Kurv

Nyt fra Apple

Her på siden kan du holde dig opdateret om alt det nyeste om Apple.

Få nyheder om det sidste nye fra Apple

Tilmeld dig her, så holder vi dig opdateret om alt det nyeste fra Apple.

Du skal udfylde dette felt
Indtast en gyldig e-mail adresse
Angiv et gyldigt 8 cifret telefonnummer
Apple

iPhone 13-serien

Find din nye iPhone 13 her - uanset om det er en iPhone 13, 13 mini, 13 Pro og 13 Pro Max.
Fra
130,53 kr./md.
Mindstepris 6.470,50 kr. med ONE - 50% de første 3 mdr. abn.
Apple

iPhone SE 2022

Nu kan du bestille den helt nye iPhone SE til en ekstra skarp pris med hele 939 kr. i mobilrabat.

Fra
97,19 kr./md.
Mindstepris 5.270,50 kr. med ONE - 50% de første 3 mdr. abn.
Test

Ny iPhone 2021: iPhone 13

Sidste år præsenterede Apple iPhone 13 sammen med iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. Alle fire blev lanceret med den hurtigste chip, der nogensinde er produceret til en smartphone, nemlig A15 Bionic chippen.

Kombineret med et endnu stærkere kamerasystem, holdbart design og et fantastisk batteri overgik Apple endnu engang sig selv med iPhone 13-serien.

Læs mere her.

Nyt styresystem: iOS 15 

iOS 15 er spækket med mange nye funktioner, der gør din iPhone til en endnu bedre smartphone. FaceTime er forbedret med SharePlay, hvor du kan dele din skærm med dine venner og familie. Her kan I også streame eller lytte sammen på FaceTime. iOS 15 lægger stor vægt på at gøre det nemmere for dig at dele alle dine gode oplevelser med dine nærmeste. Derudover er beskeder, notifikationer, Kort, Safari og Wallet blevet opgraderet.

Ny iPhone 2020: iPhone 12 blev lanceret i oktober

I oktober 2020 kom den længe ventede iPhone 12 sammen med iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Alle fire blev lanceret med den hurtigste chip, der nogensinde er produceret til en smartphone, nemlig A14 Bionic chippen.

Kombineret med chippen og kompatibilitet med det nye 5G er iPhone 12-serien lynhurtig og fremtidssikret. 

iPhone 12 er også tyndere, lettere og let mindre end iPhone 11, og så er skærmen meget mere holdbar, end du tidligere har været vant til. Faktisk er den fire gange så holdbar, og det skyldes, at Apple har udviklet en ny, forstærket skærmteknologi til iPhone 12: Ceramic Shield. Ceramic Shield kombinerer det i forvejen stærke iPhone-glas med nanokeramiske krystaller, og det skaber altså en skærm, der er meget mere modstandsdygtig overfor slag og tab. 

Kameraet i iPhone 12 og også kraftig forbedret. Du kan nu tage endnu bedre bedre billeder, selvom lyset er begrænset. Med Nat-tilstand optager iPhone 12 op til 27% mere lys selv i dårligt lys. 

Dette er bare nogle af forbedringerne. Du kan læse mere om iPhone 12 serien og bestille din lige her.

Hvad skete der i 2019, da Apple lancerede en ny iPhone?

Traditionen tro valgte Apple sidste år at afholde deres “Apple Special Event Keynote 2019” i september. Her lancerede de en masse nyheder. Der blev ikke bare lanceret en ny iPhone, men hele tre nye iPhones, en iPad og et nyt Apple Watch. Der var altså tale om en ekstraordinær god dag for alle Apple-elskere. 

I det tidlige 2020 kom der endnu en ny iPhone til, nemlig iPhone SE 2020. Denne model blev modtaget til stor hyldest af både forbrugere og anmeldere, og den er i dag en af de mest populære mobiler overhovedet. Du kan læse mere om Apples lancering af iPhones herunder samt hvad der typisk følger med i kølvandet på lanceringen af en ny iPhone.

 

Ny iPhone 2019: Dengang var iPhone 11 den nye

Det helt store samlingspunkt for Apples event i 2019 var lanceringen af den dengang nyeste iPhone - iPhone 11. Den blev lanceret i fem nye farver - lilla, grøn, hvid, sort og rød. 

Den nye iPhone 11 kom dog ikke alene. Den blev nemlig præsenteret sammen med topmodellerne iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. Det er de første iPhones, der har fået “pro” stemplet, som tidligere var forbeholdt iPad- og Macbook-serierne. Det vidner om, hvor stor en opgradering iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max havde fået.

Fælles for iPhone 11 Pro-modellerne er, at de leverer performance på et meget højt niveau. Med Super Retina XDR-skærmene er der ikke én eneste detalje, der går tabt på skærmen. Og med A13 Bionic chippen giver iPhone 11 Pro-serien både bedre ydeevne og batterilevetid end tidligere.

Kameraet i iPhone 11 er et såkaldt dualkamera, hvor det i Pro og Pro Max er et triplekamera. De mange linser giver tilsammen en kameraoplevelse, der mest af alt minder om den, du får igennem professionelt kameraudstyr.

Der var altså tale om seriøse forbedringer, da Apple lancerede sin nye iPhone 11-serie. Vi er også efterhånden vant til, at Apple imponerer stort, når de lancerer en ny iPhone.