Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

iPhone SE serien

iPhone SE er den prisvenlige serie af iPhones, hvor du får alt det bedste fra Apples iPhone kogt ned til en kompakt størrelse. Det betyder også, at prisen er ekstremt skarp, og du får virkelig meget iPhone for pengene. 

Af den årsag er iPhone SE en af de mest populære iPhone-serier. Herunder kan du læse mere om de forskellige iPhone SE-serier og købe din nye iPhone SE til en skarp pris hos Telia. 

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Anmeldelse af iPhone SE 2022

Torben Vognsen fra iNPUT anmelder iPhone SE 2022. Se med her og find ud af, hvor meget du får for pengene.

iPhone SE 2022 anmeldelse | Test af iPhone SE 2022 | Telia Danmark

iPhone SE 2022 - Stærkere end nogensinde før

Apple har for vane at tage det bedste fra deres nuværende serie af iPhones og koge ned. Det har de gjort igen. De har samlet alt det bedste fra iPhone 13-serien og kogt ned til det, vi kalder iPhone SE 2022. 

I iPhone SE 2022 får du blandt andet den hurtigste chip, Apple nogensinde har skabt i en iPhone. Her får du også et forbedret batteri, 5G, et avanceret kamera og en holdbarhed, der er markant bedre end tidligere. 

Lad os starte med performance. iPhone SE 2022 performer nemlig på et meget højt niveau, takket være den avancerede chip. Men A15 Bionic-chippen får også støtte af kunstig intelligens. Det gør, at iPhone SE 2022 meget bedre kan fordele sine kræfter, så du får mest muligt ud af dem. Alt i alt skaber det en bedre brugeroplevelse. 

Samtidig er dette også med til at sikre, at iPhone SE 2022 bruger strømmen mere fornuftigt og dermed sparer på batteriet. 

iPhone SE 2022 byder på et meget overbevisende kamera

Smart HDR 4, Fotostil og Deep Fusion er bare nogle af de funktioner, der gør, at iPhone SE 2022 overbeviser alle med dens avancerede kamerasystem. Især Smart HDR 4 gør en stor forskel, når du tager billeder. 

Takket være den teknologi kan iPhone SE 2022 nemlig justere kontrast, støj og farver som aldrig før. Det gør, at motivet er skarpt hver eneste gang. Der er altid den rette tone og lysstyrke på din billeder og videoer. 

Hvis det ikke er nok, har iPhone SE 2022 også masser af muligheder for, at du efterfølgende kan redigere dine optagelser.

Det hele sker på den krystalklare 4,7” store skærm, der er skabt i det mest holdbare glas, som Apple nogensinde har udviklet. På den måde kan du bruge din iPhone 2022 SE uden bekymringer. 

Ofte stillede spørgsmål om iPhone SE

Hvad svarer en iPhone SE til?

iPhone SE har en skærm på 4,7”, hvilket gør den til den mindste iPhone. Den vejer blot 144 gram, hvilket betyder, at det er en let telefon, der ligger godt i din hånd. En iPhone 13 Mini, har en skærmstørrelse på 5,4” og en iPhone 13 Pro Max har en skærm på hele 6,7”. 

Hvad er forskellen på en iPhone og en iPhone SE?

Det er korte svar er, at du får rigtigt meget for pengene, når du køber en iPhone SE. Apple har nemlig taget det bedste fra iPhone 13-serien og kogt det ned til iPhone SE 2022. Du får den hurtige A15 Bionic-chip, kunstig intelligens, strømbesparende batteri, avanceret kamera, lysstærk skærm med meget holdbart glas. Det du ikke får i en iPhone SE er blandt andet face id, men der er fingeraftrykslæser i hjem-knappen. 

iPhone SE 2022: Holdbart design

Aldrig har så meget power fyldt og kostet så lidt. Apples kraftigste chip og den mest populære størrelse. iPhone SE er designet i flot og holdbart glas med et omsluttende aluminiumsbånd.

Den er udstyret med en klar 4,7” Retina HD-skærm. Det er den perfekte størrelse til dig, der er på jagt efter en iPhone, der passer i brystlommen eller i den lille taske. iPhone SE fås i tre flotte farver: sort, hvid og (PRODUCT)RED™. Køber du en iPhone SE (PRODUCT)RED, giver Apple et direkte bidrag til Den Globale Fond til bekæmpelse af aids.

iPhone SE er vandafvisende og den kan heldigvis også klare, at du spilder lidt kaffe eller sodavand på den.

iPhone SE 2022: Det er den perfekte størrelse

Den er udstyret med en klar 4,7” Retina HD-skærm. Det er den perfekte størrelse til dig, der er på jagt efter en iPhone, der passer i brystlommen eller i den lille taske. iPhone SE fås i tre flotte farver: sort, hvid og (PRODUCT)RED™. Køber du en iPhone SE (PRODUCT)RED, giver Apple et direkte bidrag til Den Globale Fond til bekæmpelse af aids.

iPhone SE er vandafvisende og den kan heldigvis også klare, at du spilder lidt kaffe eller sodavand på den.

Den daværende hurtigste chip i en smartphone nogensinde

iPhone SE 2020 er udstyret med Apples specialudviklede A13 Bionic chip. Det er den samme chip, du finder i topmodellen iPhone 11 Pro, og det var intet mindre end den hurtigste chip i en smartphone nogensinde. Chippen bruges til alt, du foretager dig på din iPhone. Det betyder, at du kan spille tunge spil, have gang i flere apps på én gang og optage 4K-video uden problemer.

Batterikapaciteten er også i top. Med iPhone SE 2020 kan du se op til 13 timers video på en enkelt opladning. Har du brug for ekstra strøm? Så kan du heldigvis bare lægge mobilen på en trådløs oplader – eller du kan benytte en 18 W strømforsyning til hurtigopladning og få 50 % strøm på kun 30 minutter.

Avanceret kamerasystem

iPhone SE 2020 er udstyret med et 12 megapixel vidvinkelkamera med optisk billedstabilisering. Kameraet bruger A13 Bionic-chippen til at fokusere på dit motiv i forgrunden, mens baggrunden bliver sløret. Det giver dig perfekte og skarpe portrætter – også på dine selfies – og er du ikke tilfreds med dybdeskarpheden, kan du justere den efterfølgende. Med 4K-video kan du optage videoer, der er fire gange så detaljerede som med 1080p HD-video.

Billedet viser tre iPhone SE 2022 i tre forskellige farver

Stort udvalg af tilbehør

Alle iPhones