Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Netværk Ansvarlig skærmtid Hjælp
Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Samsung Galaxy A

Samsung Galaxy A-serien giver dig flere muligheder for at få en Samsung-mobil i flot design, virkelig høj ydeevne og med et godt kamera. Alt sammen til en ultraskarp pris. Her på siden kan du læse mere om Galaxy A-serien samt nogle af modellerne.

Du finder vores store udvalg af Samsung Galaxy A-mobiler herunder.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer
SAML & SPAR – Rabat på din nye mobil
SAML & SPAR – Rabat på din nye mobil

Flyt familien og spar op til 1.200 kr.

Flyt familien og spar op til 1.200 kr.

Flyt familiens mobilabonnementer til Telia, og få rabat på din nye mobil. Du får 300 kr. i rabat pr. familiemedlem, du flytter, ved køb af mobil til min. 799 kr.

Tilføj et nyt abonnement i kurven – så fratrækkes rabatten automatisk. Gælder maks. 4 abonnementer. Online fås rabatten ved køb af abn. med fri tale og fri data. Kom ned i din Telia-butik og få samme rabat med vores andre abn.

Samsung Galaxy A-Serien – Imponerende telefoner i alle prisklasser

Det er en imponerende familie, Samsung Galaxy A-serien er en del af. Samsung har nemlig lanceret flere Galaxy-serier med hvert sit fokus. A'et i Samsung Galaxy A-serien står for Alpha, hvilket også var navnet på den første mobiltelefon i serien i 2014.

Siden da er der kommet mange nye generationer i serien af Galaxy A-modellerne, hvor der i 2021 kom den hidtil nyeste. Den syvende generation af Samsung Galaxy A-serien er den nyeste, og du kan få modellerne til en skarp pris her hos Telia.

Hvis du leder efter flagskibsmodeller fra Samsung, kan du finde hele udvalget af Samsung Galaxy S-modellerne her.

Samsung Galaxy A54 5G ny mobil i marts 2023

Samsung Galaxy A54 5G har et solidt og komfortabelt design, der gør telefonen let at bruge, idet alle funktioner altid er nemme at få adgang til. Du vil sjældent behøve at slette noget takket være den store hukommelse, som rummer alt det essentielle som inklusive indholdet fra din gamle telefon: videoer, billeder, illustrationer og diverse filer og dokumenter. 

Samsung Galaxy A54 5G kommer med fire kameraer. Fotografer og optag klare og smukke billeder og videoer med vidvinkel eller i nærbillede, selv under dårlige lysforhold. 

Den hurtige og følsomme 120 Hz Super AMOLED Infinity-O-skærm sikrer både jævn scrolling og hurtig spiloplevelse med minimal forsinkelse. Se film med præcis farvegengivelse og skarpe kontraster for at bringe biografoplevelsen tættere på dig.

Det store batteri varer op til 48 timer. Når opladning er nødvendig, kan du lynoplade og komme tilbage på farten på kort tid. Vær opmærksom på, at lynopladeren ikke medfølger i boksen, men skal tilkøbes. 

En smule vandstænk og støv er ikke noget problem, da A54 5G er solid nok til at opnå en IP67-klassificering. Telefonen er også udstyret med Samsungs stærkeste glas, Gorilla Glass 5. 

Samsung Knox sikkerhedssystem beskytter din telefon indefra og ud, så kun du får adgang til dine data. Den banebrydende Samsung Galaxy A54 5G fås i de iøjnefaldende farver Sort, Hvid, Lys Lilla og Lys Grøn.

Samsung Galaxy A34 5G ny billig mobil i marts 2023

Samsung Galaxy A34 5G er en billig mobiltelefon til dig, der har brug for en mobil, der kan det meste. Med dens store hukommelse på 128/256 GB, kan du opbevare alt det vigtige uden bekymring om pladsmangel. Hvis du stadig har brug for mere plads, kan du nemt udvide hukommelsen med et microSD-kort på op til 1 TB.

Hvis du køber et mobilabonnement med 5G får du hurtig streaming, deling og gaming uden forsinkelser, så du altid kan være online og klar til at tackle dine opgaver. 

Med fire kameraer inklusive hovedkamera med høj opløsning og optisk billedstabilisator, kan du tage fantastiske billeder og optage videoer i høj kvalitet. 

Samsung Galaxy A34 5G har også integration med andre Samsung Galaxy-enheder som Galaxy Buds, Watch, Book og Tab, så du nemt kan bruge den sammen med dine andre enheder fra Samsung. 

Med dens IP67-certificering til modstand mod vand og støv samt Gorilla Glass 5-beskyttelse af skærmen, kan du også føle dig tryg og beskyttet i enhver situation.

Sidst men ikke mindst, har Samsung Galaxy A34 5G et stilfuldt design i fire forskellige farver, så du kan finde en, der passer til din personlige stil. Med alle disse funktioner og fordele, er Samsung Galaxy A34 5G den perfekte billig mobiltelefon til dig, der ønsker den bedste oplevelse i din hverdag.

