk af den nye serie af flagskibe fra Samsung, nemlig Samsung Galaxy S21 5G-serien. Samsung Galaxy S21 5G-serien består af tre modeller: Samsung Galaxy S21 5G, Samsung Galaxy S21+ 5G og Samsung Galaxy S21 Ultra 5G.

Samsung Galaxy S21 5G-serien | Første indtryk | Telia Danmark

Samsung Galaxy S21 FE: Alt det bedste i en komptakt indpakning

Efter succesen med Samsung Galaxy S21-serien lancerede Samsung deres mere budgetvenlige udgave, Samsung Galaxy S21 FE. Her har Samsung kogt alt det bedste fra hele S21-serien ned til at skabe en smartphone, der koster mindre men kan stort set det samme.

Med Samsung Galaxy S21 FE får du et kamera, der leverer billeder og optagelser i verdensklasse. Takket været de stærke linser og den avancerede kunstige intelligens får du alle muligheder for at skyde skarpt med din Samsung Galaxy S21 FE. Efterfølgende er der også masser af apps, du kan bruge til at redigere og behandle dine billeder.

Og det er let at behandle billeder og nyde indhold på Samsung Galaxy S21 FE, da skærmen er ekstremt detaljeret. Du får imponerende 120 Hz, så alt, du gør og ser på din skærm, føles glidende og flydende.

Dette skyldes også i høj grad, at Samsung Galaxy S21 FE har masser af kræfter. Faktisk er Samsung Galaxy S21 FE udstyret med den hurtigste processor, Samsung nogensinde har produceret ved udgangen af 2021.

Samsung Galaxy S21 FE er selvfølgelig klar til 5G. Læg dertil at du får et stort 4.500 mAh-batteri, der holder hele dagen og mere til. På den måde er du så fleksibel, som det overhovedet kan lade sig gøre.

Historien om Galaxy S

Tilbage i 2010 kom den første udgave af Samsung Galaxy S med selvsamme navn. Her skulle Samsung tage kampen op mod de andre flagskibsmodeller. Med efterfølgeren Galaxy S II fik Samsung for alvor fat i premium smartphone-markedet. Med strålende salgstal og gode anmeldelser var ingen længere i tvivl om, at Samsung var blandt de bedste på markedet med deres Galaxy S-serie.

Tilbage i 2012 stod slaget om tronen på smartphone-markedet mellem Apples iPhone 4S og HTC’s HTC One X samt Samsung Galaxy S III. HTC og Samsung sloges om Android-tronen, og langsomt men sikkert vandt Galaxy S over sine Android-konkurrenter. Galaxy S III fik særligt ros for at gøre alt det, som S II gjorde godt, endnu bedre. Altså var der tale om en klar forbedring fra S II til S III.

Samsung Galaxy S4 og S5 lignede på mange måder S III, men de var selvfølgelig mere avancerede. Dog udeblev den helt store revolution på modellerne. Men det kom der med Samsung Galaxy S6.

Nu med ekstra kant - eller Edge

Denne serie kom nemlig med en helt ny feature og et nyt navn. Samsung Galaxy S6 Edge var navnet på telefonen, der for første gang præsenterede den buede afslutning på skærmen. Den nye skærm og det nye design blev et hit blandt forbrugerne, og den blev en af de mest populære Android-mobiler på markedet.

Samsung Galaxy S7 og Edge mindede på mange måder om forgængeren. Men serien var trods alt forbedret så meget, at den blev kåret som årets mobil op til flere steder. Mens Galaxy S8 ikke på samme måde vandt hæder og applaus, så ændrede det sig med den næste generation af smartphones i S-serien.

Det var med S9, at der kom mere en ét kamera i linsen bag på telefonen. Men mange mente, at designet mindede for meget om det på S8. Og det lyttede Samsung til. For med deres Samsung Galaxy S10-serie var alt forbedret og forandret. Udtrykket var nyt og spændende, der var hele fire modeller at vælge mellem og for første gang hørte man om udtrykket “5G” i forlængelse af navnet. Det kunne ses på salgstallene, da S10 blev revet væk og solgt i stor stil.

Så var det tid til Samsung Galaxy S11. Men hvis du ikke husker, en Galaxy S11, så er det fordi, den aldrig kom. Samsung valgte nemlig at springe foran i talkøen og gå direkte til Samsung Galaxy S20. Dette blandt andet for at serien kunne passe med det år, som mobilen udkom. Altså i 2020.

Stort udvalg af tilbehør