Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

iPhone 11 serien

Apple lancerede i 2019 tre iPhones – iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

iPhone 11 kommer i tre forskellige størrelser, hvilket gør det nemt for dig at finde den iPhone 11 model, der passer bedst til dig og dine behov. iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er efterfølgerne til iPhone XS og iPhone XS Max. iPhone 11 Pro-modellerne har begge 6GB RAM, mens iPhone 11 har 4GB, hvilket dog stadig er rigeligt for de fleste. iPhone 11 er den klassiske standard med solid hardware, mens iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max har fået et nøk op, når det kommer til hardwaren.

Batteristørrelsen på iPhone 11 og iPhone 11 Pro er stort set ens, mens batteriet på iPhone 11 Pro Max er en del større. Du får dog rigeligt med strøm med alle tre modeller, da det mindste batteri er på over 3.100 mAh. Nogen foretrækker en stor skærm, mens andre gerne vil have en mindre og måske mere praktisk skærm. iPhone 11 Pro har den mindste på 5.8”, mens iPhone 11 Pro Max har den største skærm på 6.5”.

Der er også forskellige kameraer i iPhone-flagskibene. iPhone 11 er udstyret med et skarpt dual-kamera, mens både iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er udstyret med et nyt og innovativt triplekamera. De har alle det samme lækre frontkamera, der tager dine selfies til nye højder.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

iPhone 11 har A13 Bionic-chip og iOS 14

Alle tre modeller er udstyret med den kraftige A13 Bionic-processor, som giver dig endnu mere processorkraft og grafik end forgængeren. Apple har nemlig overgået sig selv med A13 Bionic-chippen, så du får endnu mere saft og kraft ud af din iPhone, uden at det kan mærkes på batterilevetiden.

Den kraftige processor og iOS 14 giver dig helt nye muligheder i hverdagen. iOS 14 introducerer nemlig et smart nyt look og vigtige opdateringer, der hjælper dig med at beskytte din anonymitet. Styresystemet leverer også forbedringer, der gør iPhone 11 endnu hurtigere og sjovere at bruge.

Pro billeder med tredobbelt kamera

iPhone 11 Pro og 11 Pro Max er udstyret med det første tredobbelte kamera i en iPhone. Det giver dig en pro kameraoplevelse, uanset om du tager billeder af betagende landskaber eller dem, du holder af. Du får nemlig et ultravidvinkel-, et vidvinkel- og et telekamera, der gør det muligt for dig at få det hele med, både når du er langt væk og helt tæt på.

Den nye nat-tilstand bruger A13 Bionic-chippen til at levere billeder i høj kvalitet – også når lyset ikke er optimalt. Og med 4K-video kan du optage videoer, der er mere detaljerede end nogensinde før.

Er du i tvivl om, om du skal forevige et billede eller en video? Med den nye QuickTake funktion behøver du ikke at beslutte dig på forhånd. Du holder blot fingeren på udløseren for at optage en video.

Med det nye 12 megapixel TrueDepth-kamera på fronten af iPhone 11 Pro og 11 Pro Max kan du nu tage sjove Slo-Mo selfies. Og kameraet zoomer automatisk ud, så du kan få alle med.

iPhone 11 Pro og 11 Pro Max giver den perfekte skærmoplevelse

De kommer med nye Super Retina XDR-skærme på henholdsvis 5,8” og 6,5”. De imponerer med to nye lysstyrker, der giver dig den perfekte skærmoplevelse, uanset om du er ude i solen eller indenfor. Skærmene giver dig samtidig en fordybende HDR-oplevelse, når du ser film og andre videoer på din iPhone.

Inspiration

Apple iPhone 13 anmeldelse | Anmeldelse af alle 4 iPhone 13-modeller | Telia Danmark

Anmeldelse af Apple iPhone 13 serien

iPhone 13-serien er landet, og Torben Vognsen, chefredaktør på iNPUT, er klar med sin dom over de fire modeller i den nye iPhone 13-serie.

iPhone 12 serien | iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max & 12 mini | Telia Danmark

Anmeldelse af Apple iPhone 12 serien

Hvis du ønsker at se anmeldelsen af sidste års ny iPhone, nemlig iPhone 12, har du også mulighed for det.

Alle iPhones