Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Google Pixel 7

Bliv introduceret til Pixel 7 og Pixel 7 Pro – de mest avancerede Google-telefoner til dato. De har Google Tensor G2-chip, så de er hurtige, sikre og har en fantastisk batterilevetid. Pixel-kameraet med Real Tone tager autentiske billeder og fantastiske videoer. Og med TitanM2-sikkerhedschippen hjælper Pixel med at holde dine personlige oplysninger sikre.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Google Pixel 7A er er den nyeste smartphone fra Google

Google Pixel 7A blev lanceret i Danmark den 10.05.2023. Pixel 7A er den prisvenlige model i Google Pixel 7 serien, der som Google Pixel 7 og 7 Pro er udstyret med en Tensor G2 chip, som er udviklet af Google selv. Den kraftige og hurtige Tensor G2 chip gør, at Pixel 7A har indbygget AI, der blandt andet giver en bedre lydoplevelse under telefonopkald og forbedret batterilevetid takket være en mere intelligent strømstyring. 

Google Pixel 7A har indbygget avanceret billedbehandlingsteknologi og dobbelt bagkamera-system, der gør det muligt at tage fantastiske billeder i svagt lys, fikse slørede fotos og fjerne uønskede elementer. 

Det er også værd at fremhæve, at batteriet i Google Pixel 7A kan vare op til 72 timer på en enkelt opladning takket være funktioner som Adaptive Battery og Extreme Battery saver, som bruger kunstig intelligens til at forudsige, hvilke apps, der bruger mest strøm. Google Pixel 7A har også Live Translate-funktionen, der gør det nemt at kommunikere på hele 48 sprog, hvor Pixel 7A i realtid oversætter samtalen. Læs selv meget mere her.

Anmeldelser

Computerworld

“Google Pixel 7 Pro: Google-mobilen indtager Danmark med et brag”

Mobilpriser.dk

“Pixel 7 Pro er mit nye foretrukne kamera”

Mobil.nu

“Et virkelig godt mobilkøb”

MereMobil.dk

“Finally in Denmark! Welcome, Google Pixel” + “Jeg er blæst bagover”

Lyd&Billede

"Lige så hurtig som Pro-versionen, og skærmen er næsten lige så god, bare mindre. Rigtig attraktiv pris."

Anmeldelse af Google Pixel 7 og Google Pixel 7 Pro

Den nye og avancerede Google Pixel 7 og 7 Pro er kommet til Danmark. Se med her, hvor chefredaktør hos iNPUT Torben Vognsen anmelder Google Pixel 7 og Google Pixel 7 Pro efter at have testet dem.

Google Pixel 7 anmeldelse | Test af Google Pixel 7 Pro| Telia Danmark

Google Pixel 7-serien introducerer et nyt design

Begge telefoner vil være udstyret med en anden generation af Tensor-chippen. Processoren blev først brugt i Pixel 6-serien og muliggjorde nye muligheder i kamerasystemet, såsom Magic Eraser, som fjerner uønskede objekter fra fotos og Real Tone, som mere præcist afbilder hudfarver.

Google Tensor G2 gør Pixel 7 hurtigere, mere effektiv og mere sikker. Det giver også endnu flere nyttige funktioner og den bedste billed- og videokvalitet på en Google Pixel hidtil. Med Pixels batterioptimering kan batteriet holde i mere end 24 timer. Du kan også aktivere Ekstrem batterisparefunktionen for at få batteriet til at holde i op til 72 timer. Din Pixel oplader tilmed lynhurtigt.

Pixel 7-serien vil fungere med Android 13. Den mest tydelige ændring i designet fra Pixel 6 til Pixel 7 er kamerabjælken på bagsiden af telefonen. Mens Pixel 6 har en lang, sort kamerabjælke på tværs af bagsiden, så er Pixel 7's kamerabjælke lavet af genbrugsaluminium og har sorte kameraudskæringer, der er mere iøjnefaldende.