Galaxy A-Serien i 2021: Syvende generation

A’et i Galaxy A fremhæver Samsung som “awesome” i deres nyeste generation af Samsung Galaxy A-mobiler. Modellerne er stadig prisvenlige, men de er tæt på at være lige så avancerede som de stærkeste flagskibsmodeller på markedet. Derfor er de særdeles attraktive for dig, der vil have en moderne smartphone til en meget skarp pris.

Dertil får du et batteri, der holder i op til to dage. Det er ekstremt lang tid sammenlignet med standarden på resten af smartphone-markedet.

Den nye serie af Galaxy A-modeller er også klar til det nye 5G-netværk. Derfor har udvalgt modeller fået “5G” med i navnet.

Serien indeholder blandt andet: Samsung Galaxy A12, Samsung Galaxy A21s, Samsung Galaxy A12, Samsung Galaxy A32 5G Samsung Galaxy A52, Galaxy A52 5G, Galaxy A52s 5G og Samsung Galaxy A72.

Samsung Galaxy A-Seriens sjette generation i 2020

Samsung lancerede deres sjette generation af den populære A-serie i 2020. Den var på mange måder en overbygning af den foregående serie, og modellerne mindede meget om dem, du kunne få i 2019.

Modellerne talte blandt andre Samsung Galaxy A11, Galaxy A21, Galaxy A31, Galaxy A41, Galaxy A51 og Samsung Galaxy A71.

Den største forskel på den nyere serie fra 2020 og den fra 2019 var, at modellerne havde flere RAM og mere hukommelse. Der var altså tale om mere avancerede telefoner, som du kunne tage ekstra mange billeder med eller sætte til at udføre endnu flere krævende opgaver.

Samsung Galaxy A-Serien i 2019: Perfekt til begynderen og dem, der vil have det hele

5. generation af Samsung Galaxy A-serien gav dig flere muligheder for at få en mobiltelefon med et godt kamera, høj ydeevne og flot design. 2019-modellerne i Galaxy A-serien var 5. generation, og serien indeholdt Galaxy A20e, Galaxy A40, Galaxy A50, Galaxy A70 og Galaxy A80. Læs meget mere om hver enkel mobiltelefon i 5. generation af Samsung Galaxy A-serien længere nede på siden.

Serien var designet ud fra det, der er vigtigt for dig. A-serien fra 2019 havde modeller i forskellige prisklasser med præcis de funktioner, du gerne ville have dengang – selvfølgelig til en rigtig god pris.

Den bedste begyndermobil: Samsung Galaxy A20e

Samsung Galaxy A20e var godt nok den mindste mobiltelefon i A-serien i 2019, men lad dig ikke narre. Du fik en virkelig god mobiltelefon, der var alsidig og havde to gode kameraer. Den var perfekt som begyndermobil, da der var tale om en god og pålidelig telefon med de vigtigste funktioner. Og selvfølgelig til en skarp pris.

Det lille "e" står for "essential", da den havde det essentielle, en god mobiltelefon skulle have i 2019 – dobbelt bagsidekamera, skarp skærm og et stort batteri. Faktisk burde e'et havde stået for "ekstra", da du med Samsung Galaxy A20e fik det ekstra, der adskilte den fra andre telefoner i samme prisklasse.

Den brugervenlige grænseflade, One UI, gjorde mobilen nem at bruge. One UI sørgede for, at hardware og software spillede perfekt sammen, så du kunne fokusere på det det, der var vigtigt for dig. Designet på Galaxy A20e var stilrent, enkelt og med bløde kanter, og alle apps og funktioner var lige ved hånden.

Skil dig ud med Galaxy A40

Hvis du gerne ville et trin op fra Galaxy A20e, var det værd at kigge nærmere på Samsung Galaxy A40 fra 2019. Den havde samme elegante og stilrene design og intuitive brugergrænseflade, der gik igen i hele Galaxy A-seriens 5. generation. 

Du fik dog også en skærm, der gav dig meget mere af det hele. Den superskarpe Super AMOLED-skærm dækker faktisk 93% af mobilens forside.

Kameraet i Galaxy A40 hjalp dig med at blive en endnu bedre fotograf på ingen tid. Du kunne nemlig optimere indstillingerne, så kameraets AI genkendte motiverne og selv valgte de indstillinger, der fremhævede motivet bedst. Selfiekameraet var også perfekt, når du ville fremhæve din gode side – uanset om det var med en selfie eller i et gruppebillede.

Galaxy A50 – Fremhævede det bedste hver eneste dag

Med Samsung Galaxy A50 fik du endnu mere af det hele. Du fik bl.a. en større skærm (6.4"), tre bagsidekameraer med ultravidvinkel, hovedkamera med højere opløsning og et stort batteri på hele 4.000 mAh. Fingeraftrykslæseren var placeret i skærmen på Galaxy A50, og den interne hukommelse var på 128 GB. Mobilen var den midterste model i Samsung Galaxy A-serien. Den var karakteriseret ved et design, som kombinerede stil og funktion.

