Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Apple Watch Series 8

Det nyeste medlem af Apple Watch-familien er landet. Ottende generation af Apple Watch - Apple Watch Series 8 - kan du nu få fingrene i hos Telia. Her kommer uret med mange banebrydende funktioner, hvor temperatursensorer, Crash Detection og øgede sundhedsfunktioner gør Apple Watch 8 endnu mere komplet end forgængerne. 

Læs mere om Apple Watch Series 8 herunder og køb dit nye ur i dag. 

Filtrer

Anmeldelse af Apple Watch Ultra, Apple Watch S8 og Apple Watch SE 2022

Torben Vognsen sammenligner Apple Watch Ultra med Apple Watch S8 og Apple Watch SE 2022. 

Anmeldelse af Apple Watch Ultra, Apple Watch SE 2022 og Apple Watch S8 | Telia Danmark

Apple Watch 8 sætter øget fokus på sundhed

Apple Watch Series 8 tager alt det bedste fra Serie 7 og udvikler videre på det. Med endnu mere avanceret sundhedstracking og en dybere indsigt i kvinders cyklus, sundhed og søvn er Apple Watch Series 8 den ultimate sundhedstracker. 

Med Apple Watch 8 kan du tracke din søvn, dit iltniveau og din hjerteaktivitet. Du kan få hjælp til at huske at tage din medicin, dine vitaminer og mere via Medicin-appen. Og så er træningsappen i Apple Watch 8 forbedret, så du hele tiden kan optimere på din træning. 

Apple Watch Series 8 tager din sundhed seriøst og hjælper dig med at tage din træning og dit velvære til en nyt niveau. 

Apple Watch S8

Crash Detection tager hånd om din sikkerhed

Apple Watch Series 8

Crash Detection er et nyt sikkerhedssystem, der kan identificere, hvis du kommer ud for en ulykke. Der er særlige sensorer, der, kombineret med et avanceret gyroskop og accelerometer, kan måle høj G-kraft og på den måde registrere, at du har været ude for en bilulykke eller anden højhastighedsulykke. 

Crash Detection kan opfange ulykker på tre forskellige måder: Påkørsel fra siden, påkørsel bagfra og ved biler, der ruller rundt. Herudover bruger Crash Detection inputs fra din mikrofon, og vurderer dit Apple Watch 8, at du har været ude for en ulykke, vil det foretage et nødopkald. 

Apple Watch Series 8 er holdbart og strømbesparende

Apple Watch 8 er skabt med tykt frontglas og en flad base, der er meget støvafvisende. Dette gør, at du ikke skal bekymre dig om at bruge dit Apple Watch 8 i en travl og aktiv hverdag. Desuden er Apple Watch 8 IP6X-klassificeret, som gør uret både støv- og vandafvisende. Faktisk kan du dykke helt ned på 50 meters dybde med uret om dit håndled. 

Og du kan tilmed bruge dit Apple Watch Series 8 i dine aktiviteter hele dagen. Med Low Power Mode kan du forlænge batteritiden med op til 36 timer. Her vil features som Alway-on og automatisk træningsregistrering blive deaktiveret, mens de vigtigste funktioner forbliver aktive. 

Apple Watch 8 emmer af elegance og performance

Apple Watch sprænger næsten rammerne, i og med at skærmen går helt ud til kanten af uret. En smallere ramme kombineret med dette gør, at uret fremstår elegant, hvor overgangen fra kant til skærm er næsten usynlig. 

Du kan nemt swipe, skrive og trykke på dit Apple Watch 8 takket være den responsive og klare Retina-skærm. Det har aldrig været nemmere at betjene et Apple Watch, end det er med Apple Watch 8. 

Det nye Apple Watch 8 kan fås i følgende farver: Midnight, Starlight, Silver og Product Red med et aluminium case. Dertil kan du vælge udgaver med et rustfrit stål-finish, der kommer i henholdsvis Silver, Graphite og Gold. 

Apple Watch 8 lader kvinder få dybere indsigt i deres cyklus

Der er forskel på mænd og kvinders biologi, og det gør, at det at tracke sundheden hos os også er forskellig. Apple Watch Series 8 sætter yderligere fokus på kvinders sundhed, hvor det nu er muligt for dig som kvinde at få dybere indsigt i din menstruationscyklus. Dette kan hjælpe dig, hvis du prøver at blive gravid ved at forudsige din ægløsning, samt tage højde for, hvornår du kan forvente at få din menstruation. 

Dette sker via to sensorer, der er placeret under displayet på dit Apple Watch 8. Via temperaturmålinger og andre inputs kan Apple Watch 8 give dig indsigt i din cyklus og sundhed. Alle dine informationer naturligvis beskyttede og krypterede, og det er kun dig, der har adgang til dine data. 

Apple Watch S8 45mm

Apple tilbehør