• Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

SAMSUNG GALAXY A-SERIEN

Samsung Galaxy A-serien giver dig flere muligheder for at få en Samsung-mobil i flot design, virkelig høj ydeevne og med et godt kamera. Alt sammen til en ultraskarp pris. Her på siden kan du læse mere om Galaxy A-serien samt nogle af modellerne.

Du finder også vores store udvalg af Samsung Galaxy A-mobiler herunder.

KUN ONLINE

SPAR 500 kr. PÅ MOBILER OG TABLETS

Tilbuddet udløber om:

Køb for mindst 799 kr. Forudsætter køb af abonnement. Kan ikke kombineres med andre rabatkoder. 

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Spar 25 % på covers og PanzerGlass til Samsung mobiler

Rabatten fratrækkes automatisk i kurven.

SAMSUNG GALAXY A-SERIEN – IMPONERENDE TELEFONER I ALLE PRISKLASSER

Det er en imponerende familie, Samsung Galaxy A-serien er en del af. Samsung har nemlig lanceret flere Galaxy-serier med hvert sit fokus. A'et i Samsung Galaxy A-serien står for Alpha, hvilket også var navnet på den første mobiltelefon i serien i 2014.

Siden da er der kommet mange nye generationer i serien af Galaxy A-modellerne, hvor der i 2021 kom den hidtil nyeste. Den syvende generation af Samsung Galaxy A-serien er den nyeste, og du kan få modellerne til en skarp pris her hos Telia.

Hvis du leder efter flagskibsmodeller fra Samsung, kan du finde hele udvalget af Samsung Galaxy S-modellerne her.

GALAXY A-SERIEN I 2021: SYVENDE GENERATION

A’et i Galaxy A fremhæver Samsung som “awesome” i deres nyeste generation af Samsung Galaxy A-mobiler. Modellerne er stadig prisvenlige, men de er tæt på at være lige så avancerede som de stærkeste flagskibsmodeller på markedet. Derfor er de særdeles attraktive for dig, der vil have en moderne smartphone til en meget skarp pris.

Dertil får du et batteri, der holder i op til to dage. Det er ekstremt lang tid sammenlignet med standarden på resten af smartphone-markedet.

Den nye serie af Galaxy A-modeller er også klar til det nye 5G-netværk. Derfor har udvalgt modeller fået “5G” med i navnet.

Serien indeholder blandt andet: Samsung Galaxy A12, Samsung Galaxy A21s, Samsung Galaxy A12, Samsung Galaxy A32 5G Samsung Galaxy A52, Galaxy A52 5G, Galaxy A52s 5G og Samsung Galaxy A72.

SAMSUNG GALAXY A-SERIENS SJETTE GENERATION I 2020

Samsung lancerede deres sjette generation af den populære A-serie i 2020. Den var på mange måder en overbygning af den foregående serie, og modellerne mindede meget om dem, du kunne få i 2019.

Modellerne talte blandt andre Samsung Galaxy A11, Galaxy A21, Galaxy A31, Galaxy A41, Galaxy A51 og Samsung Galaxy A71.

Den største forskel på den nyere serie fra 2020 og den fra 2019 var, at modellerne havde flere RAM og mere hukommelse. Der var altså tale om mere avancerede telefoner, som du kunne tage ekstra mange billeder med eller sætte til at udføre endnu flere krævende opgaver.

SAMSUNG GALAXY A-SERIEN I 2019: PERFEKT TIL BEGYNDEREN OG DEM, DER VIL HAVE DET HELE

5. generation af Samsung Galaxy A-serien gav dig flere muligheder for at få en mobiltelefon med et godt kamera, høj ydeevne og flot design. 2019-modellerne i Galaxy A-serien var 5. generation, og serien indeholdt Galaxy A20e, Galaxy A40, Galaxy A50, Galaxy A70 og Galaxy A80. Læs meget mere om hver enkel mobiltelefon i 5. generation af Samsung Galaxy A-serien længere nede på siden.

Serien var designet ud fra det, der er vigtigt for dig. A-serien fra 2019 havde modeller i forskellige prisklasser med præcis de funktioner, du gerne ville have dengang – selvfølgelig til en rigtig god pris.

DEN BEDSTE BEGYNDERMOBIL: SAMSUNG GALAXY A20E

Samsung Galaxy A20e var godt nok den mindste mobiltelefon i A-serien i 2019, men lad dig ikke narre. Du fik en virkelig god mobiltelefon, der var alsidig og havde to gode kameraer. Den var perfekt som begyndermobil, da der var tale om en god og pålidelig telefon med de vigtigste funktioner. Og selvfølgelig til en skarp pris.

Det lille "e" står for "essential", da den havde det essentielle, en god mobiltelefon skulle have i 2019 – dobbelt bagsidekamera, skarp skærm og et stort batteri. Faktisk burde e'et havde stået for "ekstra", da du med Samsung Galaxy A20e fik det ekstra, der adskilte den fra andre telefoner i samme prisklasse.

Den brugervenlige grænseflade, One UI, gjorde mobilen nem at bruge. One UI sørgede for, at hardware og software spillede perfekt sammen, så du kunne fokusere på det det, der var vigtigt for dig. Designet på Galaxy A20e var stilrent, enkelt og med bløde kanter, og alle apps og funktioner var lige ved hånden.

SKIL DIG UD MED GALAXY A40

Hvis du gerne ville et trin op fra Galaxy A20e, var det værd at kigge nærmere på Samsung Galaxy A40 fra 2019. Den havde samme elegante og stilrene design og intuitive brugergrænseflade, der gik igen i hele Galaxy A-seriens 5. generation. 

Du fik dog også en skærm, der gav dig meget mere af det hele. Den superskarpe Super AMOLED-skærm dækker faktisk 93% af mobilens forside.

Kameraet i Galaxy A40 hjalp dig med at blive en endnu bedre fotograf på ingen tid. Du kunne nemlig optimere indstillingerne, så kameraets AI genkendte motiverne og selv valgte de indstillinger, der fremhævede motivet bedst. Selfiekameraet var også perfekt, når du ville fremhæve din gode side – uanset om det var med en selfie eller i et gruppebillede.