Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Samsung Galaxy S22-serien er udgået

Heldigvis har vi mange andre populære mobiler fra Samsung. Vi har hele tiden gode tilbud på forskellige modeller fra Samsung, så du kan finde den helt rigtige for dig. Få fri data, familieabonnement og verdens bedste underholdning med i dit Telia-abonnement.

Anmeldelse af Samsung Galaxy S22 5G og S22 + 5G

Torben Vognsen sammenligner de to nye toptelefoner fra Samsung, nemlig Samsung Galxy S22 5G og Samsung Galaxy S22+ 5G.

Samsung Galaxy S22 anmeldelse | Anmeldelse af Samsung Galaxy S22 5G og S22 + 5G | Telia Danmark

Sammenligning af størrelser

Galaxy S22

Galaxy S22+

Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22-serien sætter nye grænser

I februar 2022 præsenterede Samsung deres nye flagskip: Samsung Galaxy S22-serien. Alle Samsung Galaxy S22-mobilerne er alle udstyrede med markant forbedrede kameraer sammenlignet med den forrige serie, Samsung Galaxy S21. S22-serien er i stand til at opfange endnu mere lys end nogensinde før. Det gør, at dine optagelser - uanset om det er billeder eller videoer - har mere liv og er mere realistiske, end du før har set. 

Alle farver, alle detaljer og alt det, der gør et billede eller en video levende, får Samsung Galaxy S22-serien med. Og er der alligevel noget, du gerne vil ændre, er det let og hurtigt at gøre takket være den store skærm og de avancerede redigeringsapps. 

Og du skal ikke være bange for, at du løber tør for strøm. Hele serien er nemlig udstyret med avancerede batterier, der sammen med den intelligente processor får mest muligt ud af strømmen. Du får altså ikke alene et stort batteri, der rummer strøm nok til det hele. Du får også en garanti for, at din Samsung Galaxy S22 bruger strømmen optimalt. 

Processoren i Samsung Galaxy S22-serien er selve hemmeligheden bag den utrolige performance. Med Samsung Galaxy S22-serien sker det nemlig for første gang, at der sidder en processor, der er baseret på 4 nm-teknologien. Her får du kræfter til selv de mest krævende opgaver. Og vælger du Samsung Galaxy S22 Ultra, så får du også mulighed for at gøre endnu mere med den integrerede S Pen. 

Designet på Samsung Galaxy S22-serien kan holde til mere og syner af mere. Med sit slanke, stilrene design ligner S22 umiddelbart ikke en mobil, der kan stå imod tæsk og vand. Men det kan den. Den er udstyret med Gorilla Glass Victus+, der er det stærkeste smartphone-glas hidtil. Desuden er den udstyret med Armor aluminium, der beskytter mod slag og tab. Og så er Samsung Galaxy S22-serien IP68-klassificeret, så du kan tabe den i vand uden bekymringer. 

Oplev mere med Samsung Galaxy S22 og S22+

Samsung Galaxy S22 og Samsung Galaxy S22+ er på mange måder den samme smartphone. Du får det samme kamera, den samme avancerede hardware og software og stort set alt andet. Der, hvor de to modeller adskiller sig, er batteriet og skærmen. 

Med Samsung Galaxy S22 får du en 6,1” FHD+ Dynamic AMOLED 2X skærm med en opdateringshastighed på 120 Hz. Med Samsung Galaxy S22+ er det en 6,6” FHD+ Dynamic AMOLED 2X, 120 Hz-skærm, som altså er større end den på S22.

Batteriet i S22 er på 3.700 mAh, hvor det i Samsung Galaxy S22+ er på 4.500 mAh.

Hovedkameraet i Samsung Galaxy S22 og S22+ er på 50 megapixels. Men takket være Adaptive Pixel-teknologien præsterer Samsung Galaxy S22 på et niveau, der langt overgår det, du forventer af et kamera på 50 megapixels. 

Med værktøjer som Nightography og Authentic Portrait mode får du alle muligheder for at skyde professionelle billeder, uanset hvad motivet er, og hvornår du vil. Hemmeligheden bag Nightography er den største og mest lysfølsomme sensor, som Samsung nogensinde har produceret. Med denne kan du bryde igennem mørket og tage billeder eller optage video, uanset hvornår du vil. 

