• Hurtig levering: 1 - 3 dage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22
  • Hurtig levering: 1 - 3 dage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22

IPHONE 12 SERIEN

iPhone 12-serien blev lanceret i efteråret 2020. iPhone 12 var den første iPhone med 5G og A14 Bionic chip, som på daværende tidspunkt var den hurtigste chip i en smartphone! Med Apples nye “Ceramic Shield” er din iPhone 12 fire gange bedre beskyttet mod tab og slag, end du tidligere har været vant til. Desuden er kameraet skarpere end nogensinde, og takket været den nye Nat-tilstand optager din iPhone 12 meget mere lys end før.

iPhone 12 findes i fire modeller: iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. De har hver især deres unikke egenskaber, så du kan frit kan vælge, hvilken iPhone 12, der passer til dit behov.

Vil du vide mere? Herunder kan du læse alt, der er at vide om den nye iPhone 12-serie.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

iPhone 12 er tyndere, mindre og lettere

iPhone 12 er skåret ind til benet. Ikke i den forstand, at du ikke får den nyeste og bedste teknologi - tværtimod - iPhone 12 er derimod lettere, tyndere og mindre end sin forgænger iPhone 11. Faktisk er iPhone 12 11 % tyndere, 15 % mindre og 16 % lettere.

Men her stopper det kompakte design ikke. Som noget nyt kan du få iPhone 12 i en mindre udgave, der kan det samme som iPhone 12: Nemlig iPhone 12 mini. iPhone 12 måler 6,1” og iPhone 12 mini sniger sig op på 5,4”. Begge iPhones er udstyrede med en Super Retina XDR-skærm, som giver dig et knivskarpt billede og krystalklar gengivelse af det, du vil have frem på din skærm.

iPhone 12 og iPhone 12 mini findes i fem ny farver. Blå, grøn, rød, hvis og sort.

FIRE GANGE MERE HOLDBAR SKÆRM I IPHONE 12

Og apropos skærm, så er iPhone 12-modellerne udstyret med en skærm, der er mere end fire gange så holdbar som forgængeren iPhone 11.  

I iPhone 12 sidder der nemlig en Super Retina XDR-skærm, som er udviklet med “Ceramic Shield” teknologi. Det er Apples egen teknologi, der gør din iPhone-skærm fire gange så holdbar og modstandsdygtig overfor slag og tab.

Ceramic Shield er skabt ved at kombinere glas og nanokeramiske krystaller. De krystaller er faktisk hårdere end de fleste metaller, og dermed er der altså tale om et meget hårdført materiale, der er bygget ind i iPhones 12’s Super Retina XDR-skærm med OLED.

iPhone 12 med 5G - naturligvis

iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max er alle - naturligvis - udstyret med 5G, så de kan køre på det nyeste netværk. Det gør også, at du altid er online med superfart og kan nyde din nye iPhone 12 til fulde uden restriktioner.

Apple har opgraderet både deres hardware og software for at få det bedste ud af det nye 5G-netværk. Her tæller blandt andet automatisk tilpasning afhængigt af brugen af din iPhone 12. Hvis du ikke bruger den, hopper din iPhone 12 på LTE-netværket, og går du i gang med film, surfing, gaming eller andet, er den tilbage på 5G med det samme.

A14 Bionic-chippen

Fælles for hele iPhone 12-serien er, at de er udstyret med den samme chip. iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max sprænger rammerne for, hvad du kan forvente af en smartphone. Men iPhone 12 og iPhone 12 mini er også udstyret med den samme chip - A14 Bionic - og de er dermed også ekstremt kraftfulde og klar til enhver opgave, du stiller dem overfor.

Men hvad får du ud af, at iPhone 12 er udstyret med A14 Bionic? Den gør det muligt, at kameraet kan udføre flere billioner - ja, billioner - handlinger med Neural Engine. Det gør det muligt, at du kan optage video i Dolby Vision. Den forlænger batteritiden, så du ikke skal bekymre dig om at lade din iPhone 12 op. Og så er din iPhone 12 fremtidssikret.

Træd ind i mørket og se lyset med iPhone 12

Med Nat-tilstand er iPhone 12-kameraet lavet til at tage billeder, selv hvor det kniber med belysningen. Kameraet i iPhone 12 og iPhone 12 mini har både vidvinkel og ultravidvinkel. Det gør, at du kan tage billeder og fange alle detaljer foran dig.

Du skal heller ikke tage hensyn til lyset. Om du fotograferer i lyset fra solen eller månen, det er underordnet. iPhone 12 fanger detaljerne, så du kan gemme dem til evig tid i knivskarp kvalitet.

Og netop detaljer er dem, du kan se flest af. Deep Fusion-teknologien i iPhone 12-kameraet analyserer eksponeringerne, så du får den maksimale detaljegrad på dine billeder.

Inspiration

Anmeldelse af Apple iPhone 13 serien

iPhone 13-serien er landet, og Torben Vognsen, chefredaktør på iNPUT, er klar med sin dom over de fire modeller i den nye iPhone 13-serie.

Anmeldelse af Apple iPhone 12 serien

Hvis du ønsker at se anmeldelsen af sidste års ny iPhone, nemlig iPhone 12, har du også mulighed for det.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan vælger jeg den rette iPhone 12?

Du kan vælge mellem fire modeller, hvis du ønsker en iPhone fra iPhone 12-serien. Du finder den samme processor og chip i alle fire modeller. Det vil sige, at du får samme ydeevne, uanset hvilken model du vælger. Hvis du vælger ud fra, at du vil have det bedste kamera, er det iPhone 12 Pro Max, du skal vælge. Der er ikke meget forskel på Pro og Pro Max, men hvis du vil have det bedste, er det Pro Max, du skal vælge.

Hvad er forskellen på iPhone 12 og iPhone 12 Pro?

iPhone 12 og iPhone 12 Pro minder meget om hinanden. Skærmene er lige store, og der er kun en lille forskel i farverne på Pro-skærmen. Derudover er iPhone 12 Pro tungere, da den er lavet i rustfrit metal, og iPhone i aluminium. Processoren og chippen er den samme. iPhone 12 Pro har dog et bedre kamera, hvor den har en ekstra linse sammenlignet med iPhone 12. Den tager altså bedre billeder, og det er den primære forskel.

Kan jeg bruge 5G på min iPhone 12?

Ja. iPhone 12-serien er kompatibel med det nye 5G-netværk. Det kræver, at du befinder dig i et område, hvor der er 5G, samt at du har et 5G-mobilabonnement. 5G er ved at blive rullet ud i Danmark, og med tiden vil hele landet være dækket med 5G. 5G er fremtidens netværk, og din iPhone 12, Mini, Pro eller Pro Max er klar til det nye netværk.