Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Google Nest WiFi

Google har udviklet et WiFi-system, der erstatter den traditionelle router og skaber et stabilt og stærkt WiFi-netværk i hele dit hjem. Bemærk, at du stadig skal have internet via et modem, før Google Nest WiFi kan fungere. Se vores udvalg af Google Nest WiFi routere herunder.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Dæk hele dit hjem med Google Nest WiFi

Et WiFi-netværk fra Google består af flere mindre routere, du fordeler rundt omkring i dit hjem. Dette gør, at du kan dække hele dit hjem med internet og sikre, at du får en stabil og stærk forbindelse over det hele. 

En enkelt Nest-router dækker op til 120 kvadratmeter. Dermed skal der altså ikke mange Google Nest WiFi-punkter til, før hele dit hjem er dækket med lynhurtigt og stabilt internet. Et Google Nest WiFi-punkt dækker op til 90 kvadratmeter. 

Fordelen ved det er, at du kan bevæge dig frit rundt i dit hjem, når du bruger dit WiFi-netværk. Foretager du et videomøde, og skal du pludselig rykke dig fra den ene ende af huset til den anden, så sker det uden forstyrrelser. 

Forlæng rækkevidden på dit WiFi-netværk med Google Nest-punkter

Hvis du køber Google Nest WiFi, så kan du både vælge en router og et eller flere adgangspunkter. Et adgangspunkt til Google WiFI kaldes for et Google Nest WiFi point. Med et adgangspunkt kan du lægge yderligere 90 kvadratmeter til din WiFi-dækning, så du kan dække hver en afkrog af dit hjem. Dette er også smart, hvis du har et anneks eller skur, der skal have WiFi. 

Men det er ikke bare internet, du får med, når du køber et Google WiFi Nest point. Du køber samtidig en smart-enhed, du kan tale til og styre dit netværk med ved simple kommandoer. “Hey Google - tænd musikken i stuen”, og straks så spiller dit Google Nest WiFi-punkt musik. 

Du kan også kontrollere WiFi-forbindelsen med dit adgangspunkt. Dette er særligt smart, hvis du vil have kontrol over dine børns internetforbrug. Det hele foregår i Google Home-appen, hvor du også kan styre alle enheder, der er forbundet til dit Google WiFi-netværk. 

Du skal heller ikke være nervøs for, at I er for mange i husstanden, der er koblet til Google WiFi på samme tid. Det kan nemlig håndtere op til 200 enheder på samme tid, og mange i husstanden kan streame i 4K-opløsning på samme tid også. 

Opdag de mange muligheder med Google-produkter

Med Google Nest WiFi kan du se frem til stabilt internet i dit hjem. Men hvorfor stoppe der? Internet er nemlig ikke det eneste smarte produkt, du kan finde af den kendte producent. Hos Telia kan vi blandt andet tilbyde:

Du kan altså opgradere meget mere end blot dit WiFi med Google-produkter. Og når du benytter dig af udvalget hos Telia, kan du endda få fingrene i alle de smarte enheder ét sted – nemt og enkelt. 

Desuden kan du også overveje, om du vil prøve en Google mobiltelefon. Her får du en enhed, der ubesværet kan arbejde sammen med alle dine andre Google-enheder. Samtidig kan du forvente en brugervenlig telefon, der følger med tiden, så du kan se frem til alle de smarte funktioner, du kender fra din nuværende smartphone.

Sådan sætter du et mesh WiFi netværk op

Vi har lavet en guide til, hvordan du nemt sætter et mesh WiFi netværk op. Alt det kan du læse mere om her.

Alt fra Google

Google Pixel

Pixel 7

Google opladere og kabler

Google Nest WiFi

Google Chromecast

Google Covers

Google Nest Hub

Google Pixel Buds

Google Mesh