Tag skarpe billeder og videoer med Pixel 7 og Pixel 7 Pro

Pixel 7 Pro vil have et tredobbelt bagkamerasystem, der ligner 6 Pro. Og dertil har Pixel 7 Pro et standard vidvinkel-, ultravidvinkel- og en telefotolinse. Derudover kommer Pixel 7 med to bagkameraer, der kan sammenlignes med Pixel 6.

Frontkameraet på Pixel 7 har et pilleformet kamerahak. I modsætning hertil har Pixel 7 Pro et huludskæring med en pilleboks udskåret. Tilsammen ligner disse kameraer et sidelæns udråbstegn, der rummer alle tre kameraer.

Det tredobbelte kamerasystem på bagsiden af Pixel 7 Pro har et 5x teleobjektiv. Det opgraderede objektiv med ultravidvinkel og autofokus inkluderer nu også Makrofokus. De små detaljer giver fremragende billeder - for eksempel regndråber, snefnug, kronblade eller græsstrå.

Pixel 7-kameraet tager fantastiske billeder og videoer med imponerende farver og detaljer. Gør dine videoer mere dramatiske med Filmisk sløring, der holder motivet i fokus og slører baggrunden, hvilket giver dine videoer en mere dramatisk effekt. Filmisk sløring gør, at du kan få videokvalitet på niveau med spillefilm.

Pixel 7's kamera optager videoer med skarpere, mere levende farver samt større kontrast. Dette er med til at gøre landskaber mere ikoniske og øjeblikke mere dramatiske.

Takket være Real Tone bliver flere hudtoner i billeder, videoer og Meet-videoopkald afbildet på en smuk, autentisk og præcis måde. Fjern let forstyrrende elementer som forstyrrende mennesker med Magic Eraser i Google Fotos. Du kan også ændre farven og lysstyrken på et objekt for at få det til at smelte sammen med baggrunden.

Alting står lysende klart på Pixel 7-modellerne

Pixel 7's skærm er ekstremt skarp med detaljerede og levende farver. Skærmen er også hurtig og responsiv, så du kan game og skifte mellem apps uden forsinkelser. Den 6,7" skærm på Pixel 7 Pro får alt til at se endnu bedre og mere nuanceret ud. Den justerer automatisk op til 120 Hz, hvilket giver dig en mere stabil og responsiv oplevelse.

Pixel 7 Pro er det mest sofistikerede design med poleret aluminium i moderne, elegante farver. Pixel 7 har et smukt sofistikeret design. Den er meget slank med en mat aluminiumsfinish og kommer i flere unikke farver.

Google Pixel 7 vil være tilgængelig i Obsidian, Snow og Lemongrass, mens Pixel 7 Pro tilbydes i Obsidian, Snow og Hazel.

Hvilken Pixel 7-model er den rette for dig?

Google Pixel 7 Pro og Pixel 7 har et lignende design, men adskiller sig på nogle få måder, såsom bagkameraet, fysisk størrelse og farvevariationer. Pixel 7 Pro har også have en let buet skærm i forhold til Pixel 7's flade skærm, samt en skarpere opløsning, højere opdateringshastighed, mere RAM og et større batteri.

Kameraet er det område, hvor den væsentligste forskel mellem de to modeller er mest tydelig. Pixel 7 Pro har en telefotosensor og nogle ekstra kamerafunktioner, såsom Makrofokus og et zoom med højere opløsning.

Pixel 7 Pro er dyrere end Pixel 7, så hvad der er det rigtige valg for dig afhænger af, hvilke funktioner der er vigtigst for dig, og hvor meget du er villig til at betale for dem. Pixel 7 er en model, der garanteret kan imponere dig, men hvis du gerne vil have visse ekstra smarte funktioner, så er Pixel 7 Pro modellen for dig.

Læs mere om alle Google Pixel telefoner her.

Google Pixel 7 og Pixel 7 Pro sammenligning af størrelser

Google Pixel 7

Google Pixel 7 Pro