Netop når du optager video, så kan du gøre det i så høj kvalitet, at du efterfølgende kan plukke stillbilleder ud i en kvalitet, der er på højde med de billeder, du selv tager. Hemmeligheden bag er videooptagelse i 8K. 

Men med store kræfter følger der også et stort ansvar. Uden at der skal gå superheltefortællinger i det, så er det nærmest superheltekræfter, der ligger i Samsung Galaxy S22 og især i teknologien bag kameraet. For at du kan få det maksimale ud af Nightography og 8K får du avanceret billedstabilisering, der sikrer, at dine optagelser og billeder aldrig er rystede. 

Få den ultimative oplevelse med Samsung Galaxy S22 Ultra

Hvis du vil have det bedste og det ultimative, skal du vælge Samsung Galaxy S22 Ultra. Her får du et kamera på svimlende 108 megapixels. De mange megapixels kombinerer Samsung Galaxy S22 Ultra med Adaptive Pixel-teknologien, der gør, at opløsningen og lyskvaliteten på din smartphone bliver endnu mere imponerende. 

Samsung Galaxy S22 har alle de samme funktioner som Nightography og billedstabilisator, som S22 og S22+ har. Men læg dertil, at du også får avanceret Space Zoom med Samsung Galaxy S22 Ultra. Her kan du foretage optisk zoom på et niveau, der aldrig er set før. Alt, der synes langt væk, er pludselig lige foran dig. Og stadig i knivskarp kvalitet. 

På Samsung Galaxy S22 Ultra er der en 6.8" Quad HD+ Dynamic AMOLED 2X, 120 Hz-skærm, hvor hver og en detalje bliver gengivet skarpt og præcist. Skærmen har en maksimal lysstyrke på 1750 nits, der giver lys og klarhed i en sådan grad, at du til tider bliver overvældet af detaljegraden. 

Takket være Split Screen-funktionen kan du også multitaske på din Samsung Galaxy S22 Ultra. Du kan være effektiv og produktiv på flere områder, og du skal ikke bladre gennem dine apps. Du kan have dem åbne samtidig og udnytte hele skærmen. 

Og her kommer vi til det, der adskiller Samsung Galaxy S22 Ultra fra resten af serien. Samsung Galaxy S22 Ultra bliver nemlig leveret med S Pen og er således meget mere end blot en smartphone. Samsung Galaxy S22 Ultra lægger sig i krydsfeltet mellem en tablet og en mobiltelefon, hvor du kan arbejde og være kreativ, ligesom du ønsker. 

Der er så mange muligheder med S Pen og Samsung Galaxy S22 Ultra, at den hurtigt bliver dit foretrukne arbejdsredskab. Samsung Galaxy S22 Ultra er selvfølgelig også kompatibel med masser af andet tilbehør som Samsung Galaxy Watch og Galaxy Buds

Vær mere social end nogensinde før

Samsung har indgået et officielt samarbejde med Snapchat. Det betyder, at du nu kan bruge alle de kamerafunktioner, der følger med Samsung Galaxy S22-serien, i Snapchat. Det vil tage dine snaps til nye højder og gøre din tilstedeværelse på de sociale medier endnu mere tydelig. Uanset om du arbejder professionelt med sociale medier eller bare vil have det sjovt med Snapchat, så er det en god nyhed. 

Med Google Duo kan du ligeledes være forbundet med dine venner, enten live via videochat eller ved at sende billeder og video lynhurtigt og nemt. 

Google Duo er også det oplagte værktøj at bruge, hvis du bruger din Samsung Galaxy S22 til arbejde. Her kan du dele din skærm over et videoopkald og arbejde sammen om et projekt, selv hvis du er langt væk. 

Samsung Galaxy S22 Ultra - Unpacking

I videoen kan du se unpacking af Samsung Galaxy S22 Ultra.

Samsung Galaxy S22 Ultra - Unpacking | Telia Danmark