• Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S er Samsungs serie af premium smartphones, der siden lanceringen i 2010 har fungeret som flagskibet for Samsung. Samsung Galaxy S-serien er blandt de bedst-sælgende serier nogensinde, og netop derfor har Samsung kontinuerligt udsendt en ny version stort set hvert år siden 2010.

På grund af sin massive succes udvidede Samsung serien af smartphones med tablets og de såkaldte Notes. Samsung Galaxy Tab er Samsungs serie af tablets. Derudover har Samsung også lavet en Galaxy Z-serie, hvor deres mobiler er moderne udgaver af de klassiske klaptelefoner.

Dog er det stadig Samsung Galaxy S-serien, der er Samsungs flagskib og som Samsung-fans hvert år ser frem til med spænding.

KUN ONLINE

SPAR 500 kr. PÅ MOBILER OG TABLETS

Tilbuddet udløber om:

Køb for mindst 799 kr. Forudsætter køb af abonnement. Kan ikke kombineres med andre rabatkoder. 

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Spar 25 % på covers og PanzerGlass til Samsung mobiler

Rabatten fratrækkes automatisk i kurven.

Samsung Galaxy S21 - Den nyeste serie fra 2021

I starten af 2021 lancerede og udgav Samsung deres nyeste serie af Samsung Galaxy S-telefoner. Samsung Galaxy S21 5G blev navnet på den nye serie. Med et grænseløst design, kraftfulde kameraer og 5G-opkobling er Samsung Galaxy S21 klar til både nutiden og fremtiden.

Men Samsung Galaxy S21-serien kan du tage billeder som en professionel fotograf. Galaxy S er generelt kendt for sine stærke kameraer, men Galaxy S21 og især Galaxy S21 Ultra sætter en tyk streg under, at Samsung producerer nogle af markedets bedste smartphone-kameraer.

Samsung Galaxy S21-serien er på stort set alle områder en kraftig forbedring af forgængeren i Samsung Galaxy S-universet. Kameraet er bedre, hvor det er også er mere avanceret og lader dig være kreativ på en helt ny måde. Du får den store skærm med det forbedrede Gorilla Glass Victus, der står imod tab og slag. Den større skærm bliver understøttet af en bedre processor, så hjælper det forbedrede batteri med at holde endnu længere.

Den kunstige intelligens i Samsung Galaxy S21 hjælper telefonen med mange forskellige opgaver. Den tager bedre billeder, tilpasser sig dit forbrug og behov og yder bedre.

Alt i alt er Samsung Galaxy S21 med længder den bedste udgave af Samsung Galaxy S-serien, og med 5G-netværket er der ingen grænser for, hvad Galaxy S21 kan præstere.

Historien om Galaxy S

Tilbage i 2010 kom den første udgave af Samsung Galaxy S med selvsamme navn. Her skulle Samsung tage kampen op mod de andre flagskibsmodeller. Med efterfølgeren Galaxy S II fik Samsung for alvor fat i premium smartphone-markedet. Med strålende salgstal og gode anmeldelser var ingen længere i tvivl om, at Samsung var blandt de bedste på markedet med deres Galaxy S-serie.

Tilbage i 2012 stod slaget om tronen på smartphone-markedet mellem Apples iPhone 4S og HTC’s HTC One X samt Samsung Galaxy S III. HTC og Samsung sloges om Android-tronen, og langsomt men sikkert vandt Galaxy S over sine Android-konkurrenter. Galaxy S III fik særligt ros for at gøre alt det, som S II gjorde godt, endnu bedre. Altså var der tale om en klar forbedring fra S II til S III.

Samsung Galaxy S4 og S5 lignede på mange måder S III, men de var selvfølgelig mere avancerede. Dog udeblev den helt store revolution på modellerne. Men det kom der med Samsung Galaxy S6.

Nu med ekstra kant - eller Edge

Denne serie kom nemlig med en helt ny feature og et nyt navn. Samsung Galaxy S6 Edge var navnet på telefonen, der for første gang præsenterede den buede afslutning på skærmen. Den nye skærm og det nye design blev et hit blandt forbrugerne, og den blev en af de mest populære Android-mobiler på markedet.

Samsung Galaxy S7 og Edge mindede på mange måder om forgængeren. Men serien var trods alt forbedret så meget, at den blev kåret som årets mobil op til flere steder. Mens Galaxy S8 ikke på samme måde vandt hæder og applaus, så ændrede det sig med den næste generation af smartphones i S-serien.

Det var med S9, at der kom mere en ét kamera i linsen bag på telefonen. Men mange mente, at designet mindede for meget om det på S8. Og det lyttede Samsung til. For med deres Samsung Galaxy S10-serie var alt forbedret og forandret. Udtrykket var nyt og spændende, der var hele fire modeller at vælge mellem og for første gang hørte man om udtrykket “5G” i forlængelse af navnet. Det kunne ses på salgstallene, da S10 blev revet væk og solgt i stor stil.

Så var det tid til Samsung Galaxy S11. Men hvis du ikke husker, en Galaxy S11, så er det fordi, den aldrig kom. Samsung valgte nemlig at springe foran i talkøen og gå direkte til Samsung Galaxy S20. Dette blandt andet for at serien kunne passe med det år, som mobilen udkom. Altså i 2020.

STORT UDVALG AF TILBEHØR