• Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

IPHONE SE

Køb den nye iPhone SE sammen med et fri data abonnement på vores grønne netværk. Så kan du fx streame løs af din yndlingsserie på regnvejrsdage og lytte til musik på stranden. Med iPhone SE får du uhørt meget power i et lækkert og kompakt design.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

iPhone SE 2020

Aldrig har så meget power fyldt og kostet så lidt. Apples kraftigste chip og den mest populære størrelse.

Bliv meget klogere på den nye iPhone SE her. Bestil den med et ONE mobilabonnement. Så får du fri data på Nordens bedste netværk og rabat på dine favorit services som HBO og Spotify. .

Holdbart design, perfekt størrelse

iPhone SE er designet i flot og holdbart glas med et omsluttende aluminiumsbånd.

Den er udstyret med en klar 4,7” Retina HD-skærm. Det er den perfekte størrelse til dig, der er på jagt efter en iPhone, der passer i brystlommen eller i den lille taske. iPhone SE fås i tre flotte farver: sort, hvid og (PRODUCT)RED™. Køber du en iPhone SE (PRODUCT)RED, giver Apple et direkte bidrag til Den Globale Fond til bekæmpelse af aids.

iPhone SE er vandafvisende og den kan heldigvis også klare, at du spilder lidt kaffe eller sodavand på den.

Den hurtigste chip i en smartphone nogensinde

iPhone SE er udstyret med Apples specialudviklede A13 Bionic chip. Det er den samme chip, du finder i topmodellen iPhone 11 Pro, og det er intet mindre end den hurtigste chip i en smartphone nogensinde. Chippen bruges til alt, du foretager dig på din iPhone. Det betyder, at du kan spille tunge spil, have gang i flere apps på én gang og optage 4K-video uden problemer.

Batterikapaciteten er også i top. Med iPhone SE kan du se op til 13 timers video på en enkelt opladning. Har du brug for ekstra strøm? Så kan du heldigvis bare lægge mobilen på en trådløs oplader – eller du kan benytte en 18 W strømforsyning til hurtigopladning og få 50 % strøm på kun 30 minutter.

Avanceret kamerasystem

iPhone SE er udstyret med et 12 megapixel vidvinkelkamera med optisk billedstabilisering. Kameraet bruger A13 Bionic-chippen til at fokusere på dit motiv i forgrunden, mens baggrunden bliver sløret. Det giver dig perfekte og skarpe portrætter – også på dine selfies – og er du ikke tilfreds med dybdeskarpheden, kan du justere den efterfølgende. Med 4K-video kan du optage videoer, der er fire gange så detaljerede som med 1080p HD-video.

STORT UDVALG AF TILBEHØR