Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker

Google case

Leder du efter et nyt cover til din Google Pixel-telefon? Hos Telia kan du finde dit nye Google Pixel case. Vi har nemlig de farvestrålende, stilfulde og designprægede covers, der kommer i mange forskellige farver og udtryk. På den måde kan du finde lige præcis det cover, der passer til dig, din stil og din Google Pixel.

Du kan også tage et kig på vores samlede udvalg af mobilcovers her.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Case til Google Pixel 7-serien

Google har produceret et cover i et avanceret design udelukkende til deres Google Pixel 7-serie. Man kan sige, at dette cover både komplementerer og fuldender æstetikken bag Google Pixel 7 og Google 7 Pro. Og med de forskellige stilfulde farver så kan du garanteret finde et case, der komplementerer din Pixel.

Google-logoet bag på coveret samt sideknapperne er lavet af et metallisk finish, hvilket giver et mere elegant look. Dertil er coveret fremstillet af mere end 30% genanvendt plastik ​​baseret på produktets vægt, så du kan få et mere bæredygtigt design, der samtidig er robust.

Case til Google Pixel 6a

Med et nyt case til din Google Pixel 6A kan du bedre beskytte din telefon mod både ridser og fald. Dette cover gør din telefon ekstra robust, og coverets forhøjede kanter giver en effektiv beskyttelse, hvis du taber din telefon.

Selve dimensionerne er designet direkte ud fra Pixel 6A, så du kan være sikker på, at coveret sidder perfekt. Og dertil passer de forskellige farver også glimrende til din telefon. Du kan tilmed have god samvittighed med et case til Pixel 6a, for det er nemlig fremstillet af 30% genanvendt plast.

Alt fra Google

Google Pixel

Pixel 7

Google opladere og kabler

Google Nest WiFi

Google Chromecast

Google Covers

Google Nest Hub

Google Pixel Buds

Google Mesh