Den lå perfekt i hånden, så de mange imponerende features blev en naturlig del af din hverdag. Bixby sørgede for at gøre alting nemmere på din Galaxy A50.

De tre kameraer arbejdede sammen for at tage det perfekte billede. Når du havde foreviget de gode minder, kunne du fremhæve det bedste i hvert billede med de mange redigeringsmuligheder, der også var en integreret del af Samsung Galaxy A50. Du kunne også se og opleve detaljer, der ellers var lette at overse, så alle så bedst muligt ud på de imponerende fotografier.

Samsung Galaxy A51 vs Samsung Galaxy A71 (og Note 10 Lite vs S10 Lite-sammenligning)

Samsung Galaxy A51 vs Samsung Galaxy A71 (og Note 10 Lite vs S10 Lite-sammenligning) | Telia

I denne video sammenligner vi fire nye Samsung Galaxy-mobiler. Vi kigger nemlig på Galaxy A51 vs A71 vs Note 10 Lite vs. S10 Lite. Men hvad kan de fire telefoner? Hvad er forskellen på dem? Vi starter med Galaxy A51 vs A71, hvorefter vi kigger på Galaxy S10 Lite vs Galaxy Note 10 Lite. Nedenfor kan du se tidskoderne for de enkelte sammenligninger. Se med! Det er yderst spændende telefoner!

Galaxy A70 kunne altid følge med i dit tempo

Galaxy A70 havde den største skærm i Samsung Galaxy A-serien sammen med Galaxy A80. Skærmen på 6.7" havde al den plads, du havde brug for. Den knivskarpe sAMOLED Infinity-U-skærm sørgede for, at du aldrig missede én eneste pixel.

Det imponerende triplekamera på Samsung Galaxy A70 gav helt nye kreative muligheder. Billederne stod altid knivskarpt, selv i svagt lys. Dybdefornemmelsen og bredden var sublim og virkelighedstro takket være ultravidvinkelkameraet på 123° og dybdekameraet på 5 MP. Den indbyggede foto-intelligens var samtidig din egen personlige fotoassistent.

Du fik også et batteri på hele 4.500 mAh i Galaxy A70, der kunne følge med dig, uanset hvad du udsatte det for. Samtidig sørgede super-hurtigopladningen for, at du kunne få masser af strøm på ingen tid.

Samsung Galaxy A80 med det innovative roterende kamera

Samsung Galaxy A-serien burde havde heddet A+, da mobilerne fik topkarakterer af både brugere og eksperter. Det var især tilfældet med Samsung Galaxy A80, der havde et revolutionerende roterende kamera, der gav dig det bedste fra to sider. Mobilen havde den største skærm i serien (6.7"), der med sin skarphed og lysstyrke gav større oplevelser, uanset hvad du fotograferede eller så.

Du fik sans for detaljerne – selv de helt små. Det roterende triplekamera gjorde det muligt at få mere med på dine billeder og gøre dine videoer endnu bedre. Du kunne også gå i dybden med fokus på det vigtige takket være dybdekameraet. Det bedste af det hele var dog, at triplekameraet var både bagside- og selfiekamera. Det betød at du også fik markedets bedste selfiekamera med mobilen.

Samsung Galaxy A80 var skabt til livet med sit lette og smidige design. Kameraet poppede kun op, når du ville bruge selfiekameraet.  

Når du brugte bagsidekameraet på normalvis, sad det på sin sædvanlige plads på bagsiden. Det var det intelligente design, Galaxy A-serien fra 2019 var kendt for. Ydeevne og batteri var også helt i top, så du kunne alt det, du plejede – endnu hurtigere og længere.

Samsung Galaxy A80 review: Første kig på mobilens flip-kamera og imponerende specs

Vores faste anmelder, Torben Vognsen, har kigget Galaxy A80 efter i sømmene, og han fortæller dig, hvorfor han er ret begejstret for det nye Samsung Galaxy A80-kamera.

Samsung Galaxy A80 review: Første kig på mobilens flip-kamera og imponerende specs | Telia

Tilbehør til Samsung Galaxy A-Serien

Med det rette tilbehør kan du få endnu mere ud af din Samsung Galaxy A-mobil. Vi har et bredt udvalg af tilbehør, og du kan altid finde noget, der passer til dig og dine behov.

Vi har flere forskellige slags hovedtelefoner, så du kan nyde din yndlingsmusik på farten og derhjemme. Hvis du gerne vil dele musikken med venner og familie, har vi også gode højttalere, du kan koble sammen med din Samsung Galaxy A-mobil.

Husk, at du altid kan besøge din lokale Telia-butik, hvor du kan se og prøve både telefoner og tilbehør. Vores dygtige medarbejdere hjælper også gerne med at finde den helt rigtige mobil fra Samsung Galaxy A-serien til dine behov.

Alle Samsung mobiler