Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Nokia tablet

Nokia er blandt verdens førende producenter af smartphones, og den ekspertise har de taget med sig ind i tablet-verdenen og skabt en række tablets, der henvender sig til hele familien. Hele familien kan nemlig nyde godt af de mange kræfter, den flotte skærm, høje brugervenlighed og en smart tablet fra Nokia. 

Som mange andre Nokia-produkter er en Nokia tablet hårdfør og skabt til at blive brugt. De er robuste, holdbare og så har de lang batterilevetid. Læs mere om tablets fra Nokia herunder og vælg din nye Nokia tablet. Leder du efter smartphones fra Nokia, kan du finde dem her.

Filtrer

Nokia T20 - Stærk tablet fra Nokia

Med Nokia T20 kan du arbejde, lære, lege og have det sjovt med en tablet, der holder til at blive brugt af hele familien. Nokia T20 holder til livets små slag, og der er batteri nok til, at du kan lave alt det, du gerne vil, hele dagen. På det store 2K-display bliver underholdningen gengivet knivskarpt, og så er Nokia T20 let at betjene. 

Nokia T20 har strøm til hele dagens gøremål, Med op til 7 timers batteritid under online møder, kan du bruge din T20 som et effektivt arbejdsredskab. Med 10 timers batteritid, når du ser film, er der underholdning nok til hele familien. Og det smarte er, at Nokia T20 er god både på farten og i hjemmet. 

Hvis du surfer, kan du nyde godt af din Nokia T20 i op til 15 timer i træk. Derudover kan du bruge løs af din Nokia T20 uden de store bekymringer, da den med hurtig opladning på ingen tid er klar til timevis af brug igen. Derfor er Nokia T20 et oplagt værktøj til din skolegang eller som arbejdsredskab. 

Når du holder møder med dine kollegaer eller foretager videoopkald med dine nærmeste, behøver du heller ikke et headset. Stereohøjttalerne med OZO Playback sikrer, at lyden rummer hver en detalje, og du får et fuldkomment lydbillede hver gang. 

Det samme gælder, når du gamer. Her er lydkvaliteten i top, og ydelsen er det samme. Nokia T20 er udstyret med en octa-core-chip, der sikrer en flydende, hurtig og pålidelig brugeroplevelse, selv når du presser din Nokia tablet til det yderste.

Nokia giver børn tryghed og masser af sjov med Google Kids Space

Hvis du leder efter en ny eller bare den første tablet til dine børn, er en Nokia tablet et godt valg. Her får du god brugervenlighed, du får en robust tablet, der kan tåle at blive brugt, og så får du et univers, der både er sikkert og sjovt. Det hedder Google Kids Space. 

Her kan dit barn navigere trygt i de interesserer, han eller hun vælger. Her er massevis af apps, bøger og videoer, som passer til dit barns alder og, som nævnt, interesser. 

Som forældre kan I sikre jer, at jeres barn kun ser og finder det indhold, som I vil have. Dermed bliver det sikkert for jeres barn at være kreativ og have det sjovt med sin Nokia T20-tablet. 

Og netop fordi en Nokia T20-tablet er så stærk og robust, skal I heller ikke frygte, at tabletten lider skade, når jeres barn kaster sig ud i at udforske apps eller andet indhold og legen går vildt for